slm arkadaslar...
nasilsiniz soracagim ama nasil oldugunuzu tahmin edebiliyorum.. bazen iyi bazen durgun bazende üzgün derken zaman geciyor... bende hastane ev arasinda gidip geliyorum.. iyim elhamdülillah bazen ic dikislerim aciyor ama normal hic dinlenemedim o yüzden olsa gerek..
ama arkadaslar inanin oglumu sevdikce kizimin yoklugu acisi icimde sanki yaniyor.. cok degisik bir duygu gülerken hemen aglaya biliyorum.. ogluma baktikca sanki kizimi ariyorum.. onu emzirdikce kizimi emziremedim aklima geliyor...allahim hepimizin yardimcisi olsun beterin beteri var bunun hepimizin farkindayiz ama icimizdeki ateste bizi yakiyor...
Merhaba ayşem o kadar iyi anlıyorum ki seni...Arkadaşlar geçen cuma doktor kontrolüm vardı doktor cinsiyeti yüzde 70 kız dedi gözlerim doldu kendimi zor tuttum doktordan bi çıktım bi başladım hüngür hüngür sanki oğlumu kaybettiğim gün gibiydi bi kez daha çarptı yüzüme o acı gerçek... eşime dedim beni mezarlığa götür diye mezarına gittim oğlumun o günden beri farklı cinsiyette olma fikrine alışmaya çalışıyorum.Ben hep erkek bebeğe göre hayaller kurmuştum şimdi o hayalleri de mezara gömmem gerekecek,hala yüzde 30 belki yanlış görmüştür diyorum kendime bi yandan ama alıştırmam gerek kendimi..Off öyle zor kii birilerine söyleyince sanki kız çocuk erkek çocuk ayrımı yapıyomuşum gibi aa kız çocuk şöyle iyi olur böyle iyi olur diyo sanki ben kız erkek ayrımı yapıyorum ben sadece kaybettiğimi yerine koymak istiyodum ama olmuyo