Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

selam kızlar
işler yoğun giremedim dün..şimdide kaçtım biraz.. bizim senemiz geliyor...az kaldı.. eşim bişeyler okutalım evde diyor ama bunu biriyle paylaştım tuhaf karşıladı büyük insan değilmiş gerek yokmuş o zaten cennetteymiş falan vs vs vs
bilemedim ne yapayım...
onun dışında iyiyim kuzenin bebeğini görmeye gittim 2 aylık oldu ama 2900 kiloya yeni ulaştı yeni doğmuş bebek gibi şuan çok tatlıydı kucağıma almak isterdim ama o narin şimdi dikkatli bakılması lazım uzaktan bikaç saniye bakabildim..tabi konuşmalar hep şükür üzerine Allah bebeklerini onlara bağışladı.. öylece oturdum bi köşede...
Birde bu aralar hep kızıma bi,rşey olacak kaybedeceğim yada ben öleceğim onu yalnız bırakacağım gibi tuhaf düşünceler geçiyor kafamdan engel olamıyorum sinirlerim bozuluyor..
Rabbim başka acı vermesin Ondan gelen herşeye şükür..

sezaryenden sonrası his kaybı ne zaman gececek?????benim özellikle ameliyat yerimde var....
benim his kaybı 8 ay oldu hala devam ediyor özellikle regl olmama yakın taş gibi oluyor dokunamıyorum bile

kızlar benim bi sıkıntım var sabah sabah....ağrım var idarar yollarımı üşüttüm mü yoksa enfeksiyon mu oldum anlamadım ağrı ve şişkinlik ve de yanma var... ne yapsam ne etsem bilemiyom ilaç kullanmam doğru olurmu şuan onuda bilmiyom,,melekyavrum yetişşşş nerdesin sayın hocammmmmmmm
canım çok geçmiş olsun biranönce iyilei ayaklarını sıcak tut ,bol bol su iç ,acil şifalar dilerim

offfff patavatsız insanlardan nefret ediyorum

bir tane müsterim yaslı bunak gerizekalı,güya espri yapıyor bebeği öldürmüşssün ben de seni öldürcem dedi
agla agla kendimden gectim,Allah belasını versin aptal sey bebeğimin sacının teline zarar gelsin ister miydim işte böyle salaklar insanı alt üst ediyor
canım bence sen o insanları kovala artık bu ne ya :20:

ben sezaryen olalı 2,5 ay oldu.neredeyse aynı sayılır seninkiyle.ben dokunduğum zaman bi tuhaflık hissdiorum hatta sadece sezaryen old bölge değil karnımın aşağılarında. farklı bir his ne yaptılarda orası öle oldu anlamadım. bu hissizlik durumu kiminde bir yıl olmuş düzelmemiş.ben de merak ettim.
bu arada fakülteye gittim. genetik test istedim çünkü daha bebeğim doğmadan 10 tane kusur buldular saolsunlar. bunlardan bazıları kistik fibroz ve down sendromu. bana genetik dr nin söylediği ise bu bulguları (bağırsakta parlama , el ayak kısalığı vs.) biz diğer bebeklerde de görüorz ama her zaman genetik bir rahatsızlık çıkmıo ardında.dedi.(bu bulguları veren bebekler genelde sağlıklı da çıkabiliomuş)açıkcası genetik test yapmıyalım zaten ilk bebeğin dendi biz gen testlerini 2-3 bebek ölümünde yapıoruz dedi bana. bu acımasızlık olmuo mu dedim ka
ben pıhtılaşma testlerini hemen yaptırmıştım hiç beklemedim

aynur bugün gene test yaptım hamile değilim heralde insallah:18::18::18:, zamanında olsun ya, zaten korunduk ya ama bana belli olmaz iki gebeliğim korunmama ragmen olmustu ondan korktum ya:44::44::43:
canım ne olur hayırlısı olsun de gelirse de vardır bi bildiği gelmezse de vardır bi bildiği hiç kafana takma bence olursa bu sefer sağlıkla doğuracaksın sen :emir_bebek:

melekyavrum teşekkür ederim ama doktorum prof. ve riskli gebelik alanında korunmayalım 3 ay sonra görüşelim dedi offf kafam çok karışık kızla kaç ay sonra hamile kaldınız :18:
şekerim ben de bi sürü doktora gittim hepsi bana hemen onay verdiler biz 2. ay başladık çalışmalara ,o günlerde benim de kafam çok karışıktı doktor doktor gezdik ama bak 8 ay oldu hala hamile kalamadım bu işler tamamen kısmet işleri

