24 kasım ve vet kesinlikle cok haklısınız ama inadına güzel düşünün lütfen bu gerçekten cok önemli iyi düşünün iyi seyler olsun, ben kızımın esyalarını hazırlamıstım babasının dolabının yarısına koymustum eşime bu durumdan rahatsızmısın demiştim, aksine cok mutluyum dolabım ne ki ona canım feda demişti, o dolaba bakıp ütülü tertemiz askıda kıyaetlerine bakıp bakıp mutlu oluyorduk, ne kadar güzeldi, ütüden nefret eden ben bebeğimin bir sürü kıyafetini tek tek bir oturusta ütülemiştim, hemde karnım burnumdayken, en ufak bir bıkkınlık olmamıstı, dünyanın en güzel ütüsydü o ,ütü güzel mi olur demeyin oluyormus, sonra o dolaba bir gün baktım ve içime bir kusku girdi, ya bebebğime birsey olurda bu dolabı kaldırmak zorunda kalırsan dedim, dayanamam dedim,ve kendime engel olamıyordum bu fikir sürekli gelyordu aklıma, bir gün bebeğime yıkamak için küvet almıstım, kadın siyah kocaman bir posete koymustu, eve gelince koltuğa koymustum odaya bir girdim sanki bir bebek mezarı gibi geldi gözüme o çok korktum heemen poseti yırtıp attım, şimdi düşünüyorumda abdala malum olurmus o yüzden içinizi ferah tutun kalbinizi kesinlikle bozmayın, bu baska bir bebek bunu beyninize yerleştirin her zaman kötü sans sizi bulmayacak lütfen buna inanın,dualarım sizinle....
Off inan yazdıklarını gözlerim dolarak okudum o hazırlıklar o hayaller...Ben bebeğimi daha öğrenir öğrenmez alışverişe başlamıştım inanırmısınız 2 yaş için bile pijama,boyama yaparken giydirmek için önlük,banyoda oynaması için yüzen oyuncaklar öyle saçma sapan şeyler kiiii...şimdi bi çöp alasım yok

((
Bilmiyorum bu başka bebek biliyorum bunu kabullendim ama yalan yok inşallah bu da erkektir diye dua ediyorum içimden öyle alıştırmıştım ki kendimi oğlum olacağına...