bu erkekler hep aynı zaten,değişmez :)
hoşgeldin arkadaşım ... Yoktun uzun süredir bu erkekler hakketten hep aynı yaaa takmayın bildiğinizden de şaşmayın derim..... Sen ne yaptın çalışmalar nasıl gidiyor düşünüyormusn ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu erkekler hep aynı zaten,değişmez :)
bu arada herkesler uğramış topige oh ohh ne güzell:))
Bu erkekler hep aynı zaten,değişmez :)
hoşgeldin arkadaşım ... Yoktun uzun süredir bu erkekler hakketten hep aynı yaaa takmayın bildiğinizden de şaşmayın derim..... Sen ne yaptın çalışmalar nasıl gidiyor düşünüyormusn ?
doktordan hiç hoşlanmaz çok ağır hasta olcan anca öyle :))
Hoşbulduk canım.Benim 4 ay yeni bitti.Kısmetse önümüzdeki ay korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Senin ne kadar oldu?
s.a. arkadaslar...
herkes iyidir insallah.. bende iyim bebegimde iyi cok sükür insallah böyle devam eder...
hastane ortami hep hamile kadinlarla geciyor...herkesin baska sorunu var... sanki hayati baska görmeye basliyor insan...
rabbim hepinize sorunsuz hamilelikler saglikli bebekler nasip etsin insallah...
s.a. arkadaslar...
herkes iyidir insallah.. bende iyim bebegimde iyi cok sükür insallah böyle devam eder...
hastane ortami hep hamile kadinlarla geciyor...herkesin baska sorunu var... sanki hayati baska görmeye basliyor insan...
[ı]aynurr nasılsın? Neler yapıyorsun görüşmeyeli?
Hani kimseler yok.. Sıcaklarda miskinlik yapılıyor sanırım evdee[/ı]
ahamda geldim.....arkadaşım günaydın iyiyim hamdolsun sen?
[ı]günaydınnn..
Teşekkür ederim..bende iyiyim canım, çok şükür..
Bi farklılık olsa yazacağım ama, hep aynı
Kızlar nerelerdesinizz[/ı]
canııım geçmiş olsun kuzuna da sana da. şimdi nasılsınız? neler yapıyorsun? valla ben de emekli olmak istiyorum da herhalde anca mezarda oluruz bu gidişle be kuzum.tatlım hasta olduk kızımla ben neyin nesi anlayamadım tatil bitti zaten bugün carsamba..... emekli olmak istiyorumyaaaaaaaaaaaaa
affffferimmm benim arkadaşıma. öpüyorum yanacıklarından........................ ben kızımın benim iyileşmemi beklediği için gelmediğine inanmaya başladım çünkü şu anda bedenen ve ruhen sağlıklı bi anne istiyor (hamileliğimde ruhen sağlıklı değildim ben) .şimdi onun için toparlanmaya çalışıyorum .dün regl oldum bundan önceki ay regl olduğumda dünyam kararmıştı o güne geri dönmüştüm ,bu ay çok daha iyiyim ben iyi olunca o gelecek yoksa vaktini bekliyor .şimdi sen de Türkiyeye geldiğinde dilediğin gibi gez, bebekten önceki hayatını hatırla (o zamanlarda bi hayatımız vardı bizim iyisiyle kötüsüyle) biraz hayatta başka zevkler olduğunu da hatırla (ben ilk defa bu ay yapabiliyorum bunu) ,istersen ağla ,istersen gül ,içine kapan ,düşün , bebeğini an sonra tekrar normal hayatına devam et .hayatta şükretmemiz gereken çok şey var ne olursa olsun bu hayat bize Allahın bir hediyesi ve emaneti onu hor kullanmaya hakkımız yok
anaaaam, kıııız doğa bana da gelsen de bi el atıversen benim eve de bi halletsek el birliğiylen ne güzel olurdu değil mi:13::13:calakaaan naber kuzucum .ben sabah kalktım ütü yaptım, yemek yaptım, camları sildim, ortalığı topladım, lavobaları ovdum, çamaşır astım. nasıl? iyi mi performans? sayende temizlik manyağı oldum .iyi oluyor ama hakkaten iyiyim alllah allah:44temizlik hastası kadınların neden öyle olduklarını anladım ben de öyle oldum .toz mu var itinayla alınır şekerim
ay calakan bende de tam tersi oldu yahu. benim ev de resmen çöp eve dönmek üzere vallabenim annemin komşusu var kadın 70 küsür ama taş gibi kadın <o ayrı da> acayip temizlik hastası yardımcı var evinde günlük geliyor hem o yapıyor temizliği hem yardımcı kadın günlük 350 m2 evin camlarını siliyor kapının önünden geç mükemmel deterjan temizlik kokuları geliyor. dedim müzeyyen teyze yazık deilmi sana neden böle yapıyorsun yaşında genç deil dedim bi oğlunu kaybetmiş 21 yaşındaymış oğlu onu kaybettikten sonra böle titizlik hastası oldum kendimi temizliğe verdim elimde değil diyor kadın ya ama acayip bişe ya görmeniz lazım.
