Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kimse bişey diyen olmuyor burda. ben çalışmaya devam ediyorum..
herkes işini yapıyor.
oğlum ara sira aklıma geliyor üzülüyorum.. diyorum ki 2016 ya oğlumla girseydim dedim.
çok zordu...
ama takmak zorunda degilsin onlara..
bu arada zayıflamaya karar verdim. 2 ayda 10 kilo versem tamamdir..

banada kimse bişi demiyor. ne diyeceklerzaten. ama herkes çok mutlu sanki de ben çok mutsuzum

aslında iyiyim diyorum ama bazen kötü oluyorum gerçekten. ayın 6 sı yaklaştı ondan. 6 ağustosta kaybettim meleğimi. her ayın 6 sı yaklaşınca böyle kötü oluyorum. saçma belki ama o zamanlar çok kötü oluyorum destek almak istiyorum aslında ama gidipte tekrar anlatmak istemiyorum yaşananları sanırım. sadece ondan, yoksa psikologlara gereksiz diye bakan biri asla değilim.

banada kimse bişi demiyor. ne diyeceklerzaten. ama herkes çok mutlu sanki de ben çok mutsuzum
demesinler bişey.. bana deseler yüregim parçaliyor zaten..
onlara kafana takma.. mutluysa mutlu olsun ama içleri nasıl olduğu bilemezsin...
onlar mutlu diye bakma belki de mutsuzdur bilemezsin yüzlerinde maskeler vardi herkesin...
ben gördüm bunları dedim ki niye mutsuz olayım dedim..
eşimle çok şükür iyiyim.. yorgun olsam da akşamları beraber film izliyoruz biz üzüntümü atlatmaya çalışıyoruz.
beraber kuran kerim dinliyoruz..
işe gidiyorum işime bakiyorum kimseyle konuşmuyorum konuşcak da degilim..
takmiyorum herkese... mutluyum gerçekten..
oğlum geliyor aklıma üzülüyorum ama bazen şükrediyorum napabilirim ki elimde degil.. herkes bana aciyarak gözle bakmasinlar... buna sinir oluyorum...
biraz içleri çildirsinlar istiyorum.. moreli bozulacak bir yer ariyolar heheee deyip geçiyorum. anlatmiyorum...
onlar moral bozma peşindeler.. bu yüzden takma. heee deyip geç.

bunlar bizim sınavımız hamile heryerde göreceksin duyacaksın yenidoğan bebek göreceksin. bir de tersini dşünsen hamile olan sen olsan başkası sana özense senin suçun mu bu hayır. yaşadıkların zor anlıyorum çünkü ben de yaşıyorum iş yerinde hergün hamile görüyorum ama dünyada o kadar çok hamile var ki. Allah nasip ettiğinde inşallah biz de hamile olacaz ve hamile kalmak isteyip de kalamayan insanlar var diye sokağa mı çıkmayacaz canım. Herkes kaderini yaşıyor yaşadıklarımızın bir sebebi var ve ödülü de olacaktır

herkesin mutlu olduğunu mu sanıyorsun. canım ben hamileyken bebeğimin yaşamayacağını söylemişti doktorlar söylemişti ama ben mutlu göründüm iş yerinden kimse anlmadı kimse bana acısın istemedim ve acınacak halim olduğunu da düşünmedim hiç bir zaman

doktorlar neden yaşamayacagini söledi hamileyken??

Yaşadıklarını anlatarak atlatıyorsun zaten. Ben 3 hafta her seansta yaşadıklarımı anlattım, anlatırken ağlama krizleri geçirdim ama bak şu an çok şükür iyiyim. Oğlum için mutluyum ve mutlu olmak zorundayım. Hayatımı onun için, ona kavuşmak için devam ettirmek zorundayım. Tedavi sonrasında bu şekilde düşünmeye başlıyorsun. Gülümsediğin zaman artık suçluluk hissetmiyorsun ya da kendini matem tutmak zorunda hissetmiyorsun. Ya da gülünce insanlar ne düşünür diye düşünmüyorsun. Kim ne düşünürse düşünsün, kim ne söylerse söylesin iyi olmak zorundayız. Gülüp, eğlenmek zorundayız. Hayata küsmemeli, sevdiklerimiz ve doğacak bebeklerimiz için dört elle sarılmalıyız...

ana damar dardı ne yazıkki çok doktor gezdim o yüzden çok tedavi yöntemi aradık ama ne yazıkki tedavisi yoktu.
başın sağolsun. yeni yeni hastalık çikiyor rabbim bi daha hiç göstermesin .
Ben hayata küsmedim hele ki rabbimden umut kesmedim. umudumuz olsun diye ikinci oğlu olursa umut koycam. bu şekilde hayata hala umutla bakıyorum dört gözle sarılmış bir melek anneyiz biz.. gücümle inanki ayakta duruyoırum.

tabi ki gülmeyi en çok hakeden biz melek anneleriyiz yavrularımız olabilecek en emin yerde

Amin göstermesin evet kimseye zor bir süreçti bizim için hamileliğimn 3. ayından beri bunları bilerek geçirdim bi yandan içim kan ağladı bi yandan da bebeğim karnımda üzlmesin diye üzülmemeye çalıştım. Allah inanacı beni hayata bağlayan oldu hayatımda iyi yönde çok şey değişti ben bunu bir sıkıntı olarak görmedim hiç. Biliyordum Allah beni sevdiği için bunları yaşattı ve şanslı olduğumuzu düşndm hep

tabi ki gülmeyi en çok hakeden biz melek anneleriyiz yavrularımız olabilecek en emin yerde
haklısınız iyi olmak zorundayız. ben de diyorum yavrum herkesin gitmek istediği yerde ne güzel diyorum, Allahım yavruma kavuşmayı sarılmayı öpmeyi nasip eyle diyorum hep.

rabbim bilir herşeyi ben gelecekte ne olacagi bilmiyorum. hamileliğimde oğlumun gelecegi göremedim görmüş olsaydim oğlum kucagimdaydi şimdiye kadar. demekki ömrü o kadardi biz Allahın sevgili kullariymişiz.. bende sanslı olduğumu düşünüyorum. zaten özeldim. dahada özel annesi oldum. oğlumun işitme engelli annesi olucaktim.. her zorluklarımı seve seve katlancaktim şimdi acimi katlaniyorum

inşallah bizler de bir gün çok mutlu olacaz inşallah. demişler ya bu hayatta hiç başı ağrımayan korksun diye

:) Biliyor musun biz de eşimle aynı kararı aldık. Eğer oğlum olursa bir ismini Umut koyacağım. O benim umudum olacak, melek oğlumun ve Rabbimin gönderdiği umudum olacak. Kızım olursa da adının birini Zeynep koyacağım çünkü bu ismi rüyamda gördüm. Bu yüzden ikinci bebeğimin kız olacağını düşünüyorum...

aynı düşünmüşüz :) eşimle bende karar almiştik.. iki isim olcak mustafa umut olcak. kız olursa Rümeysa koycam. rabbim kucagimiza almaya nasip etsin umudumuz olsun inşallah.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…