Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım o yasanın iptal olma durumu var, mahkemeden döndü ya yeni. bir de el altından muayenehanesi olanlar var. ben ilk gebeliğimde bilmiyordum, bebeği kaybettikten sonra öğrendim teker teker.. ama malesef dediğin gibi fiyatlar 2 ye katlıyor. devlette olunca en azından hastaneye para vermiyorsun. yoksa dediğin gibi doktoru, anestezi uzmanı, hastanesi hele bir de küvöze girerse 10-15 bini buluyor malesef. devlet olunca 3-4 bine kurtarıyorsun:19::19:

Ben sgk ile anlaşmalı özel bir hastanede de doktora giderim,herşey yolunda olduktan sonra perinatologun doğum yaptırmasına gerek yok diye de düşünüyorum.Tabi zaman gösterecek neler olacağını , yaşayıp göreceğiz.

Ben sgk ile anlaşmalı özel bir hastanede de doktora giderim,herşey yolunda olduktan sonra perinatologun doğum yaptırmasına gerek yok diye de düşünüyorum.Tabi zaman gösterecek neler olacağını , yaşayıp göreceğiz.

olabilir canım, neden olmasın?? normal doğumu ebe bile yaptırabilirmiş. doğumhanede bunu öğrendim. bir de perinatolog riskli gebelik takibinde ve riskli doğumlarda elzem, olmazsa olmazmış, bunu öğrendim. 2 dr.a birden gidip gebeliğin seyrine göre karar vermek mantıklı.
amaaaan bizim de muhabbete bak.:52::52: ortada bebek yok, biz doğumu düşünüyoruz:1::1::1:

olabilir canım, neden olmasın?? normal doğumu ebe bile yaptırabilirmiş. doğumhanede bunu öğrendim. bir de perinatolog riskli gebelik takibinde ve riskli doğumlarda elzem, olmazsa olmazmış, bunu öğrendim. 2 dr.a birden gidip gebeliğin seyrine göre karar vermek mantıklı.
amaaaan bizim de muhabbete bak.:52::52: ortada bebek yok, biz doğumu düşünüyoruz:1::1::1:

Evet dereyi gördük paçaları bile sıvadık :9:
Ama ben inanıyorum o günler çok da uzakta değil...

Ben kaçıyorum canım,iyi geceler ;)

Son düzenleme:
bende bebegimde iyiz elhamdülillah... zaman zaman yine inisler yasiyorum burdada... o yüzden giremedim daha dogrusu girdim sizi göremeyince ciktim...bugün tam 28+0 haftalik oldu cok sükür... 6 haftadir burdayim kizlar ya rabbim nasilda sabrini veriyor cok sükür... yazdiklarinizi okuyorum... i
inaycim cok gecmis olsun canim...
kizlar topigin ikinci bebegini bende sabirsizlikla bekliyorum...
hayirlisiyla rabbim hepimizin kucaklarini dollursun...
inanin halimize herseye ragmen sükredelim... burdakileri görünce insan dahada bi korkuyor...
lösemili cocuklar klinigi hemen yani basimda degisik degisik hastaliklar var.. sasiriyor insan... meger saglikli bi evlat ne kadarda büyük nimetmis...
rabbim hepsine acil sifalar versin...
bizede saglikli hayirli evlatlar...
kendinize cok iyi bakin allah hepinizin yüzünü güldürsün insallah...
sizi seviyorum kizlar...

canımmm çok sevindim iyi olduğunuza az kaldı dayan Rabbim sabırlar versin....hayırısıyla kavuşacaksın sen bebişine inanıyoruz hepimiz buna sakın moralini bozma :))

