Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

S.a. Canlarim. Ben iyim elhamdulillah bebegimde iyi cok sükür ama doguma kadar bura kalacakmisim doktor burdan bebeginle gideceksin dedi. Yani riskli durum ama rabbim büyüktür allahin izniyle bebegim iyi olsunda sayili gün kalirim burda yeterki bebegim iyi olsun. Dualarinizdan beni eksik etmeyin ne olur....

S.a. Canlarim. Ben iyim elhamdulillah bebegimde iyi cok sükür ama doguma kadar bura kalacakmisim doktor burdan bebeginle gideceksin dedi. Yani riskli durum ama rabbim büyüktür allahin izniyle bebegim iyi olsunda sayili gün kalirim burda yeterki bebegim iyi olsun. Dualarinizdan beni eksik etmeyin ne olur....

çok sevindim canım iyi olmanıza herşeyde bi hayır vardır elbet bundada bi hayır vardır. sağolunda boşver orda olursanız olun ne yapalım anmneler biliyorsun herşeye katlanır canım benim allah şifalık versin dualarımızdasın sende bizleri dualarında unutma :(

çok sevindim canım iyi olmanıza herşeyde bi hayır vardır elbet bundada bi hayır vardır. sağolunda boşver orda olursanız olun ne yapalım anmneler biliyorsun herşeye katlanır canım benim allah şifalık versin dualarımızdasın sende bizleri dualarında unutma :(

Canim ben sizi unuturmuyum kader arkadaslarimsiniz dualarimda hepiniz teker teker varsiniz... Rabbim gönlünüzdekini kucaginiza versin tez zamanda. Sorunsuz güzel hamileliginiz olsun....

Canim ben sizi unuturmuyum kader arkadaslarimsiniz dualarimda hepiniz teker teker varsiniz... Rabbim gönlünüzdekini kucaginiza versin tez zamanda. Sorunsuz güzel hamileliginiz olsun....

ayşem sevindim iyi olduğunuza orada olduğunu da dert etme valla en iyisi. ben hamile kalınca keşke beni de yatırsalar doğuma kadar hastanede zaten inşallah 30.haftadan sonra doktorumu kandırıp hastahanede yatmayı düşünüyorum canım o yüzden şanslısın bide o yönden bak :1: emniyettesin orda canım.

çok sevindim canım ya valla o kadar çok aklımdasın ki inan bana sen sağ sağlim doğursan kendim doğurmuş kadar sevincem .dualarım hep seninle .calakanın dediği gibi ben de hastanede yatmak istiyorum her an takipte olmak istiyorum orda dahan iyi olursun bence de canını sıkma sen:21:

sizin iyi olacağınızı da biliyorduk zaten de yine de merak ediyoruz işte aysecim. bugün yine senin için dua ettim canım. valla ben de 25. haftadan sonra hastanede, gözetim altında yatmak istiyorum. öööyle yatayım, gelip gidip bizi kontrol etsinler ama hiiiç bir problemim de olmasın istiyorum...

çok sevindim canım Rabbim sağsalim kucağına alıp evine getirmeyi nasip etsin inşallah

göz açıp kapayıncaya kadar geçer inşşşşşşş süre hayırlısıyla kucağına alıp evine giderisn cnm :)

ay yoksa bu kız sessiz sedasız gidip ameliyat mı olduuu?? kaç gün olduki tatile gideli? baya uzun geldi de bana. aman iyi olsun da tatili uzasın yeterki!!
kızlar bu ara şehir dışından misafirlerim var, sürekli onları gezdiriyorum. hep dışarıdayım, pek buralarda olmuyorum o yüzden. keşke bi gün anlaşıp hepimiz aynı anda girebilsek, özledim valla sizinle uzun uzun konuşmayı...

ay yoksa bu kız sessiz sedasız gidip ameliyat mı olduuu?? kaç gün olduki tatile gideli? baya uzun geldi de bana. aman iyi olsun da tatili uzasın yeterki!!
kızlar bu ara şehir dışından misafirlerim var, sürekli onları gezdiriyorum. hep dışarıdayım, pek buralarda olmuyorum o yüzden. keşke bi gün anlaşıp hepimiz aynı anda girebilsek, özledim valla sizinle uzun uzun konuşmayı...

ewt canım ce eeee deyip kaçıyorsun :9: ya zaten pek girende yok öyle yaz geldi ya herkes başka bir telaşta.

calakan sende bu sürece girdin demek ki, hadi hayırlısı bakalım..
ara ara takip ediyorum, aşinalığım var bazı isimlere
yeniden aynı yola baş koyduk.. Allahım sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavuşulacak bebek nasip etsin cümlemize
benimde bu ay bitti korunma, dediğin gibi kısmet artık:34:

Back
X