Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
calakan nerdesin kız
calakan nerdesin kız
calakan nerdesin kız
merhaba canım gelip gidiyorum arada sen neler yapıyorsun nasılsın
insallah canim... kizimi mirac kandilinde kaybettim bugün regaib kandili belki doktor yanilmistir diye düsünüyordum rabbim mirac ta aldi regaib kandilinde verir diye dua ediyordum...
vardi bundada bi hayir ama yüregimdeki acinin tarifesi yok inan... rabbimden sabir diliyorum....
iyyiz napalım gördüğün gibi işte....birbirimize destek olmaya çalışıyoruz
ayşem nasılsın kıyamam ya üzülme ne olur şimdi ne söylesem seni teselli etmez biliyorum ama bebeğini düşün yine de yeni bi bebek iyi gelicektir die düşünüyorum doğum yapınca anlarsın ancak bunu küçücük yumuk yumuk ellerini sevmek çok başka olur. hem olmadı 8e kadar sezeryane izin veriyorlarsıkma canını sen
aman bi sorun olmasında ayşeme üzüldüm ya. ya tobeguk ne alemde nasıl oldu göğsünden ameliyat oldumu iyimi?
8 mi??? kim dedi onu kız :)[/QUOTE
çok araştırdım bu konuyu ya canım yurt dışında izin veriyorlarmış e orada olduğuna göre mecbur kalırlarsa buradada yapalar dimi
ben hep 4 çocuğum olsun isterdim tabi ilk sezeryanım karambole gittiği için inşallah sağlıklı doğum yaparsam 5 sezeryan olmuş olacak o yüzden araştırdım durdum![]()
ameliyata gerek kalmadı şimdilik... tekrarlarsa belki olabilir..tedavi olacak işte...inşallah bişey olmaz ameliyatada gerek kalmaz...
8 mi??? kim dedi onu kız :)[/QUOTE
çok araştırdım bu konuyu ya canım yurt dışında izin veriyorlarmış e orada olduğuna göre mecbur kalırlarsa buradada yapalar dimi
ben hep 4 çocuğum olsun isterdim tabi ilk sezeryanım karambole gittiği için inşallah sağlıklı doğum yaparsam 5 sezeryan olmuş olacak o yüzden araştırdım durdum![]()
4 çocuk ne güzel :)) Allah gönlüne göre versin...Ama zor bişey söylimde :)) yaşın kaçtı unuttum ben ilkini 30 da yaptım ikincim gitti diğerini bilmiyorum nolur![]()
ay iyi ya kalmasın kızın başına gelmedik kalmadı ya üzülmüştüm onun adına. senin kızın nasıl bakalım cimcime ne son bıraktığımda 23 nisan gösterisine hazırlanıyordunuz![]()
4 çocuk ne güzel :)) Allah gönlüne göre versin...Ama zor bişey söylimde :)) yaşın kaçtı unuttum ben ilkini 30 da yaptım ikincim gitti diğerini bilmiyorum nolur![]()
evt zor ama çok seviyorum çocukları ya kısmet ama kimse bilemez. benim abimle kardeşlerimle aramız çok çok iyi 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek çok iyiyiz birbirimizden başkası haram bize çok kuvvetli bağ var aramızda bir araya geliyoruz süper oluyor muhabbet kahkaha dayanışma bu duygularla büyüdüm büyüyorum onun için çocuğum çok olsun istiyorum çocuklarım benim gibi çok kardeşi ve çok mutlu olsun istiyorum o yüzden çok çocuk düşünüyorum belkide ben 23deyim dierini neden düşünmüyorsun tek çocuk olurmu canım sen başla başla bence insanın kardeşlerinin olması çok başka bir duygu onlardan ve eşimden başka kimim var diyorsun düşünce o yüzden tek kalmasın bence kızın canım.
23 nisana yetişemediler geçtiğimiz salı yılsonu gösterileri vardı çok güzeldi çok duygulandık...en sonunda cüppe kep giydiler mezun oldular diploma aldılar :))) Rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu..onu orda gördükçe bu benim bunu ben doğurdum diyesim geldi...
evt zor ama çok seviyorum çocukları ya kısmet ama kimse bilemez. benim abimle kardeşlerimle aramız çok çok iyi 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek çok iyiyiz birbirimizden başkası haram bize çok kuvvetli bağ var aramızda bir araya geliyoruz süper oluyor muhabbet kahkaha dayanışma bu duygularla büyüdüm büyüyorum onun için çocuğum çok olsun istiyorum çocuklarım benim gibi çok kardeşi ve çok mutlu olsun istiyorum o yüzden çok çocuk düşünüyorum belkide ben 23deyim dierini neden düşünmüyorsun tek çocuk olurmu canım sen başla başla bence insanın kardeşlerinin olması çok başka bir duygu onlardan ve eşimden başka kimim var diyorsun düşünce o yüzden tek kalmasın bence kızın canım.
23 ne güzel :))) tek kalmasını istemiyorum bende bakalım kısmet 35 im şuan çokta vaktim yok yani
ayy yavruuum ne güzel yaaaa ne güzel bir gurur. mikrofonu alaydın eline kim tutar senicanım benim ya rabbim acısını göstermesin hep böle yüzünü güldürsün kızın gururlandırsın inşallah..
ayyy bian annem konuşuyo sandım
bende koca kadınlar gibi oldum hani vardır ya doğur doğur die ısrar eden evlenirsin bir ay sonra hamilemisin dei sormaya başlayan
![]()
23 ne güzel :))) tek kalmasını istemiyorum bende bakalım kısmet 35 im şuan çokta vaktim yok yani
bencede yaş ilerledikçe risk dahada artıyor canım hayırlısı olur inşallah..
bencede yaş ilerledikçe risk dahada artıyor canım hayırlısı olur inşallah..
inşallah..hep hayalim erken çocuk sahibi olmaktı ama geç evlendim geç anne oldum.. kısmet herşey....