ya doğaaaa, gelirsem yolarım saçını başınıhemen geldim bak ya bi de klima varmış evde kalk hemen işini gücünü hallet spora başla .enerji patlaması yaşıyorum sanırım şimdi gidip plates yapıcam kardeşimin düğünü var 25 ağustosta ona kadar 2 kilo vermeye çalışıyorum malum bu zamana kadar bebek olcak diye diyet falan yapmadım şimdi madem olmuyor bari kendime çeki düzen vereyim dedim hadi kalk sen de spor yap
ya çoooook güldüm doğacım yaaaalıcaz canım alıcaz er ya da geç .ben bu ay panik oldum doktora gittim rahim filmi falan mı çeksek neden olmuyor diye, bana ne istersen çekeyim saçına fön de çekeyim istersen ama bi kere hamile kalmış bir insanın hamile kalamamasının tek sebebi strestir dedi .sonra eşime sperm testi falan yapalım mı dedim .sen daha önce bu adamdan hamile kalmadın mı dedi.kovaladı yani anlıycanız .çok rahatladım ama adamın benle dalga geçmesi neden rahatlatıyor beni anladım ben ,bana bu gerek benimle sakin sakin tamam haklısın diye konuşunca anlamıyorum ben .adam resmen başımdan aşağı kaynar suları döktü tokat yemiş gibi kendime geldim. yaniiii olacak umutsuzluk yok eninde sonunda gelecek bebişimiz![]()
ya meme yüzünden eylül sonuna kadar korunacağız malesef amaaaaa dr. folikasit ve coraspine başlattı yinedeeekorunmayı bırakan arkadaşlar folikasit kullanıyormusunuzzzz
hayırlısı olsun hakkında canım.Merhaba kızlar,Ne var ne yok? Hepiniz iyisiniz umarım. Ben ameliyat olmaktan vazgeçtim.Olumsuz düşünmüyorum,inşallah bu defa herşey yolunda gidecek.
kııız inay, senin taş da baya enteresanmış yani! neyse canım sen iyi ol da tamamen gitmiş olsun o taş inşallah.geçen hafta doktora gittim taş için ultrasona girdim taş maş yok e dedim doktora noldu bilmiyorum dedi :)))
nadiren de olsa düşebilir belki öyle olmuştur dediyani taşım yokmuş ama kafamda karıştı taş olduğu anlaşıldıktan sonra kullandığım ilaçlar ağrılarımı kesmişti ağrıların sebebi başka diyelim çünkü yeni sezeryan olmuştum e ozaman ultrasonda çıkan taş neydi üffffffffff
ikinize de maşallah canım. bi 3-4 hafta daha idare etse sonra zaten sağlıcakla gelir paşa allahın izniyle.s.a. arkadaslar...
hoşbulduk aynurcuuum, amin canım valla başıma o kadar kötü şey geldi ki adam 7. ayda hamile kalabilirsin deyince bir mucize gibi geldi bu bize.hoşgeldin tobeguk ....bayadır yoktun aramızda iyi tatil yaptın zinde bi şekilde geldin ha.... hadi hayırlı uğurlu olsun gelişin bakalım...çok iyi gördüm seni:) moral tavan yapmış maşallah diyelimde nazarlardan korunasın...sanada hayırlı ramazanlar arkadaşım...
günaydın kızlarrrrrrrr hayırlı ramazanlar herkeseeee
tobeguk hoşgeldin tatlım ya özlettin kendini yazdıklarına çok sevindim belki de vücudun iyileşmeside moralle alakalı işte bak bir süredir iyi hissediyordun maşallah iyi gelmiş tatilde iyi gelmiş eylüle ne kaldıki meme işide kesin hallolsun hadi bakalım kolay gelsin hehehe
bu arada 24kasım kayıplarda yine
hadi bakalım farklı hayırlı güzel haberler vermeni bekliyoruz bu arada sen nerde yaşıyosun arkadaşım..