Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allahım sabır versin. Sonrasında da sağlıklı evlatlar versin kucağına.

geldi geçti zannediyorlar heralde. boşver önüne bak mantığı. ama giden mal değil ki. can. canımızın bi parçası. hiçbir zamanda geçmeyecek.

merhaba kızlar,
ben tekrar hazır hissedersem hamilelik düşündüğümde gitmem gereken dr u merak ediyorum. tekrardan hamilelik yaşayan arkadaşlar bir perinatog mu takip ediyor sizi? yoksa her hangi bir kadın doğum dr una mı gidiyorsunuz

Ben perinatoga gidiyorum ve daha önce riskli gebelik geçirdiyseniz mutlaka tercih etmelisiniz bence. Hastane olarakta araştırma hastanelerini tavsiye ediyorum

Ben ilk önce prof gittim riskli gebelik uzmanıydı fakat belli süreden sonra normal kadın dogumcuya geçtim inşallah az kaldı hayirlisindan kucağıma almaya allahın izniyle

hamilelik planlarken dişçiye gittiniz mi hiç acaba bi sakıncası var mıdır

Kızlar izmirde hangi perinatologa gidiyosunuz onerebileceginiz doktor varmi benim suan gittigim bi doktor var ozelde yinede bilgim olsun diye soruyorum

Kızlar bugün Dr gittim gunum tam dolmadan almayalim dedi 4 ocak gibi alcak inşallah allahın izniyle az kaldı dua edelim lutfennn hepimize ben dualarimda hep yapıyorum inşallah allahım kabul etsin amin
Tatlim dualarim hep sizlerle Allahim insallah saglikla sihatle yavrunu kucagina almayi nasip etsin dualarimizi kabul etsin bundan sonra hepimiz guzel haberler verelim ins birbirimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…