Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ya iki gün önce falan girdim benden sonra kimse yazmamıştı gece en son baktım hala yazan yok bende kapadım dünü de biliyorsun zaten yazdım canım sana küsme küsme hemen yaaaaa :54:
yazmadın işte msj da attım sana onu da görmedin, senden sonra da bisürü yazıldı dün de görmedim işte:19:

günaydın kızlar
çok beğendim ağlama anne yazısını. :14:

bende çok beğendim arkadaşım ellerine yüreğine sağlıklar versin rabbim cümlemizde hayırlı evlatlar versin inş. bu cumanın hürmetine inş. rabbim tüm dualarımız kabul eder duyar sesimizi inş....allahım kimseleri evlat acısıyla cezalandırmasın inş. kimseleride evlat yoksunluğu göstermesin....inş. birgün bizlerinde yüzü güler arkadaşlar , allah büyükk o herşeyin en iyisini bilendir....

selam kızlar
ağlama anne yazısını okumaya cesaretim yok ya nasıl birşey bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum:(

meleklerimiz küçücüklerdi ama içimizde kocaman bir boşluk bıraktılar malesef...

Peygamber Efendimiz (asm) buyurur ki: “Şüphesiz ben, Cennet kapısında durup girmemekte ısrar eden bir düşük çocuğa varıncaya kadar diğer ümmetlere karşı sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim. Bu çocuğa: “Cennete gir!” denilecek. O da: “Yâ Rabbi, Annem babam da girsin.” diyecek. Bunun üzerine ona: “Anneni ve babanı da alarak Cennete gir.” denilecektir.7

OKUYON KIZLAR........:(( LÜTFEN ÜZÜLMEYELİM....ONLAR BİZE ŞEFAATÇİ OLACAKLAR İNŞ.... GERÇEK YAŞAMDA HEP ONLARLA OLMAYI NASİP EDER RABBİM CÜMLEMİZE

Back
X