bende bebegimde iyiz elhamdülillah... zaman zaman yine inisler yasiyorum burdada... o yüzden giremedim daha dogrusu girdim sizi göremeyince ciktim...bugün tam 28+0 haftalik oldu cok sükür... 6 haftadir burdayim kizlar ya rabbim nasilda sabrini veriyor cok sükür... yazdiklarinizi okuyorum... i
inaycim cok gecmis olsun canim...
kizlar topigin ikinci bebegini bende sabirsizlikla bekliyorum...
hayirlisiyla rabbim hepimizin kucaklarini dollursun...
inanin halimize herseye ragmen sükredelim... burdakileri görünce insan dahada bi korkuyor...
lösemili cocuklar klinigi hemen yani basimda degisik degisik hastaliklar var.. sasiriyor insan... meger saglikli bi evlat ne kadarda büyük nimetmis...
rabbim hepsine acil sifalar versin...
bizede saglikli hayirli evlatlar...
kendinize cok iyi bakin allah hepinizin yüzünü güldürsün insallah...
sizi seviyorum kizlar...

Allah sabrını veriyor canım dediğin gibi..
iyi olmanıza çok sevindim..Allahım sağlıkla kavuşturacak yavruna..:nazar::nazar: biraz daha sabır:34:
kendine iyi bak

günaydııın kızlar
tobegük ,izmirli gecenin bi saati döktürmüşünüz gene. ya bizim artık en kısa sürede hamile kalmamız gerek yoksa kafayı yiycez baksanıza resmen hamile gibi davranıyoz ( sadece sizin için demiyorum valla ben de öyleyim Allahım ne planlar var bende de bi bilseniz ahhhh ahhhh gelsinler artık:49:

Son düzenleme:
günaydınn doğa..
nasılsın?
söylediklerine katılıyorum.. önceden böyle duygular içinde değildik belki.. ama özlem içimizde depreşmeye başladı sanırım..
hayal kurabiliyorsak, az kalmış hedefe:34:
doğa form tutmuştun ya, sporla diyet mi yaptın? paylaşım yapsan hani.. ne iyi olur:23:

merhabalar herkese şöle bi baktımda çoğunuz korunma sürecini geçmişsiniz sanki
bende istiyorummm:46::46::46:
neyse herkes için hayırlısı inşallah
teker teker herkesin güzel haberlerini beraber görecezz Aallahın izniyle:49::49:

canım sen ne yaptın senin kaç ay oldu doğum yapalı ,sen de başladın mı çalışmalara?
valla bizim topik te bu gidişle şu "umudumuz ağustos olsun" yok "hamiş kalmaya çalışanlar" ve buna benzer topikler var ya onlar gibi olacak yakında
ama ne güzel di mi kızlar ya artık içimizde yas elbette var hala ama ümit daha fazla sanki ne dersiniz ?:49::49:

Son düzenleme:
günaydınn doğa..
nasılsın?
söylediklerine katılıyorum.. önceden böyle duygular içinde değildik belki.. ama özlem içimizde depreşmeye başladı sanırım..
hayal kurabiliyorsak, az kalmış hedefe:34:
doğa form tutmuştun ya, sporla diyet mi yaptın? paylaşım yapsan hani.. ne iyi olur:23:
günaydın şekerim ben şimdi form maceramı anlatıyım bakalım inanacak mısınız: hamileyken toplam 8 kilo aldım zaten çok zayıftım ben hamile kaldığımda. ama 8 kilo olmasına rağmen gayet tombiş gözüküyordum neyse doğumdan sonra eve geldiğimde 3 kilo gitmişti sonra o kadar kötüydüm ki (o süreçten hepimiz geçtik kabus günler) hiç yemek yemedim eve gelip gidenler tatlı getirdiler sağolsunlar sürekli tatlı yedim ,ağladım ,uyudum,tuvalete kalktı sadece. 3 hafta böyle geçti bi baktım 3 kilo daha vermişim .doktora kontrole gittiğimde ne yaptın sen nasıl böyle kilo verdin diyince ben de tatlı yedim sadece ve yattım dedim o da dışardakilere söyleme döverler seni dedi ( ben de onlar gibi sağlıklı hamilelik geçireyim de kilo alaydım dedim)
neyse şimdi hala fazlam var bi kaç kilo spor yapıyorum ve çok sağlıklı besleniyoruz biz ( biz organik pazardan alışveriş yapıp herşeyi organik tüketen takıntılı bi çekirdek aileyiz :52:)
gerçi şu ara spor yapamıyorum vantilatörü açıyorum seriyorum matı herşey tamam kolumu kaldırdığım anda başlıyorum terlemeye anında kaldırıyorum herşeyi içeri gidip kitap okuyorum :32:
yani spor çok önemli ama serinken , dengeli beslenmek gerek bi de ( ben heralde ağlamaktan kilo verdim şu anda o kadar tatlı yesem nasıl olurum kim bilir) dün kayınvalidem tatlı getirmiş eşim bi tane verdi gerisini kasaya kilitledi yerim diye ( olunca duramıyorum psikopat gibi saldırıyorum çünkü:46:

