• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Slm melek anneleri.. Uzun zamandır yazılanları takip ediorum. Bebegini kaybedenlerle birlikte aglıorum ve tekrar hamile kalanlarlada bir okadar seviniorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Meleklerimiz suan bizim onlara yasatamıcagımız kadar güzel bir yerde..cennette. Ben hamile kalmak icin iki sene cabaladım. Tam umudumuzu kaybetmişken kızım bize bir süpriz yaptı ve ben hamile kaldım.
Eylül ayında 40. Haftada sancılarla hastaneye gittik eşimle. Hersey normal gidiodu..hatta hastanede güle oynaya gezindim, sancılarımın tadını cıkarttım cünki biliodumki hasretle bekledigim kızıma kavusmama az kaldı. Dogum anına az bir süre kala kanamam oldu. Fakat bebegimim kalp arısları gayet normal gösterdigi icin doktorlar beklemek istedi. Suyum daha patlamamıstı. Bir süre sonra doktorlar suyumu patlatmaya karar verdiler, ve dogum gerceklesecekti. Suyum patlatılmasıyla birlikte kızımın kalp atısları azaldı ve beni acil ameliyata aldılar. Uyandıgımda sadece kızımın ismini haykırdıgımı hatırlıorum. Narkozum etkisindeydim ama kızımı görmek istiodum. Beni yavrumun yanına götürdüklerinde ellerimle göz kapaklarımı acıodum, cünki hala narkozun etkisindeydim uykuya dalıodum. O an öldüm.. İcim parcalandı ve hala paramparcayım toparlanamıorum.. Kızım sadece 15saat yasadı. Oksijensiz kalmıs bu yüzden vücudu iflas etti.
Yavrum vefat ettikden sonra onu kimseye elletmedim. Havlularla vücudunu sildim, kan lekelerini sildim. Öpledim kokladım..doyamadım. Altını temizledim bez bagladım. Yanıma yataga aldım, koynumda yatırdım.. Doyamadım. İcim cok acıo..allahım sen büyüksün sabır ver bana yabrabbim..
Gözümün önünden gitmior minik kusum.
3ay gecti ama kalbim hala acıyor. Bebek göresim yok..ne hikmetse karsıma sürekli ya hamile yada bebekler cıkıor.
Bu sürecde esim hep yanımdaydı..bana en büyük destek o oldu. Allah ondan razı olsun, hakkını ödeyemem.
İlk defa cesaret bulup yazdım. Sizleri üzdüysem özür dilerim ama bir sekilde yazmam icimi dökmem gerekior. Beni bir tek siz anlarsınız bu acıyı tanımayan halimden anlamaz.
Allahım sabır versin. Sonrasında da sağlıklı evlatlar versin kucağına.

Boş ver canım yaaa. Takma böyle şeyleri. Onlar anlamaz bizi, saygı da duymazlar acımıza. Dusunemiyorlar içimizin ne kadar yandığını. Hatta çoğu başımıza gelenleri unutmustur bile. Hatirlasalar zaten soyleyemezler böyle birşeyi senin yanında...
geldi geçti zannediyorlar heralde. boşver önüne bak mantığı. ama giden mal değil ki. can. canımızın bi parçası. hiçbir zamanda geçmeyecek.

merhaba kızlar,
ben tekrar hazır hissedersem hamilelik düşündüğümde gitmem gereken dr u merak ediyorum. tekrardan hamilelik yaşayan arkadaşlar bir perinatog mu takip ediyor sizi? yoksa her hangi bir kadın doğum dr una mı gidiyorsunuz

merhaba kızlar,
ben tekrar hazır hissedersem hamilelik düşündüğümde gitmem gereken dr u merak ediyorum. tekrardan hamilelik yaşayan arkadaşlar bir perinatog mu takip ediyor sizi? yoksa her hangi bir kadın doğum dr una mı gidiyorsunuz
Ben perinatoga gidiyorum ve daha önce riskli gebelik geçirdiyseniz mutlaka tercih etmelisiniz bence. Hastane olarakta araştırma hastanelerini tavsiye ediyorum

merhaba kızlar,
Ben ilk önce prof gittim riskli gebelik uzmanıydı fakat belli süreden sonra normal kadın dogumcuya geçtim inşallah az kaldı hayirlisindan kucağıma almaya allahın izniyle

Kızlar izmirde hangi perinatologa gidiyosunuz onerebileceginiz doktor varmi benim suan gittigim bi doktor var ozelde yinede bilgim olsun diye soruyorum

Kızlar bugün Dr gittim gunum tam dolmadan almayalim dedi 4 ocak gibi alcak inşallah allahın izniyle az kaldı dua edelim lutfennn hepimize ben dualarimda hep yapıyorum inşallah allahım kabul etsin amin
Tatlim dualarim hep sizlerle Allahim insallah saglikla sihatle yavrunu kucagina almayi nasip etsin dualarimizi kabul etsin bundan sonra hepimiz guzel haberler verelim ins birbirimize :)

Back
X