iyiyim canım sen?
tobeguk ve 24kasım görüntü var ses yok
bu arada sende ceee deyip kaçmışsın
heheheh haklısın canım ya komşum geldi 5-10 dk oturdu yazamadım o yüzden. ben onlardan daha aktifim ama dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim canım sen?
tobeguk ve 24kasım görüntü var ses yok
bu arada sende ceee deyip kaçmışsın
S.a. Canlarim. Ben iyim elhamdulillah bebegimde iyi cok sükür ama doguma kadar bura kalacakmisim doktor burdan bebeginle gideceksin dedi. Yani riskli durum ama rabbim büyüktür allahin izniyle bebegim iyi olsunda sayili gün kalirim burda yeterki bebegim iyi olsun. Dualarinizdan beni eksik etmeyin ne olur....
çok sevindim canım iyi olmanıza herşeyde bi hayır vardır elbet bundada bi hayır vardır. sağolunda boşver orda olursanız olun ne yapalım anmneler biliyorsun herşeye katlanır canım benim allah şifalık versin dualarımızdasın sende bizleri dualarında unutma![]()
Canim ben sizi unuturmuyum kader arkadaslarimsiniz dualarimda hepiniz teker teker varsiniz... Rabbim gönlünüzdekini kucaginiza versin tez zamanda. Sorunsuz güzel hamileliginiz olsun....
çok sevindim canım ya valla o kadar çok aklımdasın ki inan bana sen sağ sağlim doğursan kendim doğurmuş kadar sevincem .dualarım hep seninle .calakanın dediği gibi ben de hastanede yatmak istiyorum her an takipte olmak istiyorum orda dahan iyi olursun bence de canını sıkma senS.a. Canlarim. Ben iyim elhamdulillah bebegimde iyi cok sükür ama doguma kadar bura kalacakmisim doktor burdan bebeginle gideceksin dedi. Yani riskli durum ama rabbim büyüktür allahin izniyle bebegim iyi olsunda sayili gün kalirim burda yeterki bebegim iyi olsun. Dualarinizdan beni eksik etmeyin ne olur....
Canim ben sizi unuturmuyum kader arkadaslarimsiniz dualarimda hepiniz teker teker varsiniz... Rabbim gönlünüzdekini kucaginiza versin tez zamanda. Sorunsuz güzel hamileliginiz olsun....
S.a. Canlarim. Ben iyim elhamdulillah bebegimde iyi cok sükür ama doguma kadar bura kalacakmisim doktor burdan bebeginle gideceksin dedi. Yani riskli durum ama rabbim büyüktür allahin izniyle bebegim iyi olsunda sayili gün kalirim burda yeterki bebegim iyi olsun. Dualarinizdan beni eksik etmeyin ne olur....
Kızlar günaydın...nasılsınız? Allah hepinizin yüzünü güldürsün en yakın zamanda inş...
ay yoksa bu kız sessiz sedasız gidip ameliyat mı olduuu?? kaç gün olduki tatile gideli? baya uzun geldi de bana. aman iyi olsun da tatili uzasın yeterki!!
kızlar bu ara şehir dışından misafirlerim var, sürekli onları gezdiriyorum. hep dışarıdayım, pek buralarda olmuyorum o yüzden. keşke bi gün anlaşıp hepimiz aynı anda girebilsek, özledim valla sizinle uzun uzun konuşmayı...
Tobeguk , çalakan sizlerin korunma süreniz daha varmı ne yapmayı düşünüyorsunuz?