DOĞACIM TEŞEKKÜR EDİYORUM ARKADAŞIM EVET ASLINDA İNCİR KÜRÜNÜ YAPMAK İSTİYORUM AMA Bİ BAŞLAYAMADIM DESEM DAHA ÖNCE DENEMİŞTİM BELKİDE HAKKETTEN İŞE YARAMIŞTI HOŞ BENİM YAPMADIĞIM KALMADI ASLInda da İŞTE İNSAN HERŞEYDEN Bİ UMUT BEKLEYİNCE BÖLE OLUYOR ALLAHIN TAKDİRİ İNŞ. RABBİM BU SEFER HİÇBİRŞEYE GEREK KALMADAN HAYIRLISINDAN ELİ AYAĞAI DÜZGÜN SAĞLIKLI SIHHATLİ EVLATLAR NASİP EDER CÜMLEMİZE İNŞ. EVET HERŞEYİN BAŞI MOREL ASLINDA MORAL SEVYEN ÇOK ÜST NOKTALARDA OLMASI GEREK BİZLERDE MALESEF SİTRES SİNİR ENDİŞE OLUNCA OLMUYOR İŞTE , ELİMİZDE DEĞİL NE YAPALIM ALLAHIM ŞÖLE Bİ RAHAT OLAMADIK Kİ HİÇ HAYATTA ALLAHIM BUNLARADA ŞÜKÜR TABİ... BETERİN BETERİ VARDIR BETERLERİNDEN KORU BİZLERİ YARABBİM..SENİN BAT NE ZAMAN ?
o moral seviyesini nasıl ayarlıycaz bilmiyorum hakkaten acaba doğru yerde miyiz? asla diğerleri gibi olamayacağımız kesin de kendi içimizde stresi en aza nasıl indiririz orası bir muamma .sanırım şükrederek . benim bat 7 ağustos bakalım çalışmalar bitti beklemedeyiz .bu beklemek te nasıl bi stres anlatamam sürekli belirti takip ediyorum paronoyak oldum .her ay yaşıyorum ha
milelik belirtilerini açıp açıp erken hamilelik belirtilerini okuyorum sonra o belirti gerçekleşiyor ne tesadüf de mi? beynim resmen oyun oynuyor benle:52:

o moral seviyesini nasıl ayarlıycaz bilmiyorum hakkaten acaba doğru yerde miyiz? asla diğerleri gibi olamayacağımız kesin de kendi içimizde stresi en aza nasıl indiririz orası bir muamma .sanırım şükrederek . benim bat 7 ağustos bakalım çalışmalar bitti beklemedeyiz .bu beklemek te nasıl bi stres anlatamam sürekli belirti takip ediyorum paronoyak oldum .her ay yaşıyorum ha
milelik belirtilerini açıp açıp erken hamilelik belirtilerini okuyorum sonra o belirti gerçekleşiyor ne tesadüf de mi? beynim resmen oyun oynuyor benle:52:

doğacım aslında bu kadar irdelemkte insanı umutlandırıyor bence biraz aslında oluruna bırakabilsek olacak amma işte bizler daha heyacanlı bi bekleyiş içinde olunca rabbim elimizde olmadan merak ediyoz herşeyi allahım inş. yüzlerimizi güldürür bu mübarek günlerin hatrına dualarımızı kabul eder inş.

