inş cnm anne olmanın hiissinide yaşarız bizim hiç bebeklerimiz olmadığı için nası birşey bilemiyoruz malasef![]()
amin insallah en kisa zamanda anne olursun canim... allah büyüktür..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş cnm anne olmanın hiissinide yaşarız bizim hiç bebeklerimiz olmadığı için nası birşey bilemiyoruz malasef![]()
maşallah canım ikinize de. ben de kızın mezarını görünce dudağımda uçuk, yüzümde sivilce çıktı ki ben de normalde ikisi de hiç çıkmaz. anla yani![]()
canim benim bu acilari hep beraber atlatacagiz. durumu kabullenmemiz gerek ne kadarda zor olsa...
canım durumu kabullendiğimi düşünüyorum da, insan yine de üzülüyor. peygamber efendimiz bile üzüntüsünü senelerce yaşamış. düşün ki bizde peygamber sabrı da yok. ama beraber atlatma konusunda.. iyiki varsınız ve iyiki sizinle tanışmışım!
canıım, evet bizim bebeğimiz yok ama anne değil miyiz acaba? yani beni düşünürsek karnımda 9 ay bile taşıyamadım kızımıama ben anne olmama düşüncesini kabullenemiyorum nedense
ama benim de kızım vardı. ama ama amaaa
![]()
tabiyki bizde anneyis bende 40 hafta taşıdım ama kucağımıza alıp sevmedik bize kimse "anneee" demedi inş bizede bebekleriimiz anne diyeceği günleri görürüz cnm....
amin canım. inşallah allahın izniyle o günleri beraber göreceğiz.
inş cnm hafta sonu evde değildim şehir dışındaydık giremedm bi bakayım dedim kızlar ne yaptı ama hafta sonu kimse girmemiş :)
canım ben de evde değildim. az önce girdik eve. ben de merak edip hemen nete girdim ama denk gelemedik yine. bu arada nasıl oldun canım, iyileşebildin mi biraz?
kızlaaar, nerdesiniz yahu?? valla forumu canlı tutan in_aymış. o kayboldu herkes dağıldı![]()
Hala mı uyuyorsunuz yaffffff
kızlar gün falan yapsak diyorum bi tobeguk uzak aysemde arada geliyor sanırım bursaya hehehe
ii değilim bugün saçmalıyorum idare edinnnn
Hala mı uyuyorsunuz yaffffff
kızlar gün falan yapsak diyorum bi tobeguk uzak aysemde arada geliyor sanırım bursaya hehehe
ii değilim bugün saçmalıyorum idare edinnnn
ay valla uyuyordum in_aycım. sabah eşimi işe yolladıktan sonra tekrar uyudum. kahvaltı falan derken bu saat oldu. gün yaparsanız gelemem ama kalbim sizinle olur yeşil bursalılar. işin şakası bizim bursadaki arkadaşın doğumuna gelicez haziran gibi. sadece sene de bir kez onlara geliyoruz bursaya.
ne oldu canım, niye iyi değilsin??
ne bilim dengesiz ruh halim işte....
tam kapatıyordum sayfayı seni gördüm
hangi semtte arkadaşın
seninki bahar bunalımı herhalde. çekirge diye bir yerde oturuyorlar. evlerinden yukarı doğru çıkınca uludağ yoluna düşülüyor galiba. ay pek yer hafızam yoktur :44: canım kendine iyi bak. ben de annemlere gidiyorum. hayırlı işler sana şekerim. öpüyorum.
merhaba kızlar bende geldim sayfaya ne güzel herkes bir arada