- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
ben eski dr umla devam ediyorum şu anda cnm en az bizim kadar üzüldü ve daha hassas olur diye düşündük biz inan hiç bir dr bizi tam olarak anlayamazCanım sen de benim gibi İstanbul'daymışsın. Hangi perinatologa gidiyorsun? Eski doktorunla mı devam ediyorsun yoksa yeni doktor buldun mu? Ben Anadolu yakasında ikamet ediyorum. Bildiğin iyi bir doktor varsa, paylaşırsan sevinirim...
ben eski dr umla devam ediyorum şu anda cnm en az bizim kadar üzüldü ve daha hassas olur diye düşündük biz inan hiç bir dr bizi tam olarak anlayamaz
ewt bende ist dayım ama küçükçekmece de perinataloğum bakırköy de ahmet gül işinde çok iyi tavsiye ederim zaten çok fazla gitmen gerekmiyor 12-22-32 . haftalarda çağırıyor ama muayenesi biraz pahalı 450 tl
Ben aynı doktora gitmek istemiyorum. Biliyorum ölüm takdiri ilahi ama yine de acaba doktorunda hatası oldumu acaba diye düşünmeden edemiyorumParası hiç önemli değil... Yeter ki iyi bir doktor olsun... Sen gebelik öncesinde de gittin sanırım değil mi?
Aynen canım. Ben bıraktım zaten bebeğimi doğuran doktoru. 7ay boyunca oğlumu başka bir doktor takip etmişti sonra hastaneden ayrıldı. Gittiği hastaneyi de ben beğenmedim, doktor mu hastane mi derken hastaneye karar verdik. Şimdi eski doktorumla devam ediyorum ama sadece onunla da kalmak istemiyorum. Tek bir doktora guvenemem artık...Ben aynı doktora gitmek istemiyorum. Biliyorum ölüm takdiri ilahi ama yine de acaba doktorunda hatası oldumu acaba diye düşünmeden edemiyorum
Merhabalar.Aynen canım. Ben bıraktım zaten bebeğimi doğuran doktoru. 7ay boyunca oğlumu başka bir doktor takip etmişti sonra hastaneden ayrıldı. Gittiği hastaneyi de ben beğenmedim, doktor mu hastane mi derken hastaneye karar verdik. Şimdi eski doktorumla devam ediyorum ama sadece onunla da kalmak istemiyorum. Tek bir doktora guvenemem artık...
ben eski dr umla devam ediyorum şu anda cnm en az bizim kadar üzüldü ve daha hassas olur diye düşündük biz inan hiç bir dr bizi tam olarak anlayamaz
ewt bende ist dayım ama küçükçekmece de perinataloğum bakırköy de ahmet gül işinde çok iyi tavsiye ederim zaten çok fazla gitmen gerekmiyor 12-22-32 . haftalarda çağırıyor ama muayenesi biraz pahalı 450 tl
İyi senin bi doktorun varmış en azından . Benim o da yok.Aynen canım. Ben bıraktım zaten bebeğimi doğuran doktoru. 7ay boyunca oğlumu başka bir doktor takip etmişti sonra hastaneden ayrıldı. Gittiği hastaneyi de ben beğenmedim, doktor mu hastane mi derken hastaneye karar verdik. Şimdi eski doktorumla devam ediyorum ama sadece onunla da kalmak istemiyorum. Tek bir doktora guvenemem artık...
Aaa hamile misin ben ne zamandır bakamıyodum buraya bak çok sevindim canımmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :* ben de dekolmandan kaybettiğim için en az 1 yıl bekle dedi doktor
Yasemin ne çok ortak noktamız var. Bende 8 aya kadar başka doktora gittim. Sonra normal doğum yapmak istediğim için doktorumu değiştirdim . Şimdi nasıl giderim eski doktoruma gidemem ben. Kadını bıraktım ve bebeğim gitti üstüne bi deAynen canım. Ben bıraktım zaten bebeğimi doğuran doktoru. 7ay boyunca oğlumu başka bir doktor takip etmişti sonra hastaneden ayrıldı. Gittiği hastaneyi de ben beğenmedim, doktor mu hastane mi derken hastaneye karar verdik. Şimdi eski doktorumla devam ediyorum ama sadece onunla da kalmak istemiyorum. Tek bir doktora guvenemem artık...
