Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar sanırım ben yanlıs baktım, ikinci cizgi cok net belli silik olsa da cizgi belli ama sanırım yanlıs yerde cıkmıs yani test gecersiz, sanırım bir ohhh cekebilirm....
eşimde gelirken test getirecek bir de ordan bakarım, ay inanılmaz korktum ayrıca sunu anladım ben henüz kesinlikle hamileliğe hazır değilim, daha cok erken

başın sağolsun canım .hep gel buraya burada seni anlayan insanlar olacak çünkü seni anlamayan insanlarla duygusal anlamda baş etmek çok tüketen bi duygu .maalesef hoşgeldin

başın sağ olsun canım Allahım sabrını arttırsın çok zor günler geçirmişsin sende ..çoğumuzun doğum hikayesi az çok aynı malesef ortak noktamız bebeklerimizin bizimle olmaması:50::50::50: neden farklı sonuç aynı neyse vardır muhakkak bundada hayır..derdi veren sabrınıda verir

allah sabır versin arkadaşım yaşamayan bilmez. allah acımızı unutturacak güzelllikler mutluluklar nasip etsin.

Canım Allah sabır versin son acın olsun inşallah

ah canım kabul etmezmiyiz seni bende ah o temmuz yokmu temmuz 2sinde kaybettim kızımı, seni cok iyi anlıyorum bana doktorlar 3-4 ay sonra baslayın dedi calısmalara ama ben de ocak gibi baslamak istiyorum canım seni cok iyi anlıyorum zaman geçmiyor, benim 3. kaybım hem de ne yapalım dayanıcaz, evlatlarımızla insallah cennette kavuucaz, o zaman yarım kalan sevdamıza orda devam edicez, senle sanki yeniden yasadım herseyi gerçi unutyormusun diye sorsana bir... birde bende sanki aradaki 3 ay yok hep o gün dün gibi baska birsey yasamamısım gibi hissediyorum kendimi

Allahımmm ne büyük acı!!! Keşke bizlerden biri olmasaydın da seni aramıza kabul etmeseydik:50::50: allahım gani gani sabırlar versin sana canım. Çooook zor! Gel buraya istediğin gibi içini dök!! Biz de burada salya sümüz ağlayarak, birbirimize destek olarak atlattık o günleri.. Allah'a emanet ol Canım...

Kızlar hepiniz sağolun.Hepimizin acısı aynı yavrularımız artık bizim meleklerimiz.O kadar özledim ki kızımı anlatacak kelimeler bulamıyorum.Ona hamileyken tutuğum günlüğüm vardı.Gözümden uzaklaştırmak için çekmeceye koydum.Baktığım herşey kızımı hatırlatıyor.Hep hayalimdi kızım büyüyüce onun için yazdığım günlüğü okuyacaktı.Doğuma gittiğim günü hatırlıyorum.Okadar sakindim ki.Nedennini o an bile anlayamadığım sakinlik içindeydim.Onu kaybettiğim günden beri çok tuhafım.Ben sanki onları yaşamamışım gibi konduramıyorum yavruma o yaşadıklarını :((
Şimdi işe başladım..İç dünyamda kızımı kaybettiğimin acısı dış dünyamda eski ben sanki hiçbişey olmamış gibi davranmalarım :(
Herkes atlattığımı sanıyor bilmiyolar ki her dakikam onu dşünmekle geçiyor.
Kızım için her doktor kontrolünden önce duamı eder öyle giderdim.Hamileyken 8. ayıma kadar çalıştım.Her kontrolümüzde izin alıyordum işten gidiyordum doktoruma.Onuda
kendimide çok yordum biliyorum.Sabırsızlıkla hep meleğimi bekledim.Onun aramıza gelişi aile olucağımız onunla ilgili herşey beni çok mutlu ediyordu.
Şimddi o yok ben onsuz yaşamaya devam ediyorum.Allahım hepimize sabır versin.
Allahım kısmet ederse aralık ayında tekrar bir bebeğimiz olsun istiyorum.Doğum yapalı