Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

:1::1:benim kız zırt pırt hastalanıyo ne verim
bide ben kafama göre arada prozac içiyorum (çaktırma) bişi olur mu??
bilgilerinize arz olunur.....:52::52:

prozac iç canım bişi olmaz ama öyle arada içmekle tam fayda alamazsın, ama sen bebek calısmalarına basladınmı baslamadıysan iç yoksa içme, kızın kaç yasında strath surup ımuneks surup var bunlar bağısıklığını kuvvetlendirir hatta bende arada ımuneks tablet alırım kendime, bu iki suruptan birini al ikisi de ödenmez fiyatları 30 lira civarında ama gerçekten cok etkililer, sabahları birini al bir kasık ver cok iyi gelir, ya da balık yağı da alabilirsin, yakın olsan miniğine ben hediye ederdim

prozac iç canım bişi olmaz ama öyle arada içmekle tam fayda alamazsın, ama sen bebek calısmalarına basladınmı baslamadıysan iç yoksa içme, kızın kaç yasında strath surup ımuneks surup var bunlar bağısıklığını kuvvetlendirir hatta bende arada ımuneks tablet alırım kendime, bu iki suruptan birini al ikisi de ödenmez fiyatları 30 lira civarında ama gerçekten cok etkililer, sabahları birini al bir kasık ver cok iyi gelir, ya da balık yağı da alabilirsin, yakın olsan miniğine ben hediye ederdim

:) sağol canım yaaa
prozacsürekli içiyordum ama işyerinde uyuklamaya başlıyorum içince
bi ay hamileyim sandımda apartopar bıraktım bidahada devam etmedim..
bebek çalışmalarımda bi öyle bi böyle ya benim...kararsızım yani..
şurup tavsiyen içinde sağol alayım birini havalar soğumaya başlarken burun akmaya başlıyor anca yaza düzeliyor :2:

herkes nerde bugün yafffffffff
:131::131:

yarasın tatlımmm

burdayız napalım iş başı mesi bitsede gitsek diyorum bunaldım bugün gene ...kızlar artık insanın hiççççşevki yok demi yaşama sevincini kaybedince yaşama bakış açından çoooook değişiyor sizce? Karamsarlıktayım gene galiba allah allahhhhh çıktım mı ki hiçç

sen ne yaptın tatlım kızın nasıl iyileşti inş....

yarasın tatlımmm

burdayız napalım iş başı mesi bitsede gitsek diyorum bunaldım bugün gene ...kızlar artık insanın hiççççşevki yok demi yaşama sevincini kaybedince yaşama bakış açından çoooook değişiyor sizce? Karamsarlıktayım gene galiba allah allahhhhh çıktım mı ki hiçç

sen ne yaptın tatlım kızın nasıl iyileşti inş....

iyi iyi çok şükür...ders yapmak istemiyor ders dediğim boyama vs vs...napçaz bilmem

Kızlar insanların bana hayırlı olsun doğum yapmıssınız demesinden bıktım....

Bugün ne oldu biliyormusunuz bir hastam doğum sırasında tansiyondan ölmüş bebeği yasıyor kadın ölmüş... Bu da ayrı bir olay o yavru ne olcak şimdi acaba:((( offf offff annesiz büyüycek minik bebek

kızlar bir baska kişinin basından gecen olay da söyle, ADAM İŞYERİME geldi hayırlı olsun doğum yapmıssınız dedi, yaptım ama bebeği kaybettik dedim, sonra basından geceni anlatmaya basladı, eşi hamileymiş 4. Tüp bebek denemesiyle olmus yasları da 35 den büyük, bebekler ikizmiş 4.5 aylıkken alttan kadına dikiş atmıslar ve kadın enfeksiyon kapmıs, birden fenalasmıs hastaneye yatırılmıs bebekler ölmüş, anne yoğun bakımda Kalmıs günlerce ve sonuc kadın böbrek hastası olmus, doktor asla bebek sahibi olmayı denemeYİN demiş, adamın ısrarıyla bebek sahibi olmak için basvurmus 1,5 sene sonra 3 aylık bir bebek evlat edinmişler... Helal olsun binlerce kere o insanlara o kocaya bence, adam diyorki insanlar cok lafımızı ediyorlar dedi, bosver o konusanları dedim siz cok büyük bir sevap kazanmıssınız, allah yüzünüzü asık bırakmaz artık merak etme dedim...

