Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

BEBEĞİ DOĞUMDA ÖLEN BİR ANNENİN BEBEĞİ BİR
GÜN RÜYASINA GİRER VE ANNESİNE BUNLARI
SÖYLER ...
Merhaba anneciğim...oluşumuma ,gelişimime ve gidişime
karar veren cenabı allah beni ve arkadaşlarımı
cennet bahçelerinde yaşatıyor. Ben de arkadaşlarım da en güzel cennet elbiselerini giyor en güzel
nimetlerden tadıyoruz sadece anne sütünün......
Tadını bilmiyoruz. Burada huriler var beni ve
arkadaşlarımı çok seviyorlar hatta hep bizi
emzirmek istiyorlar ama biz annelerimizi,sizleri
bekliyoruz sonra huriler ne kadar talihli olduğunuzu söylüyorlar. Ben seni, senin karnımda
varlığımı öğrendiğin andan sonraki gibi yeterince
tanımadan bilmeden çok ama çok seviyorum
sadece özlemiyorum çünkü hüzne ya da acıya
sebep olacak hiçbir şeyi hissettirmiyor rabbimiz.
Hem dünyada nefes alıp veren ya da dünyaya gelemeden anne rahminin içinde ruhu buraya
alınan hiçbir arkadaşımız acının ne olduğunu
bilmiyor nasıl rahminize düşerken acı çekmediysek
buralara çağrılırken de acı çekmedik aksine
buralara gelmek için hepimiz çok istekliydik bu
isteği yine allah vermişti. Hem acı ya günahlara kefaret olsun diye ya da kişinin makamı yükselsin
diye çektirilirmiş ama anneciğim bizim hiç
günahımız olmadı hani vildan deniyor ya bize yani
cennet çocukları bizim makama da ihtiyacımız yok
ki.hz.ibrahim sizi anlatıyor bize dünyada
doktorların sizi bizim adımıza bilgilendirmesi gibi bi şey bu,ve ekliyor''size öğreteceklerimi kıyamet
koptuğunda sakın unutmayın annelerinizi almadan
hiç biriniz cennete girmeyin.çünkü onlar sizler
yanlarından alınınca çok üzüldüler onları o kutlu
günde sevindirin..''.anneciğim üzüntünün ne
olduğunu bilmiyorum ama hissedemediğimize göre iyi bir şey olmamalı,ben şanslı bir bebeğim ve sen
de şanslı bir annesin çünkü milyonlarca beden
varken ben sana sen bana seçilmiştin.ve şimdi
herkesin gelmeye çalıştığı yerde seni bekliyorum
ve herkesin hesap korkusuyla titrediği günde
kundaktaki halimle kucağına verilicem bana kavuşmanın mutluluğuyla hesabın sana nasıl
geldiini hissetmeyeceksin yine ben sana ortalığın
kavrulduğu o sıcak günde cennetten buz gibi sular
getiricem ve rabbime ayrılığımla üzülen anne ve
babamı müsade et bugün sevindireyim diyeceğim
ve bizim bir istediğimizi iki etmeyen allah, bizi en büyük sevgiyle seven, sana sadece sevgisinin ve
şefketinin en küçük zerresini veren allah tebessüm
ederek ne yapmak istediğimi soracak ben de senin
ellerinden tutup cennete getiricem, sizin için burada
hazırlıklar yapıyor hz. Ibrahimin her söylediğini
aklıma kazıyorum.biz burada tekrar bir aile olunca başka insanlar sana çok özenecek çünkü ebedi
hayatınızda ebeden hanenizi şenlendirecek ve hiç
büyümeyecek olan bir yavrun var ben varım...sen
şimdi hamilelere ya da yaşayan akranlarıma
özenerek bakıyorsun oysaki onlar en fazla on sene
daha sevimli olcaklar sonra ergenlik sıkıntıları başlayacak ya da başka problemlemler daha da
büyüdüklerinde kendi hayatları olacak bekledikleri
istedikleri gibi vakit geçiremeyecek anneleri belki
annelerini çok üzecek onlar kötü şeyler yapacaklar
ya da başkalarının kötülüklerinden etkilenecekler
ama ben hiç büyümeyeceğim seni hiiiiiç üzmeyeceğim.anneciğim benim olduğum yer çok
güzel lütfen benim için üzülme hem kendini
suçluyormuşsun bana olanlar için halbuki benim
varlığıma da yokluğuma da karar veren bir kudret
var o bizim için her zaman iyi olanı seçer ama bazı
şeyler görünürde o an için iyidir bazı şeyler o an için kötü ancak sonrası için o an göremediğimiz
akıbeti için iyidir.anneciğim bizim ayrılığımızda
böyle inan sonradan anlayacaksın ikimizin de
seçilmiş olduğunu,anne benim için sahip olduğun
her şeyi düşünmeden feda edebileceğini biliyorum
bana olanlar senin suçun değildi hem sen benim annemsin allahın kulusun senin de benim de asıl
sahibimiz o ,sen onun sana verdiği şefkat ve
sevgiyle bağlısın bana inan ki o ikimize de
zulmetmedi sadece sabret lütfen isyan etme ve
lütfen gücünü aşan şeyler için kendini suçlama ben
seni tanıyor, biliyorum mahşer günü milyonlarca insan içinde seni bulacam ve seni kendimle cennete
getirene kadar ağlayıp feryad edeceğim.senden
isteğim işimi zorlaştırmam büyük günahlardan
uzak durman ve farz olanları yerine getirmen
çünkü şefaat hakkımı aşan günahlara sahip
olursanız ben de üzülücem ...yanında olsaydım bana her şeyi sen öğretecektin anneciğim lütfen
bana üzüntünün ne olduğunu öğretme şefaatimi
aşan günahlardan uzak dur olur mu? hastaneden
eli boş döndüğünüz günü hatırlıyorsun değil mi
aynı şeyleri bana yaşatma anneciğim cennetteki
evime sizsiz dönmek istemiyorum...şefaatimi aşmasından korktuğum günahlardan biri de
kaderimden kendini sorumlu tutmak oysaki
gidişim hem senin hem de benim kaderimdi ve
lütfen kadere isyan etme çünkü ikimiz içinde en
hayırlısı en iyisi buydu.allah sana ve bana
zulmetmedi anneciğim...