Daha senin yeni değilmiydi canım . 9 ay az süremi ya . Bu doktorlar be kadar rahat. 9 ay bekle sonra acaba ne zaman hamile kalcn onu bekle. Bi 9 ay daha bekle . Off off. Doktora diyorum yaşın daha genç diyo 30 yaşındayım bu arada nerem gençseBugun doktora gittim bana da arasi 1 yil olsun 9 ay kalmis ne var ki dedi. Vitamin depolarinin dolması gerek yoksa bebek vitamin alamaz senden dedi.
Daha senin yeni değilmiydi canım . 9 ay az süremi ya . Bu doktorlar be kadar rahat. 9 ay bekle sonra acaba ne zaman hamile kalcn onu bekle. Bi 9 ay daha bekle . Off off. Doktora diyorum yaşın daha genç diyo 30 yaşındayım bu arada nerem gençse
Daha senin yeni değilmiydi canım . 9 ay az süremi ya . Bu doktorlar be kadar rahat. 9 ay bekle sonra acaba ne zaman hamile kalcn onu bekle. Bi 9 ay daha bekle . Off off. Doktora diyorum yaşın daha genç diyo 30 yaşındayım bu arada nerem gençse
Merhabalar.
Fikrimi soracak olursan tek dr daha iyi Can'ım. H hayalimbenim inde dediği gibi belli haftalarda periantoloğa görünüp gerisini güvendiğin bi dr la devam ettirmek daha mantıklı geliyor bana. Yoksa bikaç dr olursa kafa karışıklığı da fazla olur.
Bu Arada Allah bi daha bize yaşatmadın inşallah. Hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar basıp etsin.
Yasemin ne çok ortak noktamız var. Bende 8 aya kadar başka doktora gittim. Sonra normal doğum yapmak istediğim için doktorumu değiştirdim . Şimdi nasıl giderim eski doktoruma gidemem ben. Kadını bıraktım ve bebeğim gitti üstüne bi de
Ben de 6 ağustosta yaptım. Ben en az 6 ay beklemeyi düşünüyorum. Zaten 4 ayı geçti.psikolojik ılarakta hazır değilim. Endilelerim korkularım çok fazlaBen de 31 yasindayim yasim daha genc olsa belki bu kadar endiselenmezdim. 29 agustosta dogum yaptım sezeryan ile ama doktor benle ilgili değil de bebeğin gelişimi için beklemem doğru olur dedi. Yani hemen hamile kalan illa olmuştur onların bebekleri sıkıntılı mi oldu bilmiyorum ki
Cnm bizim ilk aylar değilde son zamanlarda hastanrde yatmamız grrek bence. Ben sonunda olduğundan 2/3 günde bir gidiyordum. Hatta kontrole gittiğim günün gecesinde melek oldu yavrum. BirdenbireEvet orası da var, ama ne bileyim ben tamamen sağlıklı bir gebelik geçirirken bebeğimi kaybettim. Hala daha acaba doktor göremedi mi problem olduğunu diye kendi kendimi yiyiyorum. Her şey takdiri ilahi kesinlikle ama kendimi suçluyorum nedense keşke başka doktorlara da gitseydim diye... İki doktor olursa sürekli kontrol altında olurum diye de düşünüyorum. İlk aylarda hemen hemen her hafta kontrolde olurum böylelikle...
Cnm ben viaporta gelicem bugün. Sana özelden yazıcam şimdiEvet canım o kadar çok ortak noktamız var ki... Gidersin eski doktoruna, niye gidemeyesin ki? Eğer gerçekten güveniyorsan ona git bence. Başına geleni de anlat, doktor ne düşünür diye düşünme. Düşünmemiz gereken tek şey olacak olan bebeklerimiz...
