Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

hoşgeldin arkadaşım ... Yoktun uzun süredir bu erkekler hakketten hep aynı yaaa takmayın bildiğinizden de şaşmayın derim..... Sen ne yaptın çalışmalar nasıl gidiyor düşünüyormusn ?

Hoşbulduk canım.Benim 4 ay yeni bitti.Kısmetse önümüzdeki ay korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Senin ne kadar oldu?

Hoşbulduk canım.Benim 4 ay yeni bitti.Kısmetse önümüzdeki ay korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Senin ne kadar oldu?

canım günaydın benimde 5 ay oldu doğum yapalı allah hakkımızda hayırlısını versin inş. rabbim kucaklarımızı tez zmanda hayırlısından hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inş. en yakın zmanda hepimizin güzel yüzlerini güldürür allahım inş..

s.a. arkadaslar...
herkes iyidir insallah.. bende iyim bebegimde iyi cok sükür insallah böyle devam eder...
hastane ortami hep hamile kadinlarla geciyor...herkesin baska sorunu var... sanki hayati baska görmeye basliyor insan...
rabbim hepinize sorunsuz hamilelikler saglikli bebekler nasip etsin insallah...

amin canım cümlemize inş.. temennimiz hep bu zaten..
Allahım sağlıkla kavuştursun yavruna ..
bugünlerde geçer, evinizde bebişinle inzivaya çekilirsiniz inş :34:

s.a. arkadaslar...
herkes iyidir insallah.. bende iyim bebegimde iyi cok sükür insallah böyle devam eder...
hastane ortami hep hamile kadinlarla geciyor...herkesin baska sorunu var... sanki hayati baska görmeye basliyor insan...

aleyküm selam arkadaşım çok şükür ayşecim allah hayırlısıyla kucaklarınada almayı nasip eder inş. elbet bu acıların mükafatını göreceğiz sana da rabbim bol sabırlar versin inş. bebeğine kavuştursun rabbim allah yardımcınız olsun zor ama sonuç güzel bebeğini kucağına aldığın zman herşeyi unutacaksın allahın izniyle o iyi olsun yeter anne herşeye katlanır canım benim..... bütün dularına amin diyorum canım arkadaşım...

aynurr nasılsın? neler yapıyorsun görüşmeyeli?
hani kimseler yok.. sıcaklarda miskinlik yapılıyor sanırım evdee:40:

s.a. arkadaslar...

Allahım sana sabırlar versin canım yaa

kızlaaaarrr, ben geldiiim:16::16::16: özledim hepinizi. eşimin tel.den okudum yazdıklarınızı ama cevap veremedim. size anlatacağım o kadar çok şey var ki!!!
öncelikle tatil çok iyi geldi bana. her tatil dönüşü gibi gayet mutlu ve hafiflemiş durumdayım. tek bir kötü tarafı vardı her yerde bebekli ve çocuklu aileler vardı:52::52: ama yine de ben çok üzülmedim çünküüüüüüü
tatilden 1 gün önce dr.a gittim. kan pıhtılaşması çıkmamasına dr.um çoook sevindi son 1 yıldır gördüğüm en iyi sonuçlar dedi. muayene etti ve "sana 1 yıl bekle demiştim ama bu sonuçlara göre artık 1yıl beklesen de 6ay beklesende sonuç değişmeyecek, zaten bugün de yumurtlamışsın bence hemen eve gidip bugün çalışmalara başlayın" dedi hınzır hınzır gülerek:1::1: :46::46: ben psikolojik olarak hazır olmadığımı,yaşadıklarımı unutamadığımı, her gece film şeridi gibi gözümün önünden geçtiğini söyledim. bana "beklediğinde psikolojin daha iyi olmayacak, aksine daha kötü olacaksın. ben eşimden ve kendimden biliyorum ne zaman o bebeği kucağına sağsalim alırsan o zaman psikolojin düzelecek" dedi. (bu arada dr.um da bebeğini 18 haftalıkken kaybetmiş. "ben perinatolog iken bebeğimi kurtaramadım. emin ol sen ne yapsan da bebek yine ölecekti. piyango sana vurmuş malesef" demişti!) ama bana hamileyken de çok iyi olduğumu söylüyorlardı, bebek öldü ben de ölümlerden döndüm, şimdi siz bana iyi olduğumu söylüyorsunuz ama ben inanamıyorum dedim. "geçmişi unut, sen sıranı savdın artık!" dedi. doğacım sen de hep bana aynı şeyi söylüyorsun ya, hemen sen geldin aklımaa. gerçekten biz sıramızı savdık değil mi kızlar???
tatlım hasta olduk kızımla ben neyin nesi anlayamadım tatil bitti zaten bugün carsamba..... emekli olmak istiyorumyaaaaaaaaaaaaa
canııım geçmiş olsun kuzuna da sana da. şimdi nasılsınız? neler yapıyorsun? valla ben de emekli olmak istiyorum da herhalde anca mezarda oluruz bu gidişle be kuzum.:50::50:

uğurböcüküm yukarıda yazanları okumuşsundur. bana da dr.um senin dr.un söylediklerinin tam tersini söyledi. bir de kadın doğumcu mu yazdı sakinleştiriciyi? eğer öyleyse çok tuhaf, hakkaten tuhaf...

