inşallah..hep hayalim erken çocuk sahibi olmaktı ama geç evlendim geç anne oldum.. kısmet herşey....
evt canım biz nekadar söylersek söyleyelim kısmetten fazlası olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah..hep hayalim erken çocuk sahibi olmaktı ama geç evlendim geç anne oldum.. kısmet herşey....
evt canım biz nekadar söylersek söyleyelim kısmetten fazlası olmaz.
ooo tobeguk hanımlar gelmişlerrrr
merhaba şekerim. özledim seni vallaaaa!! işten yeni geldim, nete girdim hemen. kociş yanımda suratını astı beni kk ile aldatıyosun, girme nete diyo.günaydınnnnn :) canlarım kandilimiz mubarek olsunn......
geçmiş olsun canım. allah başka dert vermesin inşallah.dün doktora gittim göğsümden 3 parmak altta bi beze geliyordu elime, süt kanallarıyla alakalı bi problem olabilir diye. ama çok şükür bişe değilmiş, lenf bezleri beze atmış, sürekli oturur pozisyonda çalışıyorsan ondan kaynaklanır dedi.
maşallah canım ikinize desimdi doktor dan geldim...
cok sükür hersey iyi dedi.. bebegim yukari cikmis...plazenta asagida degil artik...
cinsiyet degismedi 99% erkek dedi. zaten hicbiryerinide göstermedi pipisinden baska...
duygularimmi bilmiyorum nasil anlatsam:: bogazima dügümlerniyor kelimeler
gecen yil aklima geliyor elimde olmadan, doktor kiz dediginde sevincten aglamistim herkese haber verdim cok mutluydum....
simdi kizim yok, birdaha gelmeyecek...nasil dayanacagim...
ne olur sizde beni yanlis anlamayin...allah isyan etmiyorum hasa..rabbim ne verirse hayirlisini versin elbette..
ama kizim.......:2::2::2:
merhaba canım gelip gidiyorum arada sen neler yapıyorsun nasılsın
calakaan kısss merak ettik seni. bi şeyler duyduk seninle ilgili. denemelere başlanmış galibaaman bi sorun olmasında ayşeme üzüldüm ya. ya tobeguk ne alemde nasıl oldu göğsünden ameliyat oldumu iyimi?
sevsinler senin kızını annesiii23 nisana yetişemediler geçtiğimiz salı yılsonu gösterileri vardı çok güzeldi çok duygulandık...en sonunda cüppe kep giydiler mezun oldular diploma aldılar :))) Rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu..onu orda gördükçe bu benim bunu ben doğurdum diyesim geldi...
8 mi??? kim dedi onu kız :)[/QUOTE
çok araştırdım bu konuyu ya canım yurt dışında izin veriyorlarmış e orada olduğuna göre mecbur kalırlarsa buradada yapalar dimi
ben hep 4 çocuğum olsun isterdim tabi ilk sezeryanım karambole gittiği için inşallah sağlıklı doğum yaparsam 5 sezeryan olmuş olacak o yüzden araştırdım durdum![]()
calakan sende bendensin demek :) doktoru sezeryan yapmayalım 3 hakkın var 1 hakkın gitti bile değmişti ben hep ağlıyordum 3 çoçuğum olsun istiyordum diebi tanesini bile görmeden bunu düşündüm ama sonra araştırdım ki böle kayıp durumlarda türkiyede de 4. cüye izin veriyolar almanyada sayı daha da fazla..
calakan sende bendensin demek :) doktoru sezeryan yapmayalım 3 hakkın var 1 hakkın gitti bile değmişti ben hep ağlıyordum 3 çoçuğum olsun istiyordum diebi tanesini bile görmeden bunu düşündüm ama sonra araştırdım ki böle kayıp durumlarda türkiyede de 4. cüye izin veriyolar almanyada sayı daha da fazla..
canım merhaba. nasılsın? dr.a gittin mi? ikimiz zaten hep 3 bebiş istiyorduk ya. allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
canım merhaba. nasılsın? dr.a gittin mi? ikimiz zaten hep 3 bebiş istiyorduk ya. allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah...
aminn cnm yine olur belki Rabbim nasip eder 3 çoçuk :)yeterki sağlıklı sihatli hayırlı evlatlar olsunlar.....
çok şükür iyim tebegukum heycanlıyımda gdip bi kontrolden geçicem b doktorla konuşucam sadece bu bile beni heycanlandırıyo gerip düşüncelere sokuyo bide gebe kalsam bilmiyorum ne olur:S:S::26:
maşallah canım.gerilme tatlım. ben gide gele pek bi umursamaz oldum artık. ama aklına gelen soruları bi kağıda yaz yoksa heyecanla insan soracağı şeyleri unutabiliyor. hayırlı haberlerle gelirsin inşallah..
inay gördüm resmini cnmmm kızınla beraber pek güzell![]()
in_aaayyyyy resmini koymuşsuun. ay özellikle kızın çooook tatlııı.maşallah canım. darısı başımıza olsun inşallaaah!!!
:))) buluşurus inşşş bir gün hepberaberhe gördünmü iyi hadi :)) yakamıza kırmızı gül takmadan buluşuruz belkim bigün
kovmaz kovmaz, sen sor aklında bi şey kalmasın boşver.haklısın kafamda o kadarrr çok soru varki sebebide bilinmiyo ya nedenlerim btmiyo doktor kovmaz inş beni yeter die:)
ay inşallah inayım yaaa..sağol canım sizinde poz poz fotoğraflarınızı görürüm inşallah
:))) buluşurus inşşş bir gün hepberaber
kızlaaar kk nın formatı ne zaman değişti ya?
kızlar biz dün doğayla buluştuk.. eşim eve ne zaman gidersin dedi. 2 saat oturup gelirim dedim. nerdeyse 4-5 saat oturduk. doyamadık konuşmaya. daha da ayrılmazdık da çok geç olmuştu artık.
inşallah bi gün hep beraber buluşuruuuz...