yaaa, bana ne, bana ne! ben taktım işte cinsiyete, gıcık ol bana.:19: zaten bu yüzden doğa da gıcık oluyor bana! ama ben hem kız olsun hem de sağlıklı ve ömürlü olsun istiyoruum. istiyorum işte, istiyorum, istiyoruuum:19::19: ben de eşim de zaten hep kızımız olsun istemiştik... ama biliyorum benim evladım erkek olacak..ben yeterince üzülmedim ya!!
canım süt hormonunu ölçüyorlar her seferinde bende. dos...ex vermişlerdi bana da. daha etkiliymiş. gerçi sen daha iyi bilirsin de!! buna rağmen 7 ay boyunca gördüm benden o sarı lekeleri. hala da kanda yüksek çıkıyor. malesef gebeliğe de engelmiş:19::19:
hala taktım cinsiyete diyor yahu:19:küztürecen bebeyi sağlıklı olsun de mi. bu sözü hep söylerlerdi de pek anlam ifade etmezdi nasıl olsa olacak diye şimdi o kadar önemli ki bu söz benim için kucağıma almaktan başka hiç bi şey düşünemüyorum bu gidişle bebği unisex yetiştirecem bakmazmışı,m cinsiyetine:52:

ya bu arada kızlar çoook kötü bir haftasonu ve haftabaşı geçirdim...özetleyeyim:
haftasonu düğün vardı memlekete gittik.. bebek yok mu diye soranlar mı dersiniz, düşük yapmışsın diyenler mi, bebek aldırmışsın!!:53::53: diyenler mi??? neler neler..onlarca kişiden saçmasapan "gençsin, yine olur, üzülme, çocuğun olsun bıktım dersin" zamazingoları.. hamile olanlar ( ki 5 aylık evli olduğu halde 4 aylık ikizlere hamile bir tanesi ve benden 8-10 yaş küçükler!!)..üstelik atlayıp, zıplayıp, göbek attılar. ben de onlara bakııııp bakıp iç geçirdim..
okul da taşındı, idare değişti. inanılmaz tuhaf tiplerle çalışıyorum!! eşimle de tartıştık!!! öffff son 3 gün çooook iğrençtiiiii!!!!:19::19::19:
ya öyle işte neler yapanlar doğuruyo kısmeeeet ötesi yokmuş. okul nereye taşındı kız ? kocanla ne diye kavga ediyon etme kııııız sev onu:38:

selam kızlar
işler yoğun giremedim dün..şimdide kaçtım biraz.. bizim senemiz geliyor...az kaldı.. eşim bişeyler okutalım evde diyor ama bunu biriyle paylaştım tuhaf karşıladı büyük insan değilmiş gerek yokmuş o zaten cennetteymiş falan vs vs vs
bilemedim ne yapayım...
onun dışında iyiyim kuzenin bebeğini görmeye gittim 2 aylık oldu ama 2900 kiloya yeni ulaştı yeni doğmuş bebek gibi şuan çok tatlıydı kucağıma almak isterdim ama o narin şimdi dikkatli bakılması lazım uzaktan bikaç saniye bakabildim..tabi konuşmalar hep şükür üzerine Allah bebeklerini onlara bağışladı.. öylece oturdum bi köşede...
Birde bu aralar hep kızıma bi,rşey olacak kaybedeceğim yada ben öleceğim onu yalnız bırakacağım gibi tuhaf düşünceler geçiyor kafamdan engel olamıyorum sinirlerim bozuluyor..
psikolog bana olumsuz düşünceler aklına geldiğinde 3 kere "iptal " dememi söyledi çünkü onları düşündükçe de çağırıyoruz .öyle düşünme kızına da sana da hiç bişey olmayacak bunlar sadece psikolojin bozuk olduğu için aklına gelen kuruntular işin aslı astarı yok yani .o düşünceler gelince gönderiyoruz onları:45:

aynur çıktı mı şekerim? seni yakalıyım diye koştur koştur geldiydim

geldim tatlım amma sen yoksun :50::50::50: sağlık olsun... kızlar bugün hiççççalışmak gelmiyor içimden su içmekten davul oldun zati.. allahım şu ezanların hürmetine sen cümlemize hayırlısını ver allahım sen yüzlerimizi güldür allahım sen arkadaşlarıma hayırlısıyla bebekler nasip et allahım arkasından da bana nasip et allahım sen herşeylere kadirsin rabbimmmmsen bizlere yardım eyle sen şu günlerin hürmetine bizleri koru esirge allahım sen yar ve yardımcımız ol rabbimmm
sen ne verirsen hayırlısını verirsin ....gönlümüzdekileri inş hayırlısıyla kucaklarımıza da almayı nasip eder allahım......rabbim inş. hayırlısıyla tez zmanda hepimiz bebeklerimizin muhabbetini yapmayı nasip eyle allahım...
..

psikolog bana olumsuz düşünceler aklına geldiğinde 3 kere "iptal " dememi söyledi çünkü onları düşündükçe de çağırıyoruz .öyle düşünme kızına da sana da hiç bişey olmayacak bunlar sadece psikolojin bozuk olduğu için aklına gelen kuruntular işin aslı astarı yok yani .o düşünceler gelince gönderiyoruz onları:45:

sağol canım öyle tabi, biliyorumda işte olmuyo

iptal iptal iptal :52::52:

doğa artık sürekli iptal diyen bi tip olcaz desene iyi sey düşünemiyorum ki ben:))

aynur merak ettim canm 2 ay yeniymiş ya en kısa zamanda hayırla sağlıkla hamiş ol canım

blogunuzun eczacısı konusuyor bebek düşünmeye baslayanlar, yada düşünmesine 3 ay olanlar yani ben gibi folic asit kullanıyoruz dimi,çok asırı önemli

doğa artık sürekli iptal diyen bi tip olcaz desene iyi sey düşünemiyorum ki ben:))

aynur merak ettim canm 2 ay yeniymiş ya en kısa zamanda hayırla sağlıkla hamiş ol canım

blogunuzun eczacısı konusuyor bebek düşünmeye baslayanlar, yada düşünmesine 3 ay olanlar yani ben gibi folic asit kullanıyoruz dimi,çok asırı önemli

düşünsene kendi kendine sürekli iptal diyen tipler:33:Allahım sen bizim aklımızı koru.Allahım akıl fikir ver doğru düzgün düşünelim artık ya .bugün benim doktor randevum vardı unutmuşum gitmeyi az önce aklıma geldi :37:
şekerim ben 8 aydır kullanıyom folik asidi yalnız bi dönem yoktu eczanelerde folbiol vardı o dönem doktor bana elevit kullan dediydi .elevitin içinde de 0.8 gr folik asit var bi de diğer vitaminler de var . folik plusta 400 mcg folik asit var günde 3 tane kullanmak gerek onu . şimdi diğer vitaminler de olduğu için elevit kullanıyom ben folik asitten günde 3 tane alırsan 1.2 gr almış olurum de mi .bi yorum yap şekeri ya kafam karıştı benim bu konuda

"... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)

"... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz." (Bakara Suresi, 216)
hep böyle düşünmeye çalışıyorum zaten ,görünüşte de böyle düşünüyorum ama derinlerde bi yerlerde kalbim hayııııııır niye gittttti iiiiii gitmeseydiiiiii diye bağırıyor:50:

hep böyle düşünmeye çalışıyorum zaten ,görünüşte de böyle düşünüyorum ama derinlerde bi yerlerde kalbim hayııııııır niye gittttti iiiiii gitmeseydiiiiii diye bağırıyor:50:

Sabır Allah'ı Hatırlamaktır

Ne çok şey söylenir sabırla ilgili; “Sabrım taştı”, “Ben sabır taşı mıyım?”, “Sabır taşı bile bu durumda çatlar"... Oysa sabır tahammül değildir; yaşananlar karşısında dişlerini sıkmak değildir.. Sabır, zorluk geldiğinde Yüce Allah’ı hatırlamaktır. Ardından gelecek kolaylığı beklemektir. İmtihanımızda Allah’ı görürsek, o zaman imtihanı severiz. İmtihan olmamız, Allah’ın Kendisini hatırlatmasıdır, bizi unutmadığının hişaretidir. Ne kadar zorluk isabet ederse, Allah’a o kadar yakınlaşırız. Çünkü “Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir.” (Bakara Suresi, 153)
“Din bir imtihandır. İlahi sorumluluk bir tecrübedir. Sonuçta, yüksek ruhlar ile aşağılık ruhların birbirinden ayrılması içindir. Nasıl ki bir madene ateş veriliyor, sonuçta elmasla kömür, altınla toprak birbirinden ayrılır. Aynı şekilde bu imtihan yurdunda mevcut olan ilahi sorumluluk yarışmaya sevktir ki; insan madeninde bulunan üstün cevher ile aşağı unsurlar birbirinden ayrılsın.