....................... ben kızımın benim iyileşmemi beklediği için gelmediğine inanmaya başladım çünkü şu anda bedenen ve ruhen sağlıklı bi anne istiyor (hamileliğimde ruhen sağlıklı değildim ben) .şimdi onun için toparlanmaya çalışıyorum .dün regl oldum bundan önceki ay regl olduğumda dünyam kararmıştı o güne geri dönmüştüm ,bu ay çok daha iyiyim ben iyi olunca o gelecek yoksa vaktini bekliyor .şimdi sen de Türkiyeye geldiğinde dilediğin gibi gez, bebekten önceki hayatını hatırla (o zamanlarda bi hayatımız vardı bizim iyisiyle kötüsüyle) biraz hayatta başka zevkler olduğunu da hatırla (ben ilk defa bu ay yapabiliyorum bunu) ,istersen ağla ,istersen gül ,içine kapan ,düşün , bebeğini an sonra tekrar normal hayatına devam et .hayatta şükretmemiz gereken çok şey var ne olursa olsun bu hayat bize Allahın bir hediyesi ve emaneti onu hor kullanmaya hakkımız yok
affffferimmm benim arkadaşıma. öpüyorum yanacıklarından.:54::54: kız bi ara buluşalım da bi de psikolojimiz iyiyken buluşmak nasıl bi şeymiş onu görelim, ne dersin??:34::34::34:
calakaaan naber kuzucum .ben sabah kalktım ütü yaptım, yemek yaptım, camları sildim, ortalığı topladım, lavobaları ovdum, çamaşır astım. nasıl? iyi mi performans? sayende temizlik manyağı oldum .iyi oluyor ama hakkaten iyiyim alllah allah:44:o temizlik hastası kadınların neden öyle olduklarını anladım ben de öyle oldum .toz mu var itinayla alınır şekerim
anaaaam, kıııız doğa bana da gelsen de bi el atıversen benim eve de bi halletsek el birliğiylen ne güzel olurdu değil mi:13::13::34:
benim annemin komşusu var kadın 70 küsür ama taş gibi kadın <o ayrı da> acayip temizlik hastası yardımcı var evinde günlük geliyor hem o yapıyor temizliği hem yardımcı kadın günlük 350 m2 evin camlarını siliyor kapının önünden geç mükemmel deterjan temizlik kokuları geliyor. dedim müzeyyen teyze yazık deilmi sana neden böle yapıyorsun yaşında genç deil dedim bi oğlunu kaybetmiş 21 yaşındaymış oğlu onu kaybettikten sonra böle titizlik hastası oldum kendimi temizliğe verdim elimde değil diyor kadın ya ama acayip bişe ya görmeniz lazım.
ay calakan bende de tam tersi oldu yahu. benim ev de resmen çöp eve dönmek üzere valla:37::37::37:
hemen geldim bak ya bi de klima varmış evde kalk hemen işini gücünü hallet spora başla .enerji patlaması yaşıyorum sanırım şimdi gidip plates yapıcam kardeşimin düğünü var 25 ağustosta ona kadar 2 kilo vermeye çalışıyorum malum bu zamana kadar bebek olcak diye diyet falan yapmadım şimdi madem olmuyor bari kendime çeki düzen vereyim dedim hadi kalk sen de spor yap
ya doğaaaa, gelirsem yolarım saçını başını:4::4:ne kilosu kızım sen gaaaayet çıtır bir hatunsun. az daha kilo verirsen görünmez olacaksın kızıııım. hayır kazara üstüne falan düşsem resmen ezeceğim yani. bak hem verme öyle kilo falan kıskanırım iyice sonraa.:20::20:
alıcaz canım alıcaz er ya da geç .ben bu ay panik oldum doktora gittim rahim filmi falan mı çeksek neden olmuyor diye, bana ne istersen çekeyim saçına fön de çekeyim istersen ama bi kere hamile kalmış bir insanın hamile kalamamasının tek sebebi strestir dedi .sonra eşime sperm testi falan yapalım mı dedim .sen daha önce bu adamdan hamile kalmadın mı dedi.kovaladı yani anlıycanız .çok rahatladım ama adamın benle dalga geçmesi neden rahatlatıyor beni anladım ben ,bana bu gerek benimle sakin sakin tamam haklısın diye konuşunca anlamıyorum ben .adam resmen başımdan aşağı kaynar suları döktü tokat yemiş gibi kendime geldim. yaniiii olacak umutsuzluk yok eninde sonunda gelecek bebişimiz :emir_bebek::emir_bebek:
ya çoooook güldüm doğacım yaaa:60::60::60: hangisi söyledi onu bülent mi ahmet mi? çok tuttum adamı yahu??
doğacım bu arada ben dr.a bebeği ocak gibi düşünüyorduk biz deyince benim dr. "hemen çalışmaya başlayın zaten kolay kolay olmaz. ilk ay hamile kalma olasılığı %5, ilk3 ay %25, 6 ay %90" dedi.(yüzdeleri net hatırlamadığımdan azıcık atmasyon yazdım.:44:idare ediver canım.:34:) yani niye hamile kalamıyoruz diye canınızı sıkmayın, adam en başında söyledi bana bunu. yani gaaaayet normalsiziniz arkadaşım. aksine gebe kalanlar anormal:27:
korunmayı bırakan arkadaşlar folikasit kullanıyormusunuzzzz
ya meme yüzünden eylül sonuna kadar korunacağız malesef amaaaaa dr. folikasit ve coraspine başlattı yinedeee:46::32::21:
Merhaba kızlar,Ne var ne yok? Hepiniz iyisiniz umarım. Ben ameliyat olmaktan vazgeçtim.Olumsuz düşünmüyorum,inşallah bu defa herşey yolunda gidecek.
hayırlısı olsun hakkında canım.
geçen hafta doktora gittim taş için ultrasona girdim taş maş yok e dedim doktora noldu bilmiyorum dedi :)))
nadiren de olsa düşebilir belki öyle olmuştur dediyani taşım yokmuş ama kafamda karıştı taş olduğu anlaşıldıktan sonra kullandığım ilaçlar ağrılarımı kesmişti ağrıların sebebi başka diyelim çünkü yeni sezeryan olmuştum e ozaman ultrasonda çıkan taş neydi üffffffffff
kııız inay, senin taş da baya enteresanmış yani! neyse canım sen iyi ol da tamamen gitmiş olsun o taş inşallah.:nazar::nazar:
s.a. arkadaslar...
ikinize de maşallah canım. bi 3-4 hafta daha idare etse sonra zaten sağlıcakla gelir paşa allahın izniyle.

