sen kafana takma tatlımm evrenden umut kesilmezz herşeyin çok iyi tsh da düşmeyecek düşsede hemencecik düzelecek
inşallah canım başhemşirelik ameliyathanede çalışmama karar vermiş benide bir gaza getirdiler düşüneyim eşime sorayım dedim yok dediler o gazla tamam dedim mesai bitimiydi zaten nöbette düşündüm taşındım kesinlikle bana göre deill ertesi gün istemiyorum dedim kabul etmediler sonraki gün sorumlum sölemiş yok dediler bakalım yarın ne olacak dert sayılmaz ama kafa yoruyor işte
niyeyse bu aralar evrene tüküresim, şöyle bi kafasına çakasım var nooliyii böyle diyeee

:95: ben cinsim anam, beni buluyo...
aaa ama sen seviyordun şu anki bölümünüüü:105: ne oldu, ne yaptın bugün? belli oldu mu geçip geçmeyeceğin?? hakkında hayırlısı olsun tatlıııım...
Tobeguk canım değerlerin gayet iiyi abartacak bir sey yok, kardeşim dediki bazen anlık yükselmeler ya da düşmeler olabilir ondan doktor tekrar istemiştir dedi, ama gene de değerli abartı değil dedi, korkcak birsey yok dedi, zaten eger korkacak bir sey olsaydı doktor direk ilac baslardı canım, rabbim bir an önce sifa versin canım benim sana...
Ayrıca bende her zaman beklerim sizi basımın üstünde hepiminizin yeri var kader arkadaslarım benim
aynurum benim içinde ayın 2si berbat her zaman, ne yapalım canım ya bu da gecer aldırma diyorum artık
kızlar bebeğime sarıldım bugün mezarına babası cicek ekti suladı bende sarılıp yattım, camur toz toprak demedim hiç, ki ben cok titiz bir insanımdır, cok agladım, hepiniz için dua ettim, allahım meleklerimizi cennetine kabul etsin nurlar içinde yatsın canlarımız, cok özledim kızımı ya,bunun için mi tasıdım diyorum ne yapalım,kader ötesi yok, öbür tarafta kızıma bir sarılıcam bir daha ayrılmıyacağım canıma...
melekyavrusu sağol tatlım yaaa..

ya canım niye dr. beni o kadar korkuttu zaten hamile kalamazsın ki diye yahu!! ama ilaç vermeyince ben de kendi kendime dedim, düşük dozla da olsa da başlardı o zaman diye.. geçen seferde meme için kontrolsüz hücre bölünmesi demişti ya, acaba en kötüsüne hazırlayıp, yaz çıkınca sevinsin mi diyor napıyor??:26::26:
canım benim biz hiç kıyamadık, rahat yatsın diye yatak seçemedik, sonra da götürüp toprağa yatırdık

biz niye yatmayalım ki o toprağa...
benim kızımın mezarındaki çiçekler de kızım gibi solmuş....

arkadaşlar öncelikle herkese allah sabır versin bende iki ay önce kaybettim bebeğimi. ve şimdi işe dönüş zamanı. ben tobegukun yazılarını okumuştum aynı zorluğu yaşayan arkadaşlardan birisi de oydu. meslektaş old. için ona sormak istedim.diğer öğretmen arkadaşlarımda bu konuda bilgi verirse sevinirim. normalde doğumdan sonra bir yıl nöbet tutulmuyor. ama bizim bebeğimiz öldü, bizim için de geçerli mi acaba? ben nöbette çok zorluk çektim, problemli bir hamilelikti zaten hareketlerim kısıtlıydı ve bana taviz hiç vermediler bende böyle bir hakkım varsa kullanmak istiorum. allah herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.sağlıkla kalın.
merhaba canım, başın sağolsun... sen doğum öncesi iznini kullandın mı da şimdi işe başlıyorsun?? kullanmadıysan sonuna kadar kullanmaya çalış... değmez böyle adamlara çalışmaya!!
evet canım, 1 yıl boyunca nöbet tutmama hakkın var. yönetmelikte "emziren anne, bebeği yaşayan bayan öğretmen" gibi bir ibare yok. "doğum yapan bayan öğretmene" ibaresi geçtiğinden nöbet tutmaya bilirsin. yani önemli olan bebeğin olması değil, doğum yapmış olman. ancak ben geçen sene sonuna kadar nöbet tutmadım. ama şu an tutuyorum daaaa, her fırsatta müdür beye "arkadaşları mağdur etmem ben, benim bir engelim yok şu an" gibi laflar sokuyorum, o da suratıma bakıyor bön bön!
eğer sana zorluk çıkarırlarsa dilekçe ver okula ve mutlaka dilekçe no.sunu al. nedense müdürlerin en çekindiği şey dilekçe!! halbuki haklılarsa çekinmemeleri lazım!! ben hep dilekçe vererek kestim seslerini.. düşün yani bana "doğum olup olmadığına ilçe karar verir" bile dediler!!

canım "doğum öncesi nöbet tutamaz" raporunu sgk ile anlaşması olmayan bir hastaneden aldıysan idarenin kabul etmeme yetkisi vardır. gidip anlaşmalı bir hastaneden aldıysan da asla sana nöbet tutturamazlar...nöbet yazsalar bile gidip öğr. odasında oturduğunda hiiiç bir şey yapamazlar sana.
he valla doktorum sayesinde kendime geldim yalnız bi ara ben psikiyatrist değilim dedi
:26:
seviyom senin dr.u

sallıyo canım umutsuzluk yoook bebişlerimiz yolunu yapıyo , sabırlı anneler istiyorlar demek ki biz de sabır sınavı verip duruyoz
evet gülüm yaa, ben bu hayatta her şeyi zorlukla, üzülerek elde ediyorum ama sonu hep güzel bitiyor. şimdi zorluk çakiyorum ya eminim bunun da sonu çooooooook güzel olacaaaak