Evet orası da var, ama ne bileyim ben tamamen sağlıklı bir gebelik geçirirken bebeğimi kaybettim. Hala daha acaba doktor göremedi mi problem olduğunu diye kendi kendimi yiyiyorum. Her şey takdiri ilahi kesinlikle ama kendimi suçluyorum nedense keşke başka doktorlara da gitseydim diye... İki doktor olursa sürekli kontrol altında olurum diye de düşünüyorum. İlk aylarda hemen hemen her hafta kontrolde olurum böylelikle...
Benimde hiç bir sebep bulunamadı. 36+4 de sancıyla gittim hastaneye bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendimEvet orası da var, ama ne bileyim ben tamamen sağlıklı bir gebelik geçirirken bebeğimi kaybettim. Hala daha acaba doktor göremedi mi problem olduğunu diye kendi kendimi yiyiyorum. Her şey takdiri ilahi kesinlikle ama kendimi suçluyorum nedense keşke başka doktorlara da gitseydim diye... İki doktor olursa sürekli kontrol altında olurum diye de düşünüyorum. İlk aylarda hemen hemen her hafta kontrolde olurum böylelikle...
İnşallah canım sende bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Benim doktorumda ücretsiz bakarım sana dedi normalde oahalı biraz çünkü. İyi bi doktordu çok araştırmıştım ama yine de böyle bişey olunca doktorda suçlumuydu demekten kendimi alıkoyamıyorum. Ölümün günü belli bebeğimin dünyada nefes alcak günü yokmuş ama ben aynı doktra gidemem muhtemelen halbuki kadını da çok seviyordum.Benimde hiç bir sebep bulunamadı. 36+4 de sancıyla gittim hastaneye bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendimacil sezeryana alındım belki geç kalmamışızdır diye. Maalesef geri gelmesi bebeğim. Aynı dr a devam ediyorum ben canım. Dr la alakalı kafamızda en ufak bi şüphe kalmadı ve bu durumdan sonra ekstra ilgileniyor bizimle. Şu an 3 haftada bir kontrole gidiyorum. Yakında 2 ve 1 haftada bire düşecek. Clexan 0,6 kullanıyorum kan sulandırıcı önlem amaçlı. Yapılan testlerde hafif derece pıhtılaşma problemim çıktı. Coraspin alıyorum birde.
Doğumdan sonra 5. Ayda yapışan kontrollerde tekrar hamile kalabilirsiniz kendini hazır hissediyorsan dedi. Ben o Zaman aynı Zaman'da terapiye gidiyordum. Terapistimiz bana bence hazır değilsin tekrar aynı şeyleri yaşamaya dedi. Kim hazır olabilir ki Böyle bir şeye tekrardan. Terapiyi bıraktım. Denemelere başladım ve çok şükür hamileyim. Bebeğini kaybettiğim yıldönümünde hamile olmam o günlerin daha kolay geçmesini sağladı.
Kısaca artık tutunacak iki dalım var kızlar. Biri eşim ikincisi bebeğim. Tabiki de çok korkuyorum her kontrole gittiğimde elim ayağım boşalıyor ama Allah'a sığındım. Hepimiz için hayırlısını versin Hakkı'mızda.
Umarım yazdıklarım size de unut olur yol gösterir. En hayırlı Zaman'da hepimizin kucaklarımın sağlıklı bebeklerle dolmasını dilerim.
Ben İstanbul'da değilim canım. Bilecikteyim. Eskişehir'de dr um. Bilecik Eskişehir arası 40 dk.B BlackandBlackGulcin-84 N nihangenc
Merhaba kızlar. İstanbulda mısınız bilmiyorum ama eğer öyleyse gittiğiniz hastane ve doktor isimlerini yazabilir misiniz. Buradan veya özelden. Ben de emin değilim bu doktor-hastane değiştirme işinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?