• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım sevindim bunu duyduğuma. bilmiyordum bunu. canım kızım benimle sanıyor demekki kendini.:16: neyse o mutlu olsun ben çekerim acımı

senin 2.5 ay oldu dimi doktor 6 ay yasak dediyse 6 dan sonra izin verme ihtimali var demekki...gerçi ben geçen akşam karnıma dokunuyorum falan çok erken gibi geldi daha acıyor ya

senin 2.5 ay oldu dimi doktor 6 ay yasak dediyse 6 dan sonra izin verme ihtimali var demekki...gerçi ben geçen akşam karnıma dokunuyorum falan çok erken gibi geldi daha acıyor ya

kizlar ya siz tam narkoslami sezeryan oldugunuz yoksa yarimi???

ben tam oldum diğerinde korkarım gibi geldi kendim istedim

istege göre yani... aslinda yarim daha iyi... hem dogumu azda olsa anliyorsun.. bebegi aldiklarinda ilk sana gösteriyorlar, cok güzel bence...vücudun icinde bebegin icinde yari narkos daha iyi..

istege göre yani... aslinda yarim daha iyi... hem dogumu azda olsa anliyorsun.. bebegi aldiklarinda ilk sana gösteriyorlar, cok güzel bence...vücudun icinde bebegin icinde yari narkos daha iyi..

yarı dediğin epidural değilmi belden iğne mi ne vuruyorlarmış rahatsızlıkları oluyor diye duymuştum sonradan..birde korktum aletlerin seslerini falan duyucam heyecanlanırım diye...
isteğe göre derken ilkinde seçim hakkım yoktu devlete ait doğumevinde yapmıştım soran olmadı ikincisi özeldeydi orda sordular...

Son düzenleme:

evet canım 2.5 ay oldu. bana da öyle geldi 6aya izin verir gibi. bugün çok olumlu konuştu. benim de bazen karnım tezgaha sertçe deyince bir ah diyorum. bir de geçenlerde bahsettiğim arkadaşıma dr 2 ay bekle demişti. o 3 ay bekledi ve p.previa olmuş. ben de korktum biraz acaba 1 yıl mı beklesem diyorum ama bekleyecek dermanım da yok. bilmiyorum ki!!

kizlar ya siz tam narkoslami sezeryan oldugunuz yoksa yarimi???

benim aşırı kanama ve rahim alınma ihtimali yüzünden mecburi tam anestezi verdiler. tercih şansım olmadı yani. ama yine sezaryan olursam tam, normal doğum olursa yarım anestezi istiyorum.

yarı dediğin epidural değilmi belden iğne mi ne vuruyorlarmış rahatsızlıkları oluyor diye duymuştum sonradan..birde korktum aletlerin seslerini falan duyucam heyecanlanırım diye...

evet canim epidural . canim ben ne yaptiklarini bile gördüm...takip ediyordum...ben iki defa sezeryan oldum.. sonucta hepsi ameliyat öylede böylede rahatsizliklar hepsinden kaliyor bence....

isteğe göre derken ilkinde seçim hakkım yoktu devlete ait doğumevinde yapmıştım soran olmadı ikincisi özeldeydi orda sordular...

ya hangi aletin sesi? cahilliğime verin bilmiyorum da. neşterle kesmiyorlar mı karnımızı? eet epidural sonradan sıkıntı çıkarabiliyormuş.

ya hangi aletin sesi? cahilliğime verin bilmiyorum da. neşterle kesmiyorlar mı karnımızı? eet epidural sonradan sıkıntı çıkarabiliyormuş.

cok yasa canim güldürdün beni,, soran olmadi diyosun.....

elhamdülillah simdiya kadar bi sikinti yasamadim...herkes farkli diyor... bu arada nester ne???

evet canım 2.5 ay oldu. bana da öyle geldi 6aya izin verir gibi. bugün çok olumlu konuştu. benim de bazen karnım tezgaha sertçe deyince bir ah diyorum. bir de geçenlerde bahsettiğim arkadaşıma dr 2 ay bekle demişti. o 3 ay bekledi ve p.previa olmuş. ben de korktum biraz acaba 1 yıl mı beklesem diyorum ama bekleyecek dermanım da yok. bilmiyorum ki!!

dur sabırsızlanma :) 6 ay geçsin bi gidersin bakalım ne dicek

ya alet derken ne bilim filmlerde görüyoruzya bi dünya alet ameliyathanelerde :))) şimdi kesecek şimdi dikiyomu bilmemne düşünürken heyecanlanırım dedim

canim bence 6 ay yeterli... bende 6ay bekledim. sen o zamana kadar kendine iyi bak.. agir kaldirma fazla yorulma. birde ruh halin düzeldimi tamamdir...kendini hazir hissettigin an hic bekleme derim...

ya alet derken ne bilim filmlerde görüyoruzya bi dünya alet ameliyathanelerde :))) şimdi kesecek şimdi dikiyomu bilmemne düşünürken heyecanlanırım dedim
doğru işte benim yanımda doktor asistana 'ameliyet esnasında rahmi alacağımızı duyarsa travma geçirir, tansiyonu problem olur, kanaması artar o yüzden tam yapıcaz' demişti. yani sen de kendine güvenmiyorsan tam en iyisi.

Back
X