• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

basın sagolsun canım.. Çok zor bu yasananlar ama Allah'tan sabır ve saglıklı bebekler dileyelim.. Diyecek hiç bir söz kalmıyor baska.. Ates düstügü yeri yakıyr:(

bebeği hemen görmek açısından çok iyi evet ama dedimya ben korkarım ameliyattan gibi geliyor.. bakalım birdaha olursa belki öyle tercih ederim. gözümde canlandırdımda bian ofofff

in_aycım bu arada aldım msjını. çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada dün kızımın mezarına gittim.:14: oradan düz ve geniş bir tahta parçası bulup adını üzerine yazıp başına diktim. mezar yerini taşlarla belirledim:14: mezar yaptıracağız şimdi. ben pembe yaptırmak istedim ama eşim beyaz istedi. o çok saf ve masum diye. oda süsleyecekken mezar süsledim:50: eğer kızım yaşasaydı büyük ihtimalle erkenden yani bu hafta sezeryanla doğacaktı canım bebeğim. ben ise bebek şekerine adını yazdıracakken mezarına adını yazdırıyorum:14::14::14:[/QUOT

bebeğinin bi mezarı var gidebileceğin, benim yavrumun yok, patalojiye gönderdiler gelmedi bidaha

in_aycım bu arada aldım msjını. çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada dün kızımın mezarına gittim.:14: oradan düz ve geniş bir tahta parçası bulup adını üzerine yazıp başına diktim. mezar yerini taşlarla belirledim:14: mezar yaptıracağız şimdi. ben pembe yaptırmak istedim ama eşim beyaz istedi. o çok saf ve masum diye. oda süsleyecekken mezar süsledim:50: eğer kızım yaşasaydı büyük ihtimalle erkenden yani bu hafta sezeryanla doğacaktı canım bebeğim. ben ise bebek şekerine adını yazdıracakken mezarına adını yazdırıyorum:14::14::14:[/QUOT

bebeğinin bi mezarı var gidebileceğin, benim yavrumun yok, patalojiye gönderdiler gelmedi bidaha

üzme kendini canım yaa
patolojiye gitmesini sizmi istemiştiniz

Back
X