canım ben mutfağa geçiyorum kilo işini saldık gitti zaten şöle güzel biiipasta yapayım battı balık yan gider
![]()
tamam kolay gelsin sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben mutfağa geçiyorum kilo işini saldık gitti zaten şöle güzel biiipasta yapayım battı balık yan gider
![]()
nerdesiniz ya ben geliyorum kimse yok.....
canım ben buralardayım 5 dakka çıktım gelmişsin gelince dursana biraz
doktora gitmedim ya neden bilmiyorum önemsemiyorum bu durumu sanki tekrar bebek istemiyormuşum gibi bu yüzden doktora gitmem gerekmiyormuş gibi saçma bir ruh halim var korkuyormuyum nedir....
dün kızıma gittim çiçek diktik mezarına yan tarafta 5 yaşlarında yeni bir mezar vardı rengarenk çiçek doldurmuşlar üstünü..o annenin babanın acısını tahmin edemiyorum biz doğmamış bebeklerimize bu kadar yanarken o yaşa getirmiş toprağa vermiş...Allah sabır versin herkese hepimize...
rkızlaar.. lagrima nickli arkadaş dün doğum yapmış ama bebeği solunum problemi yaşıyormuş, küvezdeymiş. dua istiyor bebeği için. lütfen bu msjımı okuyan herkes allah rızası için dua edebilir mi???
kızlaar.. lagrima nickli arkadaş dün doğum yapmış ama bebeği solunum problemi yaşıyormuş, küvezdeymiş. dua istiyor bebeği için. lütfen bu msjımı okuyan herkes allah rızası için dua edebilir mi???
günaydin 24kasim cim, nasilsin canim..
çokk güzelmiş ayşemm benim önceden hep bi kızım olsun isterdim oğlum olduğunu duyunca bozulmuştum sonra öle bi alıştımki oğlum olucağınaa bu kez bi oğlum olcağından çok mutluydum şimdi içimde hem bi kız evladı hem bir erkek evladı hasreti var inşş hepsini yaşarısssss ......(ikiz olsa ne güzel olurdu 1 kız 1 oğlaaaaaan)
Günaydın cnmmm çok şükür iyim ev dandidni toplancak ben geldim böle nette takılıyorum işte daha kahvaltı bile etmedimmm:) asıl sen nasılsın cnm herşey yolunda inş...
gecen hafta grip olmustum simdi elhamdulillah iyim ama dudaklarim acaip ucukladi.. cok aciyo sabah cocuklarimi öpemedim. dr aradim geri arayacak...cok hassas kirilgan alingan oldum..
bu arada tasindinmi sen???
ah cnm o uçuk ne illet bişidir demekki biraz drençsiz kalmışın çok iyi beslen cnm hem kendin için hem bebeğin için ..duygusallığın normal bende öleydim malasef zaten normaldede çok neşeli am ao kadarda duygusalım hamilelikte tavan yapıyo malasef çevremiz bizi böle idare edicek özelliklede eşlerimiz:) evt ayşem bugunden itibaren çok iyi besleniyorsun hergün 3 hurma 3 ceviz 3 badem 1 muz yiyorsun anlaştıkmı cnm:)