Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlaaar,niye kimse beni merak etmiyo yaaa:19::19: iki gündür dr, dr geziyorum:19:
öncelikle hepinizden bir maşallah istiyoruuum...
meme kanseri yokmuuuuş ama 4 ayda sağ göğsümde nur topu gibi yeni kistim olmuş:46::46::46:

bir de kızlar bugün perinatoloğa gittim. beni öyle bir muayene etti kiii... ilk kez böyle muayene edildim...:53::53:çok enteresandıııı!!! adam afedersiniz alttan girip, mekik çeker gibi yaptırıp, karnıma bastırıp o anda sezeryan dikişlerine falan dokundu:53::53::53: "çok iyisin ama sezeryan yerin belli oluyor normal olarak" dedi. bazı ilaçlara başlattı. geçmişi unut, geleceğe bak dedi. çooook kilolusun diye booolca fırça atıp, 5-6 kilo vermeden gelme didi ve yolladııı:50::50: bozuldum ama çook memnun kaldım adamdan. ama çok meşgul olduğu için başından savmaz umarım:26::26:
bir de üç gündür çook hastaydım. sindirim sist. enfeksiyonu dedi dr. halak oldum valla 3 günde...

yok bebeğem, evrene abrakadabra diyoruz. bak ben evrene "ben çoook sağlıklıyım" diye diyeeee muradıma erdim.:34::46::46:

sırada hamilelik mesajı var bakalım. ama kimin için acabaa????:52::52::52:

vallahi aklımdaydın ozaman niye yazmadın dicen haklıısn ne diyeyim :34:
çok sevindim iyi olduğuna biz biliyoduk zaten maşşalllah :nazar:

Kızlar size sabah sabah hayırlı güzel haberler vermek isterdim ama ne yapalım kısmet vardır bunda da bi hayır yine kırmızılar...:( inş. Bundan sonra görmeyiz allahtan ümidimizi kesmeyelim veren de o alanda....:( herşeyin hayırlısı inş. Rabbim hayırlısıyla tez zmanda anneliği inş. Tekrar yaşatır cümlemize......

Kızlar size sabah sabah hayırlı güzel haberler vermek isterdim ama ne yapalım kısmet vardır bunda da bi hayır yine kırmızılar...:( inş. Bundan sonra görmeyiz allahtan ümidimizi kesmeyelim veren de o alanda....:( herşeyin hayırlısı inş. Rabbim hayırlısıyla tez zmanda anneliği inş. Tekrar yaşatır cümlemize......

hayırlısı canım yaaa
bende henüz birşey yok ama belirtiler var gelmek üzere heralde

kızlaaar,niye kimse beni merak etmiyo yaaa:19::19: iki gündür dr, dr geziyorum:19:
meme kanseri yokmuuuuş ama 4 ayda sağ göğsümde nur topu gibi yeni kistim olmuş:46::46::46:

bir de kızlar bugün perinatoloğa gittim. beni öyle bir muayene etti kiii... ilk kez böyle muayene edildim...:53::53:çok enteresandıııı!!! adam afedersiniz alttan girip, mekik çeker gibi yaptırıp, karnıma bastırıp o anda sezeryan dikişlerine falan dokundu:53::53::53: "çok iyisin ama sezeryan yerin belli oluyor normal olarak" dedi. bazı ilaçlara başlattı. geçmişi unut, geleceğe bak dedi. çooook kilolusun diye booolca fırça atıp, 5-6 kilo vermeden gelme didi ve yolladııı:50::50: bozuldum ama çook memnun kaldım adamdan. ama çok meşgul olduğu için başından savmaz umarım:26::26:
bir de üç gündür çook hastaydım. sindirim sist. enfeksiyonu dedi dr. halak oldum valla 3 günde...

yok bebeğem, evrene abrakadabra diyoruz. bak ben evrene "ben çoook sağlıklıyım" diye diyeeee muradıma erdim.:34::46::46:

