- 18 Mayıs 2015
- 554
- 883
- 53
- 40
Aşağı yukarı seninle aynı şeyleri yaşamışız. Son 15 gün bende hareketlerinin azaldığını hissettim Dr a gittik gayet iyi dedi. Hatta çok hareketlendi Dr da beni özlemiş dedi. 2 hafta sonra sancıyla gittim hastaneye çok eminim yolda hissettim oğlumu ama hastaneye gittiğimizde sancım kesildi birden. Meğer kalbi durmuş oğlumun. Nst de alamadı hemşire sesini ultrasona aldılar maalesef gitmişti oğlum. Acil sezaryense girdim sonra belki geri gelir kalp masajıyla diyePeki sen bebeğini bu sebepten mi kaybettin? Benim oğlumun 35.haftada azalmıştı hareketleri ve normalde inanılmaz hareketliydi oğlum. İlk gebeliğimdi doktorum dahil herkes normal olduğunu söyledi. Yeni doğum yapmış olan tüm arkadaşlarım, ablamın 2 çocuğu var o, hatta 3 gün hiç hareket etmeyen bebekler bile varmış. Onlar da öyle söyleyince içim rahatlamıştı ama aslında bir problem varmış demek ki... Cuma günü hiç hareket etmedi diye acile gittim, NST'ye soktular hareket etmedi yine ama kalp atışları gayet normaldi. Ultrasonla baktı doktorum ve her şeyin normal olduğunu, korkmamam gerektiğini ve hareketlerindeki azalmanın gayet normal olduğunu söyledi. Salı günü sabah da bebeğimi kaybettiğimi öğrendimSezaryende de doktorum özellikle incelemiş plasenta ve bebeğimin kordonunu. Plesantada kan pıhtıları vardı, bu doğum sırasında da oluşmuş olabilir ama pıhtılaşmadan dolayı da bebeği kaybetmiş olabiliriz demişti...

Bende senin gibi terapiye gittim falan ama tabiki bize en iyi gelen şey tekrar hamile kalmam oldu.
Buradaki bütün arkadaşlar inşallah en yakın Zamanda aramadan tekrar hamileliği yaşar ve hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşurlar.