iyyis napalım tembelim çalışmak istemiyorum bugün...
yarında....
öbürgünde.....
![]()
al ebndende o kadar inay hiççç canım bişey yapmak istemiyor zorla valla kaktıra kaktıra misali....
sen ne yaptın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyyis napalım tembelim çalışmak istemiyorum bugün...
yarında....
öbürgünde.....
![]()
Kızlar insanların bana hayırlı olsun doğum yapmıssınız demesinden bıktım....
Bugün ne oldu biliyormusunuz bir hastam doğum sırasında tansiyondan ölmüş bebeği yasıyor kadın ölmüş... Bu da ayrı bir olay o yavru ne olcak şimdi acaba(( offf offff annesiz büyüycek minik bebek
kızlar bir baska kişinin basından gecen olay da söyle, ADAM İŞYERİME geldi hayırlı olsun doğum yapmıssınız dedi, yaptım ama bebeği kaybettik dedim, sonra basından geceni anlatmaya basladı, eşi hamileymiş 4. Tüp bebek denemesiyle olmus yasları da 35 den büyük, bebekler ikizmiş 4.5 aylıkken alttan kadına dikiş atmıslar ve kadın enfeksiyon kapmıs, birden fenalasmıs hastaneye yatırılmıs bebekler ölmüş, anne yoğun bakımda Kalmıs günlerce ve sonuc kadın böbrek hastası olmus, doktor asla bebek sahibi olmayı denemeYİN demiş, adamın ısrarıyla bebek sahibi olmak için basvurmus 1,5 sene sonra 3 aylık bir bebek evlat edinmişler... Helal olsun binlerce kere o insanlara o kocaya bence, adam diyorki insanlar cok lafımızı ediyorlar dedi, bosver o konusanları dedim siz cok büyük bir sevap kazanmıssınız, allah yüzünüzü asık bırakmaz artık merak etme dedim...
Yani kızlar beterin beteri var gerçekten, ümit bozmak yok, kiilolar verilecek, moraller bozulmayacak, umudumuzu kaybetmeden kocişlerimizle yeni bir yola devam edicez..
Geçmiş bitti arttık bugün geriye kalan haayatımızın ilk günü, geçmişi unutup önümüze bakıcaz, allahın izniyle sabırlarımızın mükafatlarını görücez
iyi olmanıza çok sevindim dün yazdıydım sana bugün haber vermene çok sevindim
canım benim denemediğim şey kalmadı ovulasyon testi de yapıyorum ateş de ölçüyorum belirtileri de takip ediyorum bi şekilde olmuyor işte bakalım yarın doktora gidicem bana bu ay ilaç vereceğini söylemişti bi de yumurta takibi yaparım demişti bakalım yarın ne diyecek bi umut işte
al ebndende o kadar inay hiççç canım bişey yapmak istemiyor zorla valla kaktıra kaktıra misali....
sen ne yaptın ?
selamlar canımm iyiyim işte çalışıyoruz ama bugün sakin nete takıldım bende geçmişi okuyordum sen neler yapıyorsunn ??????
immm tatlım ya ne yapim işteyim çalışıyom desem yalan bende nette geziyom, canım hiççç çalışmak istemiyor nedense içimde gene bi üzüntü var galiba bebeğimi çok özledim... Canım benim allah rahmet eylesin kuzum benim, sen ne yaptın çalışmalar başladımı , doktora filan gittin mi tekrardan ?
immm tatlım ya ne yapim işteyim çalışıyom desem yalan bende nette geziyom, canım hiççç çalışmak istemiyor nedense içimde gene bi üzüntü var galiba bebeğimi çok özledim... Canım benim allah rahmet eylesin kuzum benim, sen ne yaptın çalışmalar başladımı , doktora filan gittin mi tekrardan ?
aynurum benim insallah kızınla cennette kavusacaksın, melek annesini melek yavrun bekliyor arkadasım, kızına bol bol dua et
Benim hislerim çok kuvvetlidir canım meleğinle kavusacaksın, aynen ozayın dediği gibi bize allah bir sabır verdiyse sana 10 sabır versin, ben 3 defa kaybbetiim ama senin derdin benden büyük gerçekten, cok haklısın özlemekte ne diyebilirz ki sana, insallah allah hepimize sağlıkla bebekler nasip ederde hemencecik unutmaya calısırız
ya bana sürekli doğum yaptınmı hadi hayırlı olsun diyorlar bıktım demesinler ama artık ya,her gün en az 5 kişiye anlatıyorum tekrar tekrar offf offf,hatta dün biri pot kırdı bebeğin nasıl büyüdümü dedi, sen duymadınmı dedim kaybettim bebeğimi dedim, kızcağız agzını ısırdı agzına vurdu kendinin sonra tekrar geldi valla özür dilerim daldım dedi, olurmu dedim ne özürü alıstım ben artık dedim..
slm arkadaslar...
nasilsiniz soracagim ama nasil oldugunuzu tahmin edebiliyorum.. bazen iyi bazen durgun bazende üzgün derken zaman geciyor... bende hastane ev arasinda gidip geliyorum.. iyim elhamdülillah bazen ic dikislerim aciyor ama normal hic dinlenemedim o yüzden olsa gerek..
ama arkadaslar inanin oglumu sevdikce kizimin yoklugu acisi icimde sanki yaniyor.. cok degisik bir duygu gülerken hemen aglaya biliyorum.. ogluma baktikca sanki kizimi ariyorum.. onu emzirdikce kizimi emziremedim aklima geliyor...allahim hepimizin yardimcisi olsun beterin beteri var bunun hepimizin farkindayiz ama icimizdeki ateste bizi yakiyor...