Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tabi ki gülmeyi en çok hakeden biz melek anneleriyiz yavrularımız olabilecek en emin yerde

Kesinlikle öyle. Rabbim bizlere de meleklerimizle kavuşmayı nasip etsin inşallah. Ebediyen Cennette mutlu, mesut yaşarız inşallah meleklerimizle. Rabbimin sevdiği kullarıyız dediğin gibi ama ben bazen düşünüyorum gerçekten böyle bir mükafatı hak ediyor muyum diye? O kadar çok eksiğim var ki... Rabbim affetsin günahlarımızı ve bizleri evlatlarımıza kavuştursun...

aynı düşünmüşüz :) eşimle bende karar almiştik.. iki isim olcak mustafa umut olcak. kız olursa Rümeysa koycam. rabbim kucagimiza almaya nasip etsin umudumuz olsun inşallah.:)

Benim oğlumun adı Muhammed Mustafa. Bir türlü isim bulamamıştık yavruma meğer ismiyle doğacakmış. Adını kendi koyduracakmış meğer

eksiklerimiz var evet ben de öyle dşnüyorum bunun farkına varıp eksiklerimizi kapatmamaız gerekiyor galiba Allah bu farkındalık için bize yol gösterdi belki

Benim oğlumun adı Muhammed Mustafa. Bir türlü isim bulamamıştık yavruma meğer ismiyle doğacakmış. Adını kendi koyduracakmış meğer
Mustafa dedesinin adiydi onu koycaz mustafa koyun demişti ilk oğluma.. ben koymadim bu seferde koycam
bu arada melek oğlumun adi hasan emir.

eksiklerimiz var evet ben de öyle dşnüyorum bunun farkına varıp eksiklerimizi kapatmamaız gerekiyor galiba Allah bu farkındalık için bize yol gösterdi belki
bence de bol bol dua etmeliyiz. benim oğlum olacaktı ama ben hep kızım olsun istemiştim, dün annem dediki ALLAH bize ceza verdi dedi kız olsun kız olsun istediğimiz için ben böyle düşünmüyorum dedim. ALLAH kuluna ceza bu şekilde vermez bence. belki bize şefaatçi göndermek istemiştir dedim. günahlarımızı azda olsa temizlemek için, bi,şi lerin farkına varabilmek için, bunu iyi bi şekilde işlemek, bebeklerime yaklaşmamız lazım. bu dünya zaten geçici, kalıcı alemde kavuşuruz inşallah

bende büyük konuştum. dedim ki ben istemedim sen istedin deyip durdum demez olaydım eşime bu ceza mi bilmiyorum. bi daha nasip etcekmi onu da bilmiyorum.bende bazi şeylerin farkına vardim.. oğlum olsun istemişim yüregimden öle hissettim. ikincisinde ne olucak onu bile hayal edemiyorum.

yok canım ceza falan olmaz bence. insanlar ne gnahlar işliyo o zaman o insanlar ceza mı çekiyorlar hep. ünlleri ele alalım adamlar her türlü pisliği yapıyor ama hayatları rahat bize Allah ceza vermedi Allah kullarına zulmetmez

ben cinsiyet konusuna tövbe ettim gerçekten. zaten hiç kızım olcakmış gibi gelmiyor. ayrıca ALLAHtekrar nasip ederse cinsiyetini sormayacağım bile, hatta özellikle söylemeyin diyeeğim. benim için önemli olan şey hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlat olması.

aynen cnm bende öyle düşünüyorum zaten.millet ne pislikler yapıyor da bişi olmuyo, bunu ceza değil, ALLAHA yaklaşma olarak görmeliyiz diye düşünüyorum.

oğlum dayısının yannida melek oldu.. ben öle düşünüyorum..
bi abim vardi benim 19 günlükkken öldü ani bebek ölümüymüş sebebi.. annem çok çekmişti 6 ay sora yine abime hamile kalmişti. annemde biliyor evlat acisini. ben 4. çocuğum o abimi saysak. üç abim olcaktı
ama büyük konuşmamayı öğrendim bu hayatta hiç bi şekilde.. rabbim buna ibretlik olsun diye verdiği düşünüyorum.

Canım arkadaşlarım doğdu kizm çok sukur da si tüm sayfadaki arkadaşlarıma inşallah agrlarim var sonra yaxarim
Çok şükür sabahtan beri kaç kere girdim baktım senden haber var mı diye. Allahım bana da burada hamile olan hamile olmayı bekleyen tüm arkadaşlara da bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah.

Kizlar Merhaba eda bugün hep dualarımı aydinn yazılanları okuyorum sürekli surekli yeni anneler yeni hüzünle rr size şöleme istedim ben tekrar hamile yim çok şükür Rabbime sadece şu an size solutorum kimse bilmiorum şöleme yide düşünmüyorum inş Rabbbimm bu sefer bu dünyada da yüzümüzü güldürsun aminn duygularım a gelince okadar karisikk ii çok mutluyummm aslında ama deysik bi huzunn var korkuları çok ama korkudan büyük Alllahh im var inş güzel olcak busefer inş

Bide çok gaz var karnimda sürekli neden anlamadım normalde dier inde bole olmamıştı sürekli pit pitt hareket edio gibi hiç anlamadım inş normaldirr

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah.

Bende 22 haftalık hamileyim. Zor geçiyor hep diken üstündeyim ama çok da iyi geldi bize bu pıtır. Daha dünyaya gelmeden yaralarımı sarmaya yardım etti.

Allah isteyen herkese aratmadan yaşatsın tekrar hamileliği.

Bende on haftalık canım inş aynn ddgin gibi çok deysik kendimi daha iyi hissediorum acaba karistirrmiyim die korkuyodummy ama hiç ole olmuyo bu çok başka o çok başkaydı yanlix Karnım bole oturunca pit pit gibi sureklo neden ole olabilir anlamadım gazdan olurmu bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…