şimdi bunları okuyordum bende doğacım paylaşmak istedim seninlede (bugün sabırsız günlerimden birinde olduğumu düşünüyorumda rahatlamak için bakıyordum)
sen neler yapıyorsunn?? nasılsın çoktandır yoktunn???

Sabır Allah'ı Hatırlamaktır

Ne çok şey söylenir sabırla ilgili; “Sabrım taştı”, “Ben sabır taşı mıyım?”, “Sabır taşı bile bu durumda çatlar"... Oysa sabır tahammül değildir; yaşananlar karşısında dişlerini sıkmak değildir.. Sabır, zorluk geldiğinde Yüce Allah’ı hatırlamaktır. Ardından gelecek kolaylığı beklemektir. İmtihanımızda Allah’ı görürsek, o zaman imtihanı severiz. İmtihan olmamız, Allah’ın Kendisini hatırlatmasıdır, bizi unutmadığının hişaretidir. Ne kadar zorluk isabet ederse, Allah’a o kadar yakınlaşırız. Çünkü “Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir.” (Bakara Suresi, 153)
“Din bir imtihandır. İlahi sorumluluk bir tecrübedir. Sonuçta, yüksek ruhlar ile aşağılık ruhların birbirinden ayrılması içindir. Nasıl ki bir madene ateş veriliyor, sonuçta elmasla kömür, altınla toprak birbirinden ayrılır. Aynı şekilde bu imtihan yurdunda mevcut olan ilahi sorumluluk yarışmaya sevktir ki; insan madeninde bulunan üstün cevher ile aşağı unsurlar birbirinden ayrılsın.

şimdi bunları okuyordum bende doğacım paylaşmak istedim seninlede (bugün sabırsız günlerimden birinde olduğumu düşünüyorumda rahatlamak için bakıyordum)
sen neler yapıyorsunn?? nasılsın çoktandır yoktunn???
çooook güzel paylaştığın iyi oldu iyi geldi . ben de bu şekilde düşünüyorum ama bazen olmuyor işte sanki başka birisi benim yerime düşünüyor ona engel olamıyorum sus diyorum ama olmuyor .canım ben yine bekleme sürecindeyim inşallah sen hamile kalırsın ,çünkü bu şekilde yaşamak çok zor ya her ay ümitleri de hayal kırıklıklarını da tekrar tekrar yaşamak çok yorucu yine bekleme sürecindeyim yine hamile olmadığımı görünce yine başa sarıp yine yıkılıcam offfff sabıııııır Allahım beni çok seviyormuş hep benim yakarışımı duymak istiyor, sabrımı test etmek istiyor

selam kızlar
bilemedim ne yapayım...

inaycım iyi düşün iyi olsunn getirme öle şeyler aklına ya huuuuuuu

ya bu arada kızlar çoook kötü bir haftasonu ve haftabaşı geçirdim...özetleyeyim:
haftasonu düğün vardı memlekete gittik.. bebek yok mu diye soranlar mı dersiniz, düşük yapmışsın diyenler mi, bebek aldırmışsın!!:53::53: diyenler mi??? neler neler..onlarca kişiden saçmasapan "gençsin, yine olur, üzülme, çocuğun olsun bıktım dersin" zamazingoları.. hamile olanlar ( ki 5 aylık evli olduğu halde 4 aylık ikizlere hamile bir tanesi ve benden 8-10 yaş küçükler!!)..üstelik atlayıp, zıplayıp, göbek attılar. ben de onlara bakııııp bakıp iç geçirdim..
okul da taşındı, idare değişti. inanılmaz tuhaf tiplerle çalışıyorum!! eşimle de tartıştık!!! öffff son 3 gün çooook iğrençtiiiii!!!!:19::19::19:

her yerde aynı zamazingo yani bende gebelik öncesinden beri görmediğim birilerini görmek istemiyorum artıkın herkese dert anlata anlata bitmiyoo:(((
sizin okulda bir yerleşemedi bebem ya tam düzeldi dedin birde bunlarmı çıktı.. hadi hepsi kabul diyelim eşinle neden tartıştın gerçi bunu buraya yazdığından beri barışmışınızdır heralde:1::1::1:
sıkma canınııı boşverr geçer hepsiii:24::24::24:

tuttum ben bu yöntemii çok kullananlardan olacağım kesinnn:26::26:

