canım sevindim bunu duyduğuma. bilmiyordum bunu. canım kızım benimle sanıyor demekki kendini.neyse o mutlu olsun ben çekerim acımı
iste annelik bu canim.... onlar icin herseye raziyiz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sevindim bunu duyduğuma. bilmiyordum bunu. canım kızım benimle sanıyor demekki kendini.neyse o mutlu olsun ben çekerim acımı
senin 2.5 ay oldu dimi doktor 6 ay yasak dediyse 6 dan sonra izin verme ihtimali var demekki...gerçi ben geçen akşam karnıma dokunuyorum falan çok erken gibi geldi daha acıyor ya
cok gecmis olsun canim...
kizlar ya siz tam narkoslami sezeryan oldugunuz yoksa yarimi???
ben tam oldum diğerinde korkarım gibi geldi kendim istedim
istege göre yani... aslinda yarim daha iyi... hem dogumu azda olsa anliyorsun.. bebegi aldiklarinda ilk sana gösteriyorlar, cok güzel bence...vücudun icinde bebegin icinde yari narkos daha iyi..
senin 2.5 ay oldu dimi doktor 6 ay yasak dediyse 6 dan sonra izin verme ihtimali var demekki...gerçi ben geçen akşam karnıma dokunuyorum falan çok erken gibi geldi daha acıyor ya
kizlar ya siz tam narkoslami sezeryan oldugunuz yoksa yarimi???
yarı dediğin epidural değilmi belden iğne mi ne vuruyorlarmış rahatsızlıkları oluyor diye duymuştum sonradan..birde korktum aletlerin seslerini falan duyucam heyecanlanırım diye...
yarı dediğin epidural değilmi belden iğne mi ne vuruyorlarmış rahatsızlıkları oluyor diye duymuştum sonradan..birde korktum aletlerin seslerini falan duyucam heyecanlanırım diye...
isteğe göre derken ilkinde seçim hakkım yoktu devlete ait doğumevinde yapmıştım soran olmadı ikincisi özeldeydi orda sordular...
isteğe göre derken ilkinde seçim hakkım yoktu devlete ait doğumevinde yapmıştım soran olmadı ikincisi özeldeydi orda sordular...
ya hangi aletin sesi? cahilliğime verin bilmiyorum da. neşterle kesmiyorlar mı karnımızı? eet epidural sonradan sıkıntı çıkarabiliyormuş.
evet canım 2.5 ay oldu. bana da öyle geldi 6aya izin verir gibi. bugün çok olumlu konuştu. benim de bazen karnım tezgaha sertçe deyince bir ah diyorum. bir de geçenlerde bahsettiğim arkadaşıma dr 2 ay bekle demişti. o 3 ay bekledi ve p.previa olmuş. ben de korktum biraz acaba 1 yıl mı beklesem diyorum ama bekleyecek dermanım da yok. bilmiyorum ki!!
elhamdülillah simdiya kadar bi sikinti yasamadim...herkes farkli diyor... bu arada nester ne???
ya hangi aletin sesi? cahilliğime verin bilmiyorum da. neşterle kesmiyorlar mı karnımızı? eet epidural sonradan sıkıntı çıkarabiliyormuş.
maşallah canımneşter, ameliyatta kullanılan jilet benzeri bıçak. sözlük tanımı gibi oldu dimi:)
evet canım 2.5 ay oldu. bana da öyle geldi 6aya izin verir gibi. bugün çok olumlu konuştu. benim de bazen karnım tezgaha sertçe deyince bir ah diyorum. bir de geçenlerde bahsettiğim arkadaşıma dr 2 ay bekle demişti. o 3 ay bekledi ve p.previa olmuş. ben de korktum biraz acaba 1 yıl mı beklesem diyorum ama bekleyecek dermanım da yok. bilmiyorum ki!!
doğru işte benim yanımda doktor asistana 'ameliyet esnasında rahmi alacağımızı duyarsa travma geçirir, tansiyonu problem olur, kanaması artar o yüzden tam yapıcaz' demişti. yani sen de kendine güvenmiyorsan tam en iyisi.ya alet derken ne bilim filmlerde görüyoruzya bi dünya alet ameliyathanelerde :))) şimdi kesecek şimdi dikiyomu bilmemne düşünürken heyecanlanırım dedim