canıııım ,böyle olma ne olur bak bana doktor sen bu ay daha yeni yeni yumurtlamaya başlamışsındır daha önce yumurtaların olsa bile prolaktin hormonundan dolayı hamile kalamamışsındır dedi .ayrıca tobegükün dediği ne kadar doğru sen de demiştin bunu bana 6 ay sonunda %90 diye daha bizim kaç ay oldu doktor bana 2 aydır olmuyor gözüyle bak dedi.şimdi ne desem boş biliyorum ama bu sinirin ,kederin bikaç güne geçer .bebekten de vazgeçme sınavdan geçiyoruz unutma! evet ben de isyan ediyorum tek gecede hamile kalıp gidip bi de aldırıyorlar sonradan da aldırdıkları halde istedikleri an hemen oluyor . ne yapalım bizim de bu sınavdan geçmemiz gerekmiş kim bilir belki onlar neler yaşayacaklar. biz alabileceğimiz en güzel dersleri aldık almaya devam ediyoruz bence yoksa hemen gelirdi bebişimiz .tatlımcım ne olur isyan etme bırakma kendini hayat devam ediyor başka güzel şeyler de var bu güzelliklerin yanında yakında sağlıklı, mutlu bebişlerimiz de gelecek tam olacak ama sanırım şu sabır sınavından geçmemiz gerek kuzum.lütfen gülen yüzünü soldurma