çooook güzel paylaştığın iyi oldu iyi geldi . ben de bu şekilde düşünüyorum ama bazen olmuyor işte sanki başka birisi benim yerime düşünüyor ona engel olamıyorum sus diyorum ama olmuyor .canım ben yine bekleme sürecindeyim inşallah sen hamile kalırsın ,çünkü bu şekilde yaşamak çok zor ya her ay ümitleri de hayal kırıklıklarını da tekrar tekrar yaşamak çok yorucu yine bekleme sürecindeyim yine hamile olmadığımı görünce yine başa sarıp yine yıkılıcam offfff sabıııııır Allahım beni çok seviyormuş hep benim yakarışımı duymak istiyor, sabrımı test etmek istiyor

iptal iptall iptal
düşünme böyle yAAAAAAAAAAAAAAAAAA

seni çok iyi anlıyorum ben 1. aydan bile bu kadar bunları düşünürken sen 8. aydasın amaaaaaaaaaaa 18 ayda geçse pes etmek umut yitirmek yok demekki hayırlı zaman gelmemişş arkadaşımmm

nasıl bekleme sürecindesin adet zamanını beklediğini kasdediyorsun değilmi çalışmalara ara falan vermediniz yanii
İnşallah hep beraber hamiş oluruz arkadaşımmm

iptal iptall iptal
düşünme böyle yAAAAAAAAAAAAAAAAAA

seni çok iyi anlıyorum ben 1. aydan bile bu kadar bunları düşünürken sen 8. aydasın amaaaaaaaaaaa 18 ayda geçse pes etmek umut yitirmek yok demekki hayırlı zaman gelmemişş arkadaşımmm

nasıl bekleme sürecindesin adet zamanını beklediğini kasdediyorsun değilmi çalışmalara ara falan vermediniz yanii
İnşallah hep beraber hamiş oluruz arkadaşımmm
evet canım adetimi bekliyorum tam bayram tatilinden öncesi ahhh güzel haber olsa nasıl güzel bi bayram olur bu bizim için hayatımız boyunca unutamayız heralde
inşallahhh inşallahhh hep beraber hamiş oluruz de mi özaycım ya artık gülmeyi hakediyoruz de mi çok çektik biz ya :40:

kızlar ben 2 hamileliğimde de hep kurban bayramından 1 hafta sonra ögrenmiştim hamile olduğumu ama bana hiç hayırlı gelmedi ikisi de nasip nasip nasip...

iptal iptal iptal:)))

doğacım ben de karar veremedim acıkcası gecen sefer bana doktorum folbiolu yarım al dedi, ama folic plusda güzel kötü yanı 3 defa alınması , folidace var o da gün de bir alınıyor fena değil, ama sanırım ben gene folbiol yarım atıcam en iyi o geliyor bana, vitamini yemekle alırım zaten vitamine pek ihtiyacım yok,bir de aspirin cocuk kullanuyırum

evet canım adetimi bekliyorum tam bayram tatilinden öncesi ahhh güzel haber olsa nasıl güzel bi bayram olur bu bizim için hayatımız boyunca unutamayız heralde
inşallahhh inşallahhh hep beraber hamiş oluruz de mi özaycım ya artık gülmeyi hakediyoruz de mi çok çektik biz ya :40:

çifte bayram olurdu heralde demiii ALLAHIMM yardım ett:32::32:
evet doğa hepimiz çookk hakediyoruzz gülmeyi mutlu olmayı yaa herkes hakediyorr:16::16::16:
ama insanların öyle dertleri varki bazen benimki az mı diye düşünmüyor değilim:50::50:

kızlar ben 2 hamileliğimde de hep kurban bayramından 1 hafta sonra ögrenmiştim hamile olduğumu ama bana hiç hayırlı gelmedi ikisi de nasip nasip nasip...

iptal iptal iptal:)))

bencede iptallll böle söleme yaaaaaaaa:50::50::50: belki bölesi hayırlı bizim için

Back
X