çokk geçmiş olsun canımm haklısın biliyorduk aslında doktora gideceğini neyse neyse iyisin ya artık biliyoruzzz iştee:46::46::46: hımmm ozaman ne yapıyoruz diyet + yürüyüşşş gitsin kilolarr gitsin ki hamiyken rahat rahat yiyip yeniden geri alalımmmm:27::27::27: bu arada gerçekten yürüyüş acayip rahatlatıyor yürüyormusun bilmiyorum ama fırsat yarat kocişinle o günü konuşa konuşa yürüyün birazda hırs edersen 1 haftadan sonra istesende bırakamayacaksınn
memişlerde iyiymiş maşallah maşallah:21::21::21:

aminn arkadaşım aminnnnn
hayırlı zamanda hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin rabbim
geç olsun güç olmasın artıkın gönlümüz yorulmasınn:46::46:

çooooooooook seviyorum ben sizi yaaaaaaaaa ne yaptınız siz bana girmediğimde aklım hep burdaa töbe töbeeee

tebegukçum böle süper doktorları nerden buluyon bilmem :) çok geçmiş olsun cnm 5-6 kilo dediğin nedirkii 1 aya verirsin şuda bi gerçek bende vermek için ne uğraştım 57de kaldım daha fazla veremedim şimdide hızla yukarı çıkıyorum:)

Son düzenleme:
tobegukum geçmişer olsun inş.. canımmm nurtopu gibi kistinden geçer hayırlısıyla kötü bişey yok ya sen ona sevin bence kist herkeste olan şeyler başka yerinde olmasın kist .... .. olur hepsi inş. evrene güzel mesajlar ilet bakalım hepimiz için .... sizleri kocaman seviyorum can yoldaşlarım....
ay canım umrumda bile diil o kistler yahuuu.. bis de seni seviyoz gülüm...:16::16:
hayırlısı olsun be kuzu:50::50::50:
çokk geçmiş olsun canımm haklısın biliyorduk aslında doktora gideceğini neyse neyse iyisin ya artık biliyoruzzz iştee:46::46::46: hımmm ozaman ne yapıyoruz diyet + yürüyüşşş gitsin kilolarr gitsin ki hamiyken rahat rahat yiyip yeniden geri alalımmmm:27::27::27: bu arada gerçekten yürüyüş acayip rahatlatıyor yürüyormusun bilmiyorum ama fırsat yarat kocişinle o günü konuşa konuşa yürüyün birazda hırs edersen 1 haftadan sonra istesende bırakamayacaksınn
memişlerde iyiymiş maşallah maşallah:21::21::21:
saol bebeğemm..:34:valla kiloları versem bile bu adamın geri aldıracağını sanmıyorum:19::19:50li kiloları görmeden gelme didi:52::52:
biz eşimle yürümüyoruz şekerim, anca geziyoruz.. ankara kepçe biz kazan öööyle geziyoruz. o sayılmaz mı acaba??:26: dr. da her gün 1 saat yürü dedi..
bi de çok hastayım bugünlerde canım. şu an kolumu bile kımıldatamıyorum, bırak yürümeyi.. neyse hayırlısı olsun bakalım..
çooooooooook seviyorum ben sizi yaaaaaaaaa ne yaptınız siz bana girmediğimde aklım hep burdaa töbe töbeeee
kıs ben de seni çok sefiom beee:16::29::29::29::29:
tebegukçum böle süper doktorları nerden buluyon bilmem :) çok geçmiş olsun cnm 5-6 kilo dediğin nedirkii 1 aya verirsin şuda bi gerçek bende vermek için ne uğraştım 57de kaldım daha fazla veremedim şimdide hızla yukarı çıkıyorum:)

dohtor dohtor geze geze ve hepsinden ayrı ayrı kazık yiye yiye buluyorum canım.. darısı başına olsun inşallah...5-6 kilo benim gibi iradesiz biri için çoook büyük bir rakam amaaaa:19::19::19:
ayrıca senin büyüyen göbek diil, bebek canıııım:34::34::34:

Herseyin hayirlisi belkide bunyen daha toparlanmamis, belkide simdi hamile kalsan bir sorun yasiycaksin o zaman daha buyuk bir hayal kirikligi olur. Dogru zamani bekliyordur bebeisin yola cikmak icin. Hic canini skma canin arkadasim herseyin iyisini, hayirlisini Allah bilir. Zamani gelince olucakdir. Sabir,, sabir, sabir.

