Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ondan sen hep atilden geldikten sonra iyi oluyorsun. öyle şeyler varki duyduğumuz gördüğümüz kimse yaşadıklarımızı anlayamaz..okudum canım mesajı ya ama benim bu ay 3 yumurtam vardı bu sabah test yaptım yine negatif 3 yumurtam olmasına rağmen negatif ya Allah kahretsin ya istemiyorum ben çocuk vermesin bana beklemiyorum da artık bunu hakedicek ne yaptıysam istemiyorum istemeyenlere versin tonla versin ki öylede oluyor burun kıvıranın bisürü çocuğu oluyor ya nasıl bi düzen bu anlamıyorum nasıl bi haksızlık barut gibiyim şuan çok çok kötüyüm. doktorum regl olursan gel demişti onada gitmicem tedavi falan yok artık.. sizinkiler olur inşallah onlarla hafifletirim acımı ama bana layık görülmeyecek eminim ben.....
canıııım ,böyle olma ne olur bak bana doktor sen bu ay daha yeni yeni yumurtlamaya başlamışsındır daha önce yumurtaların olsa bile prolaktin hormonundan dolayı hamile kalamamışsındır dedi .ayrıca tobegükün dediği ne kadar doğru sen de demiştin bunu bana 6 ay sonunda %90 diye daha bizim kaç ay oldu doktor bana 2 aydır olmuyor gözüyle bak dedi.şimdi ne desem boş biliyorum ama bu sinirin ,kederin bikaç güne geçer .bebekten de vazgeçme sınavdan geçiyoruz unutma! evet ben de isyan ediyorum tek gecede hamile kalıp gidip bi de aldırıyorlar sonradan da aldırdıkları halde istedikleri an hemen oluyor . ne yapalım bizim de bu sınavdan geçmemiz gerekmiş kim bilir belki onlar neler yaşayacaklar. biz alabileceğimiz en güzel dersleri aldık almaya devam ediyoruz bence yoksa hemen gelirdi bebişimiz .tatlımcım ne olur isyan etme bırakma kendini hayat devam ediyor başka güzel şeyler de var bu güzelliklerin yanında yakında sağlıklı, mutlu bebişlerimiz de gelecek tam olacak ama sanırım şu sabır sınavından geçmemiz gerek kuzum.lütfen gülen yüzünü soldurma :16::16:

evet iki sezeryan kaybından sonra tekraar hamile kalmayı düşünüyorum. hanımlar normal yoldan birkez daha sansımı deneyeyimmi yoksa pgt yöntemi ile tüpmü yaptırayım ne yapayım bilemedim

evet iki sezeryan kaybından sonra tekraar hamile kalmayı düşünüyorum. hanımlar normal yoldan birkez daha sansımı deneyeyimmi yoksa pgt yöntemi ile tüpmü yaptırayım ne yapayım bilemedim

2 sezeryandan sonra riske atma derim.senle aynı durumdayız ve ben hayırlısı ama tüp bebk düşünüyorum.senin bebeklerinin cinsiyeti neydi canım?

2 sezeryandan sonra riske atma derim.senle aynı durumdayız ve ben hayırlısı ama tüp bebk düşünüyorum.senin bebeklerinin cinsiyeti neydi canım?
allah yardımcınız olsun kızlar...

Son düzenleme:
birazda evde tatil yaptın o zaman oh oh iyi :9: evt canım ya çalışıyoruz işte napalım çalışıyoruz çalışıyoruz olmuyo ya yapamıyoruz :9:

Stres yapıyorsun canım bence ondan olmuyor.Bak bizim bir tanıdık vardı.Senelerce çocukları olmadı, daha sonra boşandılar.İkisi de başkasıyla evlendi ve ikisinin de çocuğu oldu.Stres bu işin baş düşmanı ,rahat olmaya çalış :34:

Hoşgeldin canım.Tatil yaramış sana belli :nazar:
Sonuçlarına da çok sevindim,herşey yoluna giriyor bak :34:
İzmir 'e gelicem demiştin,geldin mi?

