annem tak diyodu dinlemedimdikişlerim aciyordu. nabim işde takılı dursaydi karnim dümdüz olurduBende takmadım cnm korse filan. Ay onu düşüncek halimizmi vardı ayrıca.
kimse bişey diyen olmuyor burda. ben çalışmaya devam ediyorum..kızlar ben çok darlanıyorum işyerinde. herkes mutlu herkes gülüyo eğleniyor. gözümün önünde 2 hamile var ve karınları büyüyünce ben nasıl bakacağım onlara. kimseyle konuşmak istemiyorum, sürekli ağlamak istiyorum, işyerinde çok mutsuzum, çalışmak zamanın geçmesi anlamında iyi geldi ama ruhuma hiç iyi gelmedi sanki. çıksamı işten ne yapsam bilemedim, nefes alamıyorum sanki. sürekli kulaklık takıyorum müzik dinliyorum ve hiç sevmem kulaklıkla müzük dinlemeyi. sırf kimseyi duymamayım, o gülüşleri duymayayım, görmeyeyim diye, müzik dinliyorum sürekli.
banada kimse bişi demiyor. ne diyeceklerzaten. ama herkes çok mutlu sanki de ben çok mutsuzumkimse bişey diyen olmuyor burda. ben çalışmaya devam ediyorum..
herkes işini yapıyor.
oğlum ara sira aklıma geliyor üzülüyorum.. diyorum ki 2016 ya oğlumla girseydim dedim.
çok zordu...
ama takmak zorunda degilsin onlara..
bu arada zayıflamaya karar verdim. 2 ayda 10 kilo versem tamamdir..
aslında iyiyim diyorum ama bazen kötü oluyorum gerçekten. ayın 6 sı yaklaştı ondan. 6 ağustosta kaybettim meleğimi. her ayın 6 sı yaklaşınca böyle kötü oluyorum. saçma belki ama o zamanlar çok kötü oluyorumCanım artık sen de yavaş yavaş normal hayatına devam etmeye başlamalısın. Bu düşünceleri aklından silmeye çalışmalısın. Bence iş yerini değiştirmek yerine benim yaptığım gibi destek al derim. Çünkü yeni bir işe girdiğinde hemen hamile kalmak istemeyebilirsin ve yeni iş yerin buna olumlu bakmaz. Destek almaya başladıktan sonra da aynı şekilde hissetmeye devam edersen o zaman bırakmalısın diyebilirim ama şu anki ruh halinle buna karar verme derim...
İnsanlardan kendini de uzaklaştırmaya çalışma. Onlarla birlikte sen de gül, sen de kahkaha at. İnan sen burada bu şekilde üzüldükçe oğlun daha çok üzülüyor. Muhtemelen kendini mutlu hissettiğinde ya da herhangi bir şeye istemsiz gülümsediğinde kendini kötü hissediyorsun ve gülümsediğin için kendine kızıyorsundur (aynı duyguları ben de yaşadım) Sakın bu şekilde düşünme ve mutlu olmaya çalış. Hayatını devam ettirmeye çalış Bu şekilde yaşamına devam edemezsin, Allah korusun kalıcı bir hastalığa falan yakalanabilirsin. Unutma senin bir evladın daha var. Onun için ayakta durmalısın...
demesinler bişey.. bana deseler yüregim parçaliyor zaten..banada kimse bişi demiyor. ne diyeceklerzaten. ama herkes çok mutlu sanki de ben çok mutsuzum
kızlar ben çok darlanıyorum işyerinde. herkes mutlu herkes gülüyo eğleniyor. gözümün önünde 2 hamile var ve karınları büyüyünce ben nasıl bakacağım onlara. kimseyle konuşmak istemiyorum, sürekli ağlamak istiyorum, işyerinde çok mutsuzum, çalışmak zamanın geçmesi anlamında iyi geldi ama ruhuma hiç iyi gelmedi sanki. çıksamı işten ne yapsam bilemedim, nefes alamıyorum sanki. sürekli kulaklık takıyorum müzik dinliyorum ve hiç sevmem kulaklıkla müzük dinlemeyi. sırf kimseyi duymamayım, o gülüşleri duymayayım, görmeyeyim diye, müzik dinliyorum sürekli.
banada kimse bişi demiyor. ne diyeceklerzaten. ama herkes çok mutlu sanki de ben çok mutsuzum
doktorlar neden yaşamayacagini söledi hamileyken??herkesin mutlu olduğunu mu sanıyorsun. canım ben hamileyken bebeğimin yaşamayacağını söylemişti doktorlar söylemişti ama ben mutlu göründüm iş yerinden kimse anlmadı kimse bana acısın istemedim ve acınacak halim olduğunu da düşünmedim hiç bir zaman
doktorlar neden yaşamayacagini söledi hamileyken??
aslında iyiyim diyorum ama bazen kötü oluyorum gerçekten. ayın 6 sı yaklaştı ondan. 6 ağustosta kaybettim meleğimi. her ayın 6 sı yaklaşınca böyle kötü oluyorum. saçma belki ama o zamanlar çok kötü oluyorumdestek almak istiyorum aslında ama gidipte tekrar anlatmak istemiyorum yaşananları sanırım. sadece ondan, yoksa psikologlara gereksiz diye bakan biri asla değilim.
ana damar dardı ne yazıkki çok doktor gezdim o yüzden çok tedavi yöntemi aradık ama ne yazıkki tedavisi yoktu.
