Allahım çok bekletmeden herkesin yüzünü güldürsün inş..
in_ay senin sürecin bitti mi?
1 hafta sonra 8 ayım doluyor. bi doktor 1 yıl diğeri 6 ay dedi. sonuçta riskli dönemi geçtim tabi. ama safrakesesi taşı çıktı önce onu halledicem bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım çok bekletmeden herkesin yüzünü güldürsün inş..
in_ay senin sürecin bitti mi?
1 hafta sonra 8 ayım doluyor. bi doktor 1 yıl diğeri 6 ay dedi. sonuçta riskli dönemi geçtim tabi. ama safrakesesi taşı çıktı önce onu halledicem bakalım
tobegukun var daha canım bi 5-6 ayı var sanırım. Bizde iki aydır korunmuyoruz bakalım kısmet... Senin kaç ayın var.
1 hafta sonra 8 ayım doluyor. Bi doktor 1 yıl diğeri 6 ay dedi. Sonuçta riskli dönemi geçtim tabi. Ama safrakesesi taşı çıktı önce onu halledicem bakalım
tobegukun var daha canım bi 5-6 ayı var sanırım. Bizde iki aydır korunmuyoruz bakalım kısmet... Senin kaç ayın var.
aynur dr'un 1 yıl mı demişti süre olarak?
hepsi dikişli oluyor canım.. ama sonradan alınan dikiş, ama kendiliğinden eriyen dikişler..doğumdan sonra ,önemli olan içten iyileşme süreci.. ama içten iyileşme için yeterli süre geçmeyince, yeni gebelikte büyüyen rahim, dikiş atılan kesi yerlerini kasabilir.buda tehlike oluşturabilir.. dr'una danış, ne diyorsa onu uygula.. ama benim ilk gebeliğimde, doğum yaptığımda, dr'um; ''ikinci gebelik düşündüğünüz de; doğum yaptığınız zaman, ilkiyle arası 2 yıl olmuş olsun'' demişt.. yani; 1 yıl a denk gelmiş oluyor hemen hemen
canım benim doktorum herhangi bişey sölememişti bende sormamaıştım zaten ama başka doktorlarda en az 6 ay diyorlar ...1 hatta 2 diyen bile var ama bence kafada bitiyor hazır olmak lazım ama genede tabi en az 6 ay geçmeli bence..
calakan sende bu sürece girdin demek ki, hadi hayırlısı bakalım..
ara ara takip ediyorum, aşinalığım var bazı isimlere
yeniden aynı yola baş koyduk.. Allahım sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavuşulacak bebek nasip etsin cümlemize
benimde bu ay bitti korunma, dediğin gibi kısmet artık![]()
canım benim daha 4 ay oldu ...dedim ya kafam karışık sizler gibi birazda zor olmuştu meleğimde diyorum hiç korunmasam mı? Işte insanın aklına herşey geliyor dikişler insanı korkutuyor ama eskiki gibi dikişye yapmıyolar yapıştırma sezeryanlar artık... Ne bilim yaa yakında doktora giden yokmu 6 ay öncesi gebe kalınsada bişey olurmuymuş dikiş yerimizde acaba bilen varmı ? Doktorada gidecek olan varsa sorsun bakalım ? En azından biraz rahatlarız.....en iyiyisini rabbim bilir tabiii en hayırlılarından nasip etsin cümlemize inş. Bizimde küçük prenseslerimiz prenslarimiz hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun inş.....
benimde 7 ayı geçti nasipse önümüzdeki ay korunmayı bırakıcam ağustosta inş hamile olduğumu öğrenirim Allahım hayırlı zmnşarda nasip eder inşşş hepimizee:)
calakan sen ne kadar zamandan sonra bıraktın korunmayı hangi doktorun dediğini yaptın...1 yıl mı 6 ay mı ?
canım önümüzdeki hafta 6. ayım bitiyor benim. ama hem gebelik rahatsızlığından dolayı, hem de diğer rahatsızlıktan dolayı 1 yıl bebiş yasak. hatta geçen hafta dr. tek bir doğum kontrol yöntemi yetmez aynı anda başka bir yöntemle de korun dediTobeguk , çalakan sizlerin korunma süreniz daha varmı ne yapmayı düşünüyorsunuz?
kuzum inan bırak buraya gelmeyi akşam 9-10dan önce giremiyorum eve. gezmekten ayak tabanlarım sızlıyor, sabahları yogunluktan kalkamıyorum yahu. ama yarın söz öğlen gelmeye çalışacağım 12-1 gibi.ewt canım ce eeee deyip kaçıyorsunya zaten pek girende yok öyle yaz geldi ya herkes başka bir telaşta.
39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....![]()
bende senin gibi ilk korunmayı bıraktığımız ayda eşimle ben kesin bu ay hamileyim die düşünüyorduk ama öyle olmadı iki aydır bekletiyor sıpa. yinede çok kaptırma kendini canım hemen hamile olurum die ya inşallah olursun da üzülme hazırlıklı ol die söylüyorum.
canım benim allah cennette kavuştursun inş. Senin ki ayrı bi acı benim ki ayrı bi acı öteninki daha farklı kızlar rabbim bizlerin sabrını ölçüyor aslında biliyormusunuz isyan etmeden dayanabilirsek inş. Mükafatını görecegiz allah izin veririse gelin hep birlikte dua edip el açalım rabbime ...o bize yardım edecektir hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş. En kısa zamanda hepimizin kucaklarını hayırlısıyla doldursun rabbim......
aminnnnnnnnn cnm dediğin doğru sabretmemiz lazım ben ilk aylar daha iyiydim ama bu ara tekrar bi çöküntüdeyim yakın birinin doğumu facede gördüğüm yeni doğan resmi herşey başa döndüdrüyo bi yandan gerçek bu kabullenmek ve sabır dilemek lazım sonuçta Rabbimin her türlü emrine şükürler olsun inş hayırlı zmnlarda yüreğimiz ferahlar bizde alırıs elimize büyütürüs hayırlı evlatlar....![]()
ewt dediğin gibi riskli dönemini geçmişsin, hayırlısı bakalım.. safra kesesi içinde geçmiş olsun, ağrı yapıyormu? aldırmak mı gerekecek