canıııım ,böyle olma ne olur bak bana doktor sen bu ay daha yeni yeni yumurtlamaya başlamışsındır daha önce yumurtaların olsa bile prolaktin hormonundan dolayı hamile kalamamışsındır dedi .ayrıca tobegükün dediği ne kadar doğru sen de demiştin bunu bana 6 ay sonunda %90 diye daha bizim kaç ay oldu doktor bana 2 aydır olmuyor gözüyle bak dedi.şimdi ne desem boş biliyorum ama bu sinirin ,kederin bikaç güne geçer .bebekten de vazgeçme sınavdan geçiyoruz unutma! evet ben de isyan ediyorum tek gecede hamile kalıp gidip bi de aldırıyorlar sonradan da aldırdıkları halde istedikleri an hemen oluyor . ne yapalım bizim de bu sınavdan geçmemiz gerekmiş kim bilir belki onlar neler yaşayacaklar. biz alabileceğimiz en güzel dersleri aldık almaya devam ediyoruz bence yoksa hemen gelirdi bebişimiz .tatlımcım ne olur isyan etme bırakma kendini hayat devam ediyor başka güzel şeyler de var bu güzelliklerin yanında yakında sağlıklı, mutlu bebişlerimiz de gelecek tam olacak ama sanırım şu sabır sınavından geçmemiz gerek kuzum.lütfen gülen yüzünü soldurma :16::16:

haklısın canım ama yumurtaları gözümüzle gördük 3 yumurtaylada hamile kalmadıysam daha ne gerek acaba 15 -20 tanemi olması gerek anlamıyorum kafayı yiycem ya. mümkün deil 2 ay gözüyle bakmam. ya bu nasıl düzen ya nasıl bi haksızlık dediğin gibi aldırdıkları halde tekrar oluyor. 5 ay önce iki kadınla tanıştım iki kardeşler ikiside 5 aylık hamileydi ve kız çocuk die hiiç istemiyorlardı birinin 3. kızı birinin 2. çok üzüldüm ben yeni kaybetmiştim o zamanlar görsen neler neler söylüyorlar keşke olmasaydı olmaz olsun falan ya inanamazsın benim zoruma gitti artık gerisini tahmin edersin ama nooldu o kadar şey söylediler sağ salimde doğum yaptılar ikiside çok sağlıklı.bizim suçumuz ne şimdi deli gibi istemekmi? bizim suçumuz yani bizimdemi verdiğine şükür etmeyipte burun kıvırmamızmı gerekiyordu sağlıklı doğum yapmamız için?anlamıyorum herşey çok anlamasız.... dün akşam dışarda yaptık iftarı puseti alan geldi ya inanamazsın rahat 7 tane 5-6 aylarında bebek vardı yemek yiyemedim boğazım düğümlendi tüm iştahım kaçtı yemek boyunca tek tek masaları seyrettim bebeği olan masaları annelerinin su vermelrini babalarının kucağında uyutmalarını başkasının gelip o bebeği sevmelerini sonra bizim masamızdaki iştahsızlığı sessizliği çıktığımıza pişman olduk sabah test yapmamında etkisi vardı tabi bu kadar kötü olmamda napalım artık istemeyelim burun kıvıralım.....

Stres yapıyorsun canım bence ondan olmuyor.Bak bizim bir tanıdık vardı.Senelerce çocukları olmadı, daha sonra boşandılar.İkisi de başkasıyla evlendi ve ikisinin de çocuğu oldu.Stres bu işin baş düşmanı ,rahat olmaya çalış :34:

canım korunmayı bırakınca bana hak verirsin stres yapmamak eldemi değilmi die inşallah hayırlısıyla bi bırak korunmayıda ama inşallah benim durumuma düşmeden hamile kalırsın canım.

canım korunmayı bırakınca bana hak verirsin stres yapmamak eldemi değilmi die inşallah hayırlısıyla bi bırak korunmayıda ama inşallah benim durumuma düşmeden hamile kalırsın canım.

Tahmin edebiliyorum canım,elbetteki insan umut ediyor.Bir an önce kaybettiklerimizin acısı hafiflesin istiyor.Ama bu ay olursa olur düşüncesiyle bir dene.Sonuçta sen hamile kaldın di mi,bu defa neden olmasın ki böyle düşünüp kendini rahatlatmaya çalış.

Bir de 3 yumurtam var demişsin nasıl biliyorsun bunu ?

Tahmin edebiliyorum canım,elbetteki insan umut ediyor.Bir an önce kaybettiklerimizin acısı hafiflesin istiyor.Ama bu ay olursa olur düşüncesiyle bir dene.Sonuçta sen hamile kaldın di mi,bu defa neden olmasın ki böyle düşünüp kendini rahatlatmaya çalış.