Amin cnm inşallah benim kızımın adida elifnazdi

Bizde Elif koyduk adını.. Cok seviorum bu ismi cok anlamlı.. Simdi tekrar bir kızınmı olcak? Nekadar süre sonra hamile kaldın?
Evet tekrar inşallah kızım olcak 4 ay bitmis ti kaldım dayanamadım hamile kalinca daha iyi hissederm gibi geldi ilk aylar çok ağladım Alışamadım kızım geldi aklıma deli oldum resmen sonra iiyi geldi bana şimdi sadece kızıma odaklandı inşallah az kaldı 10 gün gibi biseyimz bakalım allahın nzm nasip ederse tabiki sağ salim hayırlısı dan kavusursam kızıma acim hafifletmek bir nebze evimize huzur neşe gelir inş hepimize tüm bu aciyi yaşayanlara nasip etsin ins

Amiiin inşallah! Cok cok mutlu oldum senin adına. Rabbim inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin. Hayırlı bir evlat kılsın, acısını göstermesin.
Bizler icinde dua et, sıra sıra hepimiz kucagımıza alalım yavrularımızı.

Bu insanları anlamıyorum ben gerçekten. İşten geldim annemin kapısındayım bi komşusu geldi. İşemi başladın dedi evet dedim. Sonra biliyomusın benim gelin de 3. Ye hamile dedi güle güle. Hayırlı olsun dedim. Hala gülüyor yok kız olsun da filan. Ben de çektim gittim ordan. Ben anlamıyorum kümseden benim acımı anlamasını istemiyorum ama 4 ay önce benbeğümi kaybetmişim banane senin gelininin hamileliğinden. Üstelik kızla mıhabbetim bile yokken. Çok üzücü gerçekten. Kimse anlamıyo evet yaşamayan anlayamaz ama biraz saygı istemek çok mu acaba. Düşünemiyorlarmı bu kadarını.pes pes

Gercekten bazi insanlarimiz cok cahil. Bilincli yaptiklarini sanmiorum ama insan söylerken daha dilini isirir. Hic mi merhamet duygusu yok bu insanlarda anlamiorum.. Iyi ne mutlu bende bebegimi kaybettim diceksin aslinda, bakalim ozm agzini acabilcekmi.

Bu yazıyı bilmem kaçıncı kez okuyışum ve her okuduğunda gözyaşlarıma engel olamıyorım

Amin cnm inşallah dua ederken forum da ki benim gibi yüreği yanan tüm annelere diyorum ....bu arada elif benim ablam var özürlü onun adıydı oda çok üzülüyor bizde uzulduk adını koymadik ayrı uzulduk

Rüyamda hiç göremedim hergece haydi oğlum bu gece gel rüyama diyorım ama kaç ay geçti 1 kere göremedim. Sen görebildin mi
Insallah bir gün nasip olur cnm. Ben dogumdan bir hafta önce bir rüya gördüm. Kizim görümcemin kollarinda gülerek karsimda duruodu. Bütün aile kizimi sarmaliodu. Ben esimle birlikte onlara dogru yürüodum ama hasta gibi bi halim vardi cok halsizdim. Esime dedimki ,,bana git elifi getir, git al onu bana getir" dedim. Esimde kizimin başındaki tacı aldı elime verdi. O an kızımla göz göze geldim ve çok mutsuz bakıodu, aglıcaktı. Aglama anneciğim ben senin tacını almıcam dedim ve tekrar kafasına taktım. Ondan sonra kızım tekrar güldü mutlu oldu ama kucagıma alamadan uyandım.
Yavrum vefat ettikden sonra arkadasımın annesi rüyasında görmüs. ,,ben hep güzel güzel giyiniorum ama annem hep üstümü islatio" demis.
Bende allaha yalvariorum izin ver kizim rüyama girsin diorum. Bazen görüorum ama hayal meyal hatirliorum..

Amin cnm inşallah dua ederken forum da ki benim gibi yüreği yanan tüm annelere diyorum ....bu arada elif benim ablam var özürlü onun adıydı oda çok üzülüyor bizde uzulduk adını koymadik ayrı uzulduk
Simdi ikinci bebegin tüm acilarina merhem gibi gelsin insallah.. Ilk yavrunu asla unutamazsin ama onun sana kattigi güzellikleri, verdigi gücüde hicbirzaman unutma. Kizlarimiz bize güclü olmayi ögretti, allaha daha cok baglanmayi ögretti, herseyden önce sabretmeyi ögretti. Hamd olsun diyelim ve gelecek cocuklarimiz icin güclü olalim.

Boş ver canım yaaa. Takma böyle şeyleri. Onlar anlamaz bizi, saygı da duymazlar acımıza. Dusunemiyorlar içimizin ne kadar yandığını. Hatta çoğu başımıza gelenleri unutmustur bile. Hatirlasalar zaten soyleyemezler böyle birşeyi senin yanında...

Kızlar değerlerim sanki düzgün ilerliyor gibi çok şükür.perşembe 153 cumartesi 293 pazartesi 853.allahım inşallah inşallah
Canım çok sevindim :) Rabbim en hayırlı zamanda bizlere de nasip eder inşallah. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini... sağlıklı, uzun, hayırlı bir ömür versin Allah ım bebeğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…