• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

basın sagolsun canım.. Çok zor bu yasananlar ama Allah'tan sabır ve saglıklı bebekler dileyelim.. Diyecek hiç bir söz kalmıyor baska.. Ates düstügü yeri yakıyr:(

bebeği hemen görmek açısından çok iyi evet ama dedimya ben korkarım ameliyattan gibi geliyor.. bakalım birdaha olursa belki öyle tercih ederim. gözümde canlandırdımda bian ofofff

cocuklarim geldi kizlar ben cikiyorum....yemeklerini yedireyim...

in_aycım bu arada aldım msjını. çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada dün kızımın mezarına gittim.:14: oradan düz ve geniş bir tahta parçası bulup adını üzerine yazıp başına diktim. mezar yerini taşlarla belirledim:14: mezar yaptıracağız şimdi. ben pembe yaptırmak istedim ama eşim beyaz istedi. o çok saf ve masum diye. oda süsleyecekken mezar süsledim:50: eğer kızım yaşasaydı büyük ihtimalle erkenden yani bu hafta sezeryanla doğacaktı canım bebeğim. ben ise bebek şekerine adını yazdıracakken mezarına adını yazdırıyorum:14::14::14:[/QUOT

bebeğinin bi mezarı var gidebileceğin, benim yavrumun yok, patalojiye gönderdiler gelmedi bidaha

in_aycım bu arada aldım msjını. çok teşekkür ederim.
kızlar bu arada dün kızımın mezarına gittim.:14: oradan düz ve geniş bir tahta parçası bulup adını üzerine yazıp başına diktim. mezar yerini taşlarla belirledim:14: mezar yaptıracağız şimdi. ben pembe yaptırmak istedim ama eşim beyaz istedi. o çok saf ve masum diye. oda süsleyecekken mezar süsledim:50: eğer kızım yaşasaydı büyük ihtimalle erkenden yani bu hafta sezeryanla doğacaktı canım bebeğim. ben ise bebek şekerine adını yazdıracakken mezarına adını yazdırıyorum:14::14::14:[/QUOT

bebeğinin bi mezarı var gidebileceğin, benim yavrumun yok, patalojiye gönderdiler gelmedi bidaha

üzme kendini canım yaa
patolojiye gitmesini sizmi istemiştiniz

Back
X