Bir de 3 yumurtam var demişsin nasıl biliyorsun bunu ?

rahatlamak mümkün deil canım ya keşke olsaydı.. ben klomen aldım bu ay 11. günde doktorum muayene etti 3 yumurta vardı. iki gün sonrada feci bi kasık ağrısı oldu yani çatladı yumurta..

rahatlamak mümkün deil canım ya keşke olsaydı.. ben klomen aldım bu ay 11. günde doktorum muayene etti 3 yumurta vardı. iki gün sonrada feci bi kasık ağrısı oldu yani çatladı yumurta..

Anladım canım.
Bebeğimi kaybettiğimiz günden beri hep düşünüyorum.Ben hiçbir zaman eski ben olamayacağım diye.Bir gün bakıyorum iyiyim,bir bakıyorum resmen dipteyim.Sanırım sen de dipte olduğun bir dönemdesin şu an.Seni çok iyi anlıyorum.Söyleyecek çok da fazla bişey bulamıyorum canım...

Anladım canım.
Bebeğimi kaybettiğimiz günden beri hep düşünüyorum.Ben hiçbir zaman eski ben olamayacağım diye.Bir gün bakıyorum iyiyim,bir bakıyorum resmen dipteyim.Sanırım sen de dipte olduğun bir dönemdesin şu an.Seni çok iyi anlıyorum.Söyleyecek çok da fazla bişey bulamıyorum canım...

Arkadaşlar hayırlı günler hepinize ...canlarım benim o mümkün değil artık eski bizler hiç birzaman olmayacaz katılıyorum sana bigün çok iyiyiz ama 2. gün gerçekten dipte olabiliyoruz demekki bunu hepimiz yaşıyoruz allah bizleri sabrından ayırmasın inş. bu acılarımızı hafifletecek inş. hayırlısından bebekler nasip eder cümlemize rabbim bu acılarımızın mükafatını göstersin cümlemize ..

çalakan arkadaşım elbetteki hepimiz kötüyüz bunu bizden başka kimse anlayamaz allah yardımcımız olsun cümlemizin inş. lütfen isyan etme isayan edenlerden olmayalım vardır bunda da bi hayır diyelim elbette vardır bi hayır beterin beteri vardır alhamdülillah müslümanız ..inançlı insanlarız herşeyi biliyoruz yüce rabbimin bi bildiği vardır asla isyan etme çaresizlik allahtan gelen bi güzellikmiş,rabbime dua zamnının geldiğini gösterirmiş...allahım sesimizi duymak istermiş bu sözü tam hatırlayamadım ama yazim birgün çok güzel gözünün göreceği yere asmanı tavsiye ederim.... ve sürekli okuyup rahatlayacaksın..allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun melek annelerim.....

risk derken ne kastettiniz anlamadım. 2 sezeryanla tüp bebeğin ne alakası var yoksa benmi anlamadım :1:

iyiym canım yeni gördüm sen nasılsın??
bu arada okudunmu bilmiyorum safrakesesi taşını halledeyim die doktora gittim taş çıkmadı önceki taş neydi bilmiyorum

Ben de iyiyim canım.Evet taş yok demiş doktorun ama bence başka bir doktora daha git.Hemşire bir tanıdığım,ultrason yorum işidir,herkesin yorumu da farklı olur demişti.Bir doktora daha git o da yok derse o zaman için daha rahat olur.

Ben de iyiyim canım.Evet taş yok demiş doktorun ama bence başka bir doktora daha git.Hemşire bir tanıdığım,ultrason yorum işidir,herkesin yorumu da farklı olur demişti.Bir doktora daha git o da yok derse o zaman için daha rahat olur.

evet gidicem ama ağrım sızım da yok kesildi anlamadım :)))
senin oluyormu ağrın

ben yaptırıcam kısmetse beklemek gerekiyormuş ya toprak yerleşsin diye..yerleşmiştir herhalde..

Bizim 4,5 ay oldu. Eşime o zaman 3. aydan sonra yaptırabilirsiniz demişler.Kısmetse önümüzdeki hafta yapılacak.Ben çok yüksek birşey olsun istemiyorum,eşim de alçak olursa üzerine basılır diyor ve onun dediği gibi olacak :((
Biliyorum mantıksız ama ben her gittiğimde kızımla konuşuyorum sanki çok yüksek olursa kızım beni duymayacak diye düşünüyorum.(Bunu birtek size söyleyebiliyorum.Eşim de dahil birine söylesem kesin kafayı yediğimi düşünür.)

Back
X