Yani kızlar beterin beteri var gerçekten, ümit bozmak yok, kiilolar verilecek, moraller bozulmayacak, umudumuzu kaybetmeden kocişlerimizle yeni bir yola devam edicez..
Geçmiş bitti arttık bugün geriye kalan haayatımızın ilk günü, geçmişi unutup önümüze bakıcaz, allahın izniyle sabırlarımızın mükafatlarını görücez

Son düzenleme:
canim hemen umutsuzluga kapilma, bundada vardir bir hayir...kafandakileri silebilsen rahatlasan inan daha kolay olur senin icin.
yoksa ovulasyon testini birde dene diyecegim.. rabbim hakkinda hayirli evlatlar nasip etsin insallah cümlemize...
iyi olmanıza çok sevindim dün yazdıydım sana bugün haber vermene çok sevindim :nazar::nazar:
canım benim denemediğim şey kalmadı ovulasyon testi de yapıyorum ateş de ölçüyorum belirtileri de takip ediyorum bi şekilde olmuyor işte bakalım yarın doktora gidicem bana bu ay ilaç vereceğini söylemişti bi de yumurta takibi yaparım demişti bakalım yarın ne diyecek bi umut işte

ayyy aynı benim kocam ben bişey söyleyesiye açtın şom ağzını olsada olmayacak diye başlarrr
olacak tatlım hepimizin bebişi olacakkk burda bebişlerimizden bahsedececeğizz doktorun ne demişti hatırlıyormusun ben hatırlıyorum....
mutlaka faydası olur git bencede psikologa birde kuran biliyorsan oku namaz kıl nasıl rahatladığına inanamayacaksın
birde korkularının üzerine git bak ben yine yenidoğanda başladım çok iyi geldi diyebilirim çalışmadan öncekinden çok daha iyiyim diyebilirim
allahım yardımcın olsun
inşallah canım inşallah bak hamişlerimiz çoğalıyor sayende valla .ellerine sağlık canım ya bayılıyorum o tabloya zıplayan şeyler falan neşem yerine geliyor valla .canım benim batta 21 ekim yeni bat hayırlı olsun bakalım

Kızlar insanların bana hayırlı olsun doğum yapmıssınız demesinden bıktım....

Bugün ne oldu biliyormusunuz bir hastam doğum sırasında tansiyondan ölmüş bebeği yasıyor kadın ölmüş... Bu da ayrı bir olay o yavru ne olcak şimdi acaba:((( offf offff annesiz büyüycek minik bebek

kızlar bir baska kişinin basından gecen olay da söyle, ADAM İŞYERİME geldi hayırlı olsun doğum yapmıssınız dedi, yaptım ama bebeği kaybettik dedim, sonra basından geceni anlatmaya basladı, eşi hamileymiş 4. Tüp bebek denemesiyle olmus yasları da 35 den büyük, bebekler ikizmiş 4.5 aylıkken alttan kadına dikiş atmıslar ve kadın enfeksiyon kapmıs, birden fenalasmıs hastaneye yatırılmıs bebekler ölmüş, anne yoğun bakımda Kalmıs günlerce ve sonuc kadın böbrek hastası olmus, doktor asla bebek sahibi olmayı denemeYİN demiş, adamın ısrarıyla bebek sahibi olmak için basvurmus 1,5 sene sonra 3 aylık bir bebek evlat edinmişler... Helal olsun binlerce kere o insanlara o kocaya bence, adam diyorki insanlar cok lafımızı ediyorlar dedi, bosver o konusanları dedim siz cok büyük bir sevap kazanmıssınız, allah yüzünüzü asık bırakmaz artık merak etme dedim...