Kızlar bende rüyamı anlatmak istiyorum gece gene bebeğimi gördüm rüyamda ama bu sefer küçük yeni doğmustu eşimle biz bebeğimiz öldü diye cok üzülüyorduk sonra bir baktık aa bebeğimiz yasıyor, gözlerini actı bize güldü sacları siyah cok güzeldi, eşimle biz nasıl seviniyorduk anlatamam cığlıklar attık sevincten, sonra kızım ölünce bebek cantasını battaniyesini kıyafetlerini sakladığım yerden hemen cıkardım giydirdim, müthiş güzeldi, sonra babası ve teyzesi kızıma yemek vermişlerdi, ama hamburger vermişler,hatta acı biberleri kızım cıkartıyordu içinden, bende aaa ne yapıyorsunuz nasıl yesin ou cocuk dedim,hemen köfteyi sebzeleri küçücük küçücük doğradım sonra kızım yemeye basl

Onlar bizi hic birakmamislarki, hep etrafimizdalar. Annesine melek yavrusundan dogum gunu hediyyesi olmus bu guzel ruya.

hayırlısı demekten başka elimden hiçbişey gelmiyor arkadaşlar rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. vardır bunlarda da bi hayır dediğimiz gibi, rabbim sabrımızı arttırsın inş. dayanma gücümüzü arttırsın inş. çok arttırsın inş. eyüp peygamberimizin sabrından versin hepimize inş.. hayırlısı inş. gelecek aya hayırlı haberler vermemi nasip eder inş. kaderden öte bişey yokkkkkk allah kimseye kötü kader yazmasın inş. hepimize hayırlı kaderler versin inş.... gönlümüzdekileri hayırlı eyler inş..........

inş. hayır olur arkadaşlar inanın çok mutlu oldum sanki hiçbişey olmamış gibiydi allahımmmm sen yardım et cümlemize inş.. ona bişeyler yedirmek beni o kadar mutlu ettiki rüyamda anlatamam ...o sevinci hayırlısı olsun inş....

sevindim inayım iyi olmanıza.......

çok sagol böceğim ....allahım inş. hayra erdirir diyorum.....bize dua etmeyi unutma arkadaşım... sizlerin duasına çok ama çok ihtiyacımız var bu arada kızlar yok nerde acaba
rüyaların gerçek olur inşalllaaaahh canım benim :46:

tobegukum geçmişer olsun inş.. canımmm nurtopu gibi kistinden geçer hayırlısıyla kötü bişey yok ya sen ona sevin bence kist herkeste olan şeyler başka yerinde olmasın kist .... .. olur hepsi inş. evrene güzel mesajlar ilet bakalım hepimiz için .... sizleri kocaman seviyorum can yoldaşlarım....
biz de seni çoook seviyoruz canııım:16::16:

offff üzüldüm yaaa ... ama ne yapalım kısmet biz o tek gecede hamile kalabilen şanslı insanlardan değiliz demek ki .bence bizim çocuklar çok özel insanlar olacaklar çünkü biz o kadar zor kavuşuyoruz ki yavrularımıza onların kıymetini hiç kimsenin bilmediği kadar çok bilicez , e bi ailenin baş tacı olarak büyüyen çocuk hayatta mutlaka başarılı olur bence .şanslı çocuklarımız ve bahtsız anneleri....

tobeguk valla benimde aklımdasın canım ya, aynen ben de senin gibi nur topu bir kiste sahipim rahmimde 4cm benimkisi, aynen bende senin gibi kilolarımı veremedim, ama bugün yürüyüşlere baslıcam insallah sen de yürü,kız birbirmizi gaza getirip verelim su kiloları

aynurcum vakti zamanı önemli değil canım sağlıkla gelsin yeniden aynı acıyı yasama canım insallah... bu arada bende adet oldum ama 19 gün olmustu gecen adetimin ilk günüyle arasında sizde de böyle adet bozulmaları olmusmuydu...

ozaycım bizde seni cok seviyoruzzzz

Son düzenleme:
Back
X