• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

4 ayım geçti bakalım kısmet

2 ay sonra insallah hemen hamile kalirsin... inan zaman öyle geciyoki benim kizim 9 aylik olacakti yasasaydi....burda tam 10 arkadas birden hamileydik.. simdi herkes bebekleriyle geziyolar onlari görünce üzüntüm artiyor kizim aklima geliyor...

2 ay sonra insallah hemen hamile kalirsin... inan zaman öyle geciyoki benim kizim 9 aylik olacakti yasasaydi....burda tam 10 arkadas birden hamileydik.. simdi herkes bebekleriyle geziyolar onlari görünce üzüntüm artiyor kizim aklima geliyor...

olsun bak seninkide geliyor sağlıklı bir kız gelsin inşallah

Kızlar kız kardeşimin hamile haberini aldık.ilk bebeği. Sanki aileden biri giti biri geliyor gibi olduk. Herkeste bir duygu karmaşası yaşandı. çok ağladım haberi alınca. Inş.dedim kızı olur, aldığım herşey öylece kaldı çünkü. Belkide onun nasibi olur dedim. Dünden beri ağlıyorum. Yine fenayım....

canım çok sevindim kardeşin adına:) fakat allah sana da bize de sabır versin inşallah. kilo konusunu sorma ben de felaket durumdayım. maşallah in_ay ile 24kasim ın verdiği kiloları ben alıyorum:(( bi şey yapmalı:44:

sorma canım bize 13 hamileydik. bir tek ben elim kolum boş kaldım. ama kıskandım seni. bak ne güzel var karnında bir tane daha.:46: bi de kıs olursa:32:, ohhhh darısı başımıza inşallah. sana da maşallah:nazar:

sorma canım bize 13 hamileydik. bir tek ben elim kolum boş kaldım. ama kıskandım seni. bak ne güzel var karnında bir tane daha.:46: bi de kıs olursa:32:, ohhhh darısı başımıza inşallah. sana da maşallah:nazar:

insallah canim 2 ayin kaldi. eltimle beraber hamileydik onun kizi kucaginda onu kucagima alip seviyorum ama eve gelince hüngür hüngür agliyorum... cok aci yaa.... rabbim bizim yardimcimiz olsun...

insallah canim 2 ayin kaldi. eltimle beraber hamileydik onun kizi kucaginda onu kucagima alip seviyorum ama eve gelince hüngür hüngür agliyorum... cok aci yaa.... rabbim bizim yardimcimiz olsun...

biz tesadüf 5 kuzen hamileydik 1 i benden önce 2 si sonra doğurdu biride doğurmak üzere ... bu ara komşularda falan ne çok bebek oldu bebek mevlütleri yapıyolar gitmiyorum.....

in_aycım bu arada aldım msjını. çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada dün kızımın mezarına gittim.:14: oradan düz ve geniş bir tahta parçası bulup adını üzerine yazıp başına diktim. mezar yerini taşlarla belirledim:14: mezar yaptıracağız şimdi. ben pembe yaptırmak istedim ama eşim beyaz istedi. o çok saf ve masum diye. oda süsleyecekken mezar süsledim:50: eğer kızım yaşasaydı büyük ihtimalle erkenden yani bu hafta sezeryanla doğacaktı canım bebeğim. ben ise bebek şekerine adını yazdıracakken mezarına adını yazdırıyorum:14::14::14:

canim...bende taslari etrafina dizmistim yeri belli olsun diye. bizim meleklerimiz cennette en güzel yerde... orda mutlular. hem biliryormusun orda melekler bizim sifatimizda onlara görükürlermis..

biz tesadüf 5 kuzen hamileydik 1 i benden önce 2 si sonra doğurdu biride doğurmak üzere ... bu ara komşularda falan ne çok bebek oldu bebek mevlütleri yapıyolar gitmiyorum.....

ya inanamiyorum desene ayni seyleri hepimiz yasiyoruz. eltimde bebek mevlidi yapti gittim kendimi zorunlu hissettim. 3 gün kendime gelemedim... aglaya aglaya gittim...

ya inanamiyorum desene ayni seyleri hepimiz yasiyoruz. eltimde bebek mevlidi yapti gittim kendimi zorunlu hissettim. 3 gün kendime gelemedim... aglaya aglaya gittim...

valla canım benim psikolog doğum yapan arkadaşlarınla görüşme, bu seni olumsuz etkiler, daha zamanı var dedi. o yüzden ben görüşmüyorum hiçbiriyle. ama doğum haberlerinin bile gelmesi yetip de artıyor zırlamam için:14:
aksi gibi de sanki inadına herkes hamile kalıyo, herkes doğuruyo! ben de eltimin kızını seviyorum kokluyorum bebeğimin yerine. zaten kızımın ağzı ve burnu tıpkı ona benziyodu! sürekli gözlerim kızın ağzı ve burnunda:50:
aynı şeyleri yaşıyoruz işte:50:

canim...bende taslari etrafina dizmistim yeri belli olsun diye. bizim meleklerimiz cennette en güzel yerde... orda mutlular. hem biliryormusun orda melekler bizim sifatimizda onlara görükürlermis..

inşallah öyledir de kızım yavrum oraya gidince annesiyle babasını tanır

tobeguk doktora gidecekti merak ettim...

gittim kuzum, gittim. her şey yolunda dedi.:nazar: rahim duvarı kendini toparlamış dedi. 6 ay kesinlikle bebiş yok dedi (klasik cümlemiz!). 6 ay sonunda da kontrol edicez, sakın kafana göre gebe kalma dedi. smear falan verdim. iyiyim yani kuzum:nazar:
sen neler yaptın canım?

gittim kuzum, gittim. her şey yolunda dedi.:nazar: rahim duvarı kendini toparlamış dedi. 6 ay kesinlikle bebiş yok dedi (klasik cümlemiz!). 6 ay sonunda da kontrol edicez, sakın kafana göre gebe kalma dedi. smear falan verdim. iyiyim yani kuzum:nazar:
sen neler yaptın canım?

problem olmamasına sevindim bende iyiyim kızım hastaydı ateşlendi dün gece uyumadık babasıyla doktora gittik bugün şimdi iyiyiz tepemde oyun oynayacakmış kalk diyor bilgisayarı istiyor :))

problem olmamasına sevindim bende iyiyim kızım hastaydı ateşlendi dün gece uyumadık babasıyla doktora gittik bugün şimdi iyiyiz tepemde oyun oynayacakmış kalk diyor bilgisayarı istiyor :))

geçmiş olsun canım. gelirsem oraya ısırırım o cadıyı:27:

cok gecmis olsun canim...

Back
X