Kızına kavuşmana son 1 gün kaldıeda_insaat Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Birbirimiz tanımasak da burda birbirimize elimizden geldiğince destek olduk. Bende senden dua bekliyorum canım. Hayırlısıyla tamamlayayım hamileliğimi.
Saol cnm alllah razı olsun inşallah yarın kizima sağlıkla hayirlisindan kavusurum hepimiz kavusurz tüm ciğeri yanan annenAllah sağlıkla kucaına almayı nasip etsin. Bir ömür boyu ayırmasın inşallah.İyş haberlerini bekliyoruz.
Saol cnm evet hiç birimiz tanısmiyoruz ama hepimizin açısı ortak ne yazıkki allahım yarın kızımı sağ salim sağlıklı biçimde bana baguslasin hayirlisindan hepimize bidaha evlat açısı yasatmasin insallahKızına kavuşmana son 1 gün kaldıeda_insaat Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Birbirimiz tanımasak da burda birbirimize elimizden geldiğince destek olduk. Bende senden dua bekliyorum canım. Hayırlısıyla tamamlayayım hamileliğimi.
Saol cnm evet hiç birimiz tanısmiyoruz ama hepimizin açısı ortak ne yazıkki allahım yarın kızımı sağ salim sağlıklı biçimde bana baguslasin hayirlisindan hepimize bidaha evlat açısı yasatmasin insallah
Saol cnm evet hiç birimiz tanısmiyoruz ama hepimizin açısı ortak ne yazıkki allahım yarın kızımı sağ salim sağlıklı biçimde bana baguslasin hayirlisindan hepimize bidaha evlat açısı yasatmasin insallah
4 ay sonra cnm beklemedim hatta safra kesemi aldirdim bu yüzden bekledim yoksa daha çabuk isterdim çünkü acimj ancak böyle hafiflettim inşallah allahım yarın kızımı bana bağışlar çok sevinçli ve heycanliyimbi önceki doğumunu yaptıktan ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın acaba?
4 ay sonra cnm beklemedim hatta safra kesemi aldirdim bu yüzden bekledim yoksa daha çabuk isterdim çünkü acimj ancak böyle hafiflettim inşallah allahım yarın kızımı bana bağışlar çok sevinçli ve heycanliyim
Allahım yardimcimiz olsun insallahh
Evet bende hamileyim. Meleğimi kaybettikten sonra 10. Ayda hamile kaldım. Allah'ın izniyle 22 haftalık şimdi. Size de tekrardan nasip olsun inşallah.Siz de hamile misiniz
Hic korkma! Kendini allaha teslim et dua et gerisi kendiliginden gelir. Bunca haftayı atlattın, bundan sonrasıda gecicek inşallah. Hatta derim ki, kızına suanki heyecanını bir kağıta yaz. İlerde dogumdan bir gün önce neler hissettiğini birlikte okursunuz. Hem icindeki soru işaretlerini hemde korkularını bastırmaya yardımcı olur.Kızlar uyku girmiyo gözüme acaba ne olcak çok heycanliuyim inşallah kızımı sağ salim alırım kucagima
canım yaa.korkman çok doğal. hepimiz dua ediyoruz sana gerçekten.Kızlar uyku girmiyo gözüme acaba ne olcak çok heycanliuyim inşallah kızımı sağ salim alırım kucagima
Canim bende inanıyorum inşallah sağ salim ikimizde çıkarız allahın izniyle sizlerin dualariyla allahım darda olan herkese yardım etsin insallahHic korkma! Kendini allaha teslim et dua et gerisi kendiliginden gelir. Bunca haftayı atlattın, bundan sonrasıda gecicek inşallah. Hatta derim ki, kızına suanki heyecanını bir kağıta yaz. İlerde dogumdan bir gün önce neler hissettiğini birlikte okursunuz. Hem icindeki soru işaretlerini hemde korkularını bastırmaya yardımcı olur.
Suan bir cogumuzun tekrar yasamak istedigi duyguları yasıorsun, cok şanslısın bunu bilmeni isterim. Bu yüzden hamileliğini son dakikasına kadar dolu dolu yasa.. Korkuların bir faydası yok. Hersey iyi olcak allahın izniyle, buna inan ve bebişinide strese sokma.
Dualarım seninle, allaha emanet ol.
Biliyorum canım eminim hepiniz ediyosunzdir allahım razı olsun inşallahcanım yaa
canım yaa.korkman çok doğal. hepimiz dua ediyoruz sana gerçekten.
Güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz. Rabbim sağ salim kurtarsin ikinizi de canım. Allah'ın izniyle herşey güzel olacak ben buna inanıyorum. Sizin güzel haberleriniz bizim de umudumuz oluyor. Prensesimiz sağ salim doğacak inşallah annesi, bize umut sana da ilaç olmaya geliyor :)12 de hastanede olcam insallah sizlere haber vercem canım arkadaşlar im
kızlar ben çok darlanıyorum işyerinde. herkes mutlu herkes gülüyo eğleniyor. gözümün önünde 2 hamile var ve karınları büyüyünce ben nasıl bakacağım onlara. kimseyle konuşmak istemiyorum, sürekli ağlamak istiyorum, işyerinde çok mutsuzum, çalışmak zamanın geçmesi anlamında iyi geldi ama ruhuma hiç iyi gelmedi sanki. çıksamı işten ne yapsam bilemedim, nefes alamıyorum sanki. sürekli kulaklık takıyorum müzik dinliyorum ve hiç sevmem kulaklıkla müzük dinlemeyi. sırf kimseyi duymamayım, o gülüşleri duymayayım, görmeyeyim diye, müzik dinliyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?