Yani kızlar beterin beteri var gerçekten, ümit bozmak yok, kiilolar verilecek, moraller bozulmayacak, umudumuzu kaybetmeden kocişlerimizle yeni bir yola devam edicez..
Geçmiş bitti arttık bugün geriye kalan haayatımızın ilk günü, geçmişi unutup önümüze bakıcaz, allahın izniyle sabırlarımızın mükafatlarını görücez
hakkaten beterin beteri var bizim en azından umudumuz var (yani heralde inşallah :53:)

tobegüüüüük gördüm seni sakın kaçma bi yere . kuzu ben bugün psikoloğa gittim bana enerji seansları falan diyo ya ne yapayım karar veremedim senin kafadan ne düşünürsek o diyor .gitsem mi ama o zaman bebişe para kalmayacak ya . şöyle bi şarkısı var ingilizlerin : money money money its so funny its the rich men's world .çok güzel şarkıdır bi bak you tube dan onu söyleyip duruyom şimdi:50:

kızlar ben iyi değilim ya sizinle paylaşmak istiyorum biz denemeye başlayalı 8 ay oldu biliyorsunuz ve bugün yine regl oldum .bugünkü reglim çok sıkıntılı oldu onu sonra anlatırım. az önce eşimle tartıştık .ben umudumu yitirmek üzereyim benim hiç çocuğum olmayacakmış gibi geliyor bu hissimi eşimle paylaştığımda senin zaten bütün dediklerin oluyor bunu da demesen keşke diye üzerime geldi .ne yapıcam bilmiyorum yarın psikoloğa gidicem bi faydası olur umarım yoksa kafayı yemek üzereyim:14:
kuzuuum, regl olabildin mi nihayet!!! rahatlamışsındır biraz... ama kocan da pek haksız sayılmaz be kuzuuum. adamlar da bıktı bizden... hep umutsuz, hep ağlak:50::50::50: hem dillendirme diyorum ben sana şöyle şeyleri... gittin mi bugün psikoloğa?? yarın haberleşelim, müsait olursak buluşalım olur mu????
:nazar:TOBEGUK.................:38:çalışacakkkkkk hep beraber bekliyoruzz:46::46::46:...................BAT:08.10.2012HAYDİ TUBEGUK HAYDİİİ
sağol tablo için tatlım:42: ama benim ihtiyacım olan şey tezahürat değiiiil, sen benim kocayı ikna eeet!! dr. kilo ver diye kızınca, o da tutturdu "azıcık kilo ver, azıcık daha iyileş" diyeeee:19::19::19:
iyim canim hastaneye git gel yapiyorum sonra ev isi cocuklar derken aksam oluyor...
oglumda iyi küveze hic girmediki.. normal bebek yataginda emmesi gereken miktari emse hemen cikacakta henüz hepisini bitiremiyor teyzesi yoruluyor sonrada uyuyor...
amanın sevsinler onun küçücük ağzını, yorulmasınıııı:nazar::nazar::nazar::nazar:
tatlım bu ay ben korunucam galiba bilmiyorum bellide olmaz kafam karışık....
sen de bendensin. kafasıkarışıkgillerden....
iyiyim tatlım dün yoğundum sadece okudum :)))
akşam, hamile kalırsam kızlara nasıl duyurayım diye düşünürken buldum kendimi :52::52::52: bikaç fikrim var bakalım :37:
vaaaay atraksiyonlu girişler, sürprizler düşünülüyor haaaa:130::130::130: hele bi o günler gelsin de....
tobeguk nasıl olalım tatlım olduğum hala bin şükür diyorum allah beterlşerinden korusun cümlemizi inş.. hayırlısıyla beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğimiz hiç birşey yok ...
valla ne spor yapmaya nede rejim yapmaya mecalim var... herşey bizden geçmiş anacım.....allahım inş. hayırlısıyla tüm meleklerimizin hatrına bizleri tez zmanda sevindirsin kızlar....bu enbüyük sevincimiz olur herhalde..
öyle, bi bezginlik, bi bıkkınlık, bi canı hiiiç bi şeyler istememelerr.... hepimiz aynıyız malesef:50::50::50:
iyi iyi çok şükür...ders yapmak istemiyor ders dediğim boyama vs vs...napçaz bilmem
ayyyy haspam, sevsinler kız onu....:9::9::9::9:ağır geliyordur annesi dersleri:8: ondan canı istemiyordur:9::9: çoook öp fıstığı benim için:16::16::16:

şekerim ben yarın bi de benim doktura gidicem ( binbir güçlükle aldık randevuyu bu doktorun da bu olayı sinir ediyo beni ) bakalım belki rahim filmi çektiricem sonrasını bilemiycem korkuyom da bi yandan amaaaaaaan

tobegüüüüük gördüm seni sakın kaçma bi yere . kuzu ben bugün psikoloğa gittim bana enerji seansları falan diyo ya ne yapayım karar veremedim senin kafadan ne düşünürsek o diyor .gitsem mi ama o zaman bebişe para kalmayacak ya . şöyle bi şarkısı var ingilizlerin : money money money its so funny its the rich men's world .çok güzel şarkıdır bi bak you tube dan onu söyleyip duruyom şimdi:50:

kaçar mıyım hiç kıııız? aşkolsun...
neeeeey, ney seansı?? enerji miii??:52::52: "hacı sen neyin kafasını yaşıyorsun, ne çektin, bana da versene" deseydin ya psikoloğaaaa!!
ama dur bu kadar önyargılı olmayayım!!! nasıl bir şeymiş o?? anlat bi hele de ona göre karar vereyim. hipnozla unutturma seansı gibiyse, ok! olur yani..
kaç para istiyor??? bu şu benim psikolog mu? hani uhrevi şeylerle olaya yaklaşan? konuşalım bunu.
annemmm, benim gibi biri o şarkıyı bilmez mi hiiiiiç!!! ama ben sözlerini money, money, money its always funny diye anlıyorduuuum:26::26:

şekerim ben yarın bi de benim doktura gidicem ( binbir güçlükle aldık randevuyu bu doktorun da bu olayı sinir ediyo beni ) bakalım belki rahim filmi çektiricem sonrasını bilemiycem korkuyom da bi yandan amaaaaaaan

bilent dr. mı?? neden korkuyorsun? rahim filminden mi?? genel anesteziyle yaparlar herhalde..
dr.a eşinle mi gideceksin??

bilent dr. mı?? neden korkuyorsun? rahim filminden mi?? genel anesteziyle yaparlar herhalde..
dr.a eşinle mi gideceksin??
kuzu enerji dediğim reiki tarzı bişeyler kadın psikolog ya diplomalı falan öyle fasaryadan değil yani bilmiyom ama çok para ya
eşimle gidecem bakalım bizim bilente 11 de gidecez çıkınca ararrım ben seni senin ders kaçta bitiyo yarın

kuzu enerji dediğim reiki tarzı bişeyler kadın psikolog ya diplomalı falan öyle fasaryadan değil yani bilmiyom ama çok para ya
eşimle gidecem bakalım bizim bilente 11 de gidecez çıkınca ararrım ben seni senin ders kaçta bitiyo yarın

reiki mi??? peehhhhh:37: reikiyse boşver canım... benim eşimin iş yerindeki koca koca adamlar (hem yaşları, hem göbekleri kocaman!!) yapıyorlar bunu.:52::52: internetten bilmem kaç yüz dolar para havale edince sana da veriyor reiki hoca enerjisinden:37::37::37: bizim hocaların el vermesi gibi bir şey yani!! yeminle internetten gönderiyormuş enerjiyi!!!! sonra da adam eşime diyormuş ki "bak konsantre ol, sana birazdan enerji yollayacağım":36::36: ellerini havaya kaldırıp tek ayağının üstünde falan duruyormuş, bak nasıl dengeliyim reiki sayesinde diye:9::9::9:

ben yerinde olsam başka bir psikoloğa ya da bilente yidiririm o parayı....:34::34:

reiki mi??? peehhhhh:37: reikiyse boşver canım... benim eşimin iş yerindeki koca koca adamlar (hem yaşları, hem göbekleri kocaman!!) yapıyorlar bunu.:52::52: internetten bilmem kaç yüz dolar para havale edince sana da veriyor reiki hoca enerjisinden:37::37::37: bizim hocaların el vermesi gibi bir şey yani!! yeminle internetten gönderiyormuş enerjiyi!!!! sonra da adam eşime diyormuş ki "bak konsantre ol, sana birazdan enerji yollayacağım":36::36: ellerini havaya kaldırıp tek ayağının üstünde falan duruyormuş, bak nasıl dengeliyim reiki sayesinde diye:9::9::9:

ben yerinde olsam başka bir psikoloğa ya da bilente yidiririm o parayı....:34::34:

nasıl yani kızlar neyin peşindesiniz anam ...... doğa kafaya koydu bi psikoloğa para yedirecek yani... haa

Son düzenleme:
Back
X