bayaaa bi uzun oldu ama idare edin kızlar. öpüyorum hepinizi.:16::16: hepinize hayırlı ramazanlar...

hoşgeldin tobeguk ....bayadır yoktun aramızda iyi tatil yaptın zinde bi şekilde geldin ha.... hadi hayırlı uğurlu olsun gelişin bakalım...çok iyi gördüm seni:) moral tavan yapmış maşallah diyelimde nazarlardan korunasın...sanada hayırlı ramazanlar arkadaşım...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrr hayırlı ramazanlar herkeseeee
tobeguk hoşgeldin tatlım ya özlettin kendini yazdıklarına çok sevindim belki de vücudun iyileşmeside moralle alakalı işte bak bir süredir iyi hissediyordun maşallah iyi gelmiş tatilde iyi gelmiş eylüle ne kaldıki meme işide kesin hallolsun hadi bakalım kolay gelsin hehehe
bu arada 24kasım kayıplarda yine

hoşgeldin tobeguk ....bayadır yoktun aramızda iyi tatil yaptın zinde bi şekilde geldin ha.... hadi hayırlı uğurlu olsun gelişin bakalım...çok iyi gördüm seni:) moral tavan yapmış maşallah diyelimde nazarlardan korunasın...sanada hayırlı ramazanlar arkadaşım...
hoşbulduk aynurcuuum, amin canım valla başıma o kadar kötü şey geldi ki adam 7. ayda hamile kalabilirsin deyince bir mucize gibi geldi bu bize.:52::52: hala inanamıyoruz eşimle. başka bir dr.a daha gideceğiz çünkü ben önümüzdeki ay denemek istiyoruuum..
günaydın kızlarrrrrrrr hayırlı ramazanlar herkeseeee
tobeguk hoşgeldin tatlım ya özlettin kendini yazdıklarına çok sevindim belki de vücudun iyileşmeside moralle alakalı işte bak bir süredir iyi hissediyordun maşallah iyi gelmiş tatilde iyi gelmiş eylüle ne kaldıki meme işide kesin hallolsun hadi bakalım kolay gelsin hehehe
bu arada 24kasım kayıplarda yine

inayım ben de sizi özledim ya. allaha şükür iyiyim:nazar: ama kilo problem bende de malesef. biliyorsun ya veremedim bir türlü. verdiklerimi de tatilde geri aldım. düşün yani daha doğum sonrası kiloma düşemedim. kaldı ki ben doğum öncesi kiloma düşmek hatta daha da zayıf olmak istiyorum:50::50: ramazanda kilo verir miyim acaba kızlar ya? gerçi ben ramazanda kilo alırım ama:19::19: ee sen neler yaptın inaycım? nasıl gidiyor? hakkaten 24kasımla izmirli kaybolup kaybolup geri geliyorlar, biz de merak ediyoruz böyle işte...

Back
X