doğacım aslında bu kadar irdelemkte insanı umutlandırıyor bence biraz aslında oluruna bırakabilsek olacak amma işte bizler daha heyacanlı bi bekleyiş içinde olunca rabbim elimizde olmadan merak ediyoz herşeyi allahım inş. yüzlerimizi güldürür bu mübarek günlerin hatrına dualarımızı kabul eder inş.
oluruna bırakma işini bence biz hiç doğum yapmamış olanlara bırakalım ya da bebeği ölmemiş olanlara .biz sadece daha az stresli olmaya çalışabiliriz olruna bırakma gibi bi lüksümüz yok bizim bu gerçeği kabul etmemiz gerek .ben çok zorladım kendimi oluruna bırakmak için ama olmuyor o yüzden baktım onu yapmak için de zorluyorum kendimi .artık hiçbişey için zorlamıycam kendimi rahat olmak için bile .rahatsam rahatım değilsem değilim oluruna da bırakmam olması gereken günde ilişki olmalı olmazsa uyuyamam yaşayamam. ama şunu yapabildim ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allahın takdiri vardır bi hayır olmuyorsa diyebildim en azından .Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin:16:

doğa, okudum gerçekten inanamadım :)bende 3 kilo var şimdi..
gebelik öncesi onları atmak iyi olur.. tatlıyla aram yok neyseki canım, spor yapıyorum ..beslenme konusunda da iştahlı bi insanda değilim, yediğime de dikkat ederim.
ama bu folikasit programı karıştırıyor sanki:S

doğa, okudum gerçekten inanamadım :)bende 3 kilo var şimdi..
gebelik öncesi onları atmak iyi olur.. tatlıyla aram yok neyseki canım, spor yapıyorum ..beslenme konusunda da iştahlı bi insanda değilim, yediğime de dikkat ederim.
ama bu folikasit programı karıştırıyor sanki:S
seni de çok az fazlan varmış canım ya . folik asit ne yapıyor ki kilo mu aldırıyor ?

merhabalar herkese şöle bi baktımda çoğunuz korunma sürecini geçmişsiniz sanki
bende istiyorummm:46::46::46:
neyse herkes için hayırlısı inşallah
teker teker herkesin güzel haberlerini beraber görecezz Aallahın izniyle:49::49:

canım sen ne yaptın senin kaç ay oldu doğum yapalı ,sen de başladın mı çalışmalara?
valla bizim topik te bu gidişle şu "umudumuz ağustos olsun" yok "hamiş kalmaya çalışanlar" ve buna benzer topikler var ya onlar gibi olacak yakında
ama ne güzel di mi kızlar ya artık içimizde yas elbette var hala ama ümit daha fazla sanki ne dersiniz ?:49::49:

doğa benim3,5 ay bitti eylülde korunmayı bırakmayı planlıyoruz en başlarda nasıl geçecek okadar ay diyordum ama çoğu geçti çok şükür dediğiniz gibi içim umutla dolu daha hamile kalmadan hayaller başladı:1:
benim bebeğimin kordonunda düğüm vardı dr ondandır dedi ama buraları okudukça acaba başka bişeymi vardı diye düşünüyorum hiç test falan yaptırmadık ama pıhtılaşma olayı kafamı kurcalıyor sonuçta kordonunda düğüm olan boynuna bikaçkez kordon dolanmış olarak doğan bi sürü bebişler de var demi:emir_bebek:

1 hafta sonra 9 ayım bitecek... doktor 6. ayda korunmayı bırakabilirsin dedi.. gerçi bir diğeri 1 yıl demişti...her neyse...herkes planlar yapıyor çalışmalara başladı...veya sürenin dolmasını bekliyor sabırsızlıkla....bense bebeğime bakacak kimse olmadığından ve şu ara maddi sıkıntılar yüzünden işi bırakamayacağımdan planlarımı ertelemek zorundayım....zaten hamileykende bir sürü laf olmuştu kim bakacak vs vs vs.....çok şükür ki kızım var ona sarılıyorum...Allah hepinizin kucağını doldursun tez vakitte........

Back
X