Ben hayata küsmedim hele ki rabbimden umut kesmedim. umudumuz olsun diye ikinci oğlu olursa umut koycam. bu şekilde hayata hala umutla bakıyorum dört gözle sarılmış bir melek anneyiz biz.. gücümle inanki ayakta duruyoırum.Yaşadıklarını anlatarak atlatıyorsun zaten. Ben 3 hafta her seansta yaşadıklarımı anlattım, anlatırken ağlama krizleri geçirdim ama bak şu an çok şükür iyiyim. Oğlum için mutluyum ve mutlu olmak zorundayım. Hayatımı onun için, ona kavuşmak için devam ettirmek zorundayım. Tedavi sonrasında bu şekilde düşünmeye başlıyorsun. Gülümsediğin zaman artık suçluluk hissetmiyorsun ya da kendini matem tutmak zorunda hissetmiyorsun. Ya da gülünce insanlar ne düşünür diye düşünmüyorsun. Kim ne düşünürse düşünsün, kim ne söylerse söylesin iyi olmak zorundayız. Gülüp, eğlenmek zorundayız. Hayata küsmemeli, sevdiklerimiz ve doğacak bebeklerimiz için dört elle sarılmalıyız...
Yaşadıklarını anlatarak atlatıyorsun zaten. Ben 3 hafta her seansta yaşadıklarımı anlattım, anlatırken ağlama krizleri geçirdim ama bak şu an çok şükür iyiyim. Oğlum için mutluyum ve mutlu olmak zorundayım. Hayatımı onun için, ona kavuşmak için devam ettirmek zorundayım. Tedavi sonrasında bu şekilde düşünmeye başlıyorsun. Gülümsediğin zaman artık suçluluk hissetmiyorsun ya da kendini matem tutmak zorunda hissetmiyorsun. Ya da gülünce insanlar ne düşünür diye düşünmüyorsun. Kim ne düşünürse düşünsün, kim ne söylerse söylesin iyi olmak zorundayız. Gülüp, eğlenmek zorundayız. Hayata küsmemeli, sevdiklerimiz ve doğacak bebeklerimiz için dört elle sarılmalıyız...
başın sağolsun. yeni yeni hastalık çikiyor rabbim bi daha hiç göstermesin .
Ben hayata küsmedim hele ki rabbimden umut kesmedim. umudumuz olsun diye ikinci oğlu olursa umut koycam. bu şekilde hayata hala umutla bakıyorum dört gözle sarılmış bir melek anneyiz biz.. gücümle inanki ayakta duruyoırum.
haklısınız iyi olmak zorundayız. ben de diyorum yavrum herkesin gitmek istediği yerde ne güzel diyorum, Allahım yavruma kavuşmayı sarılmayı öpmeyi nasip eyle diyorum hep.tabi ki gülmeyi en çok hakeden biz melek anneleriyiz yavrularımız olabilecek en emin yerde
rabbim bilir herşeyi ben gelecekte ne olacagi bilmiyorum. hamileliğimde oğlumun gelecegi göremedim görmüş olsaydim oğlum kucagimdaydi şimdiye kadar. demekki ömrü o kadardiAmin göstermesin evet kimseye zor bir süreçti bizim için hamileliğimn 3. ayından beri bunları bilerek geçirdim bi yandan içim kan ağladı bi yandan da bebeğim karnımda üzlmesin diye üzülmemeye çalıştım. Allah inanacı beni hayata bağlayan oldu hayatımda iyi yönde çok şey değişti ben bunu bir sıkıntı olarak görmedim hiç. Biliyordum Allah beni sevdiği için bunları yaşattı ve şanslı olduğumuzu düşndm hep
haklısınız iyi olmak zorundayız. ben de diyorum yavrum herkesin gitmek istediği yerde ne güzel diyorum, Allahım yavruma kavuşmayı sarılmayı öpmeyi nasip eyle diyorum hep.
rabbim bilir herşeyi ben gelecekte ne olacagi bilmiyorum. hamileliğimde oğlumun gelecegi göremedim görmüş olsaydim oğlum kucagimdaydi şimdiye kadar. demekki ömrü o kadardibiz Allahın sevgili kullariymişiz.. bende sanslı olduğumu düşünüyorum. zaten özeldim. dahada özel annesi oldum. oğlumun işitme engelli annesi olucaktim.. her zorluklarımı seve seve katlancaktim şimdi acimi katlaniyorum
başın sağolsun. yeni yeni hastalık çikiyor rabbim bi daha hiç göstermesin .
Ben hayata küsmedim hele ki rabbimden umut kesmedim. umudumuz olsun diye ikinci oğlu olursa umut koycam. bu şekilde hayata hala umutla bakıyorum dört gözle sarılmış bir melek anneyiz biz.. gücümle inanki ayakta duruyoırum.
aynı düşünmüşüz :) eşimle bende karar almiştik.. iki isim olcak mustafa umut olcak. kız olursa Rümeysa koycam. rabbim kucagimiza almaya nasip etsin umudumuz olsun inşallah.:):) Biliyor musun biz de eşimle aynı kararı aldık. Eğer oğlum olursa bir ismini Umut koyacağım. O benim umudum olacak, melek oğlumun ve Rabbimin gönderdiği umudum olacak. Kızım olursa da adının birini Zeynep koyacağım çünkü bu ismi rüyamda gördüm. Bu yüzden ikinci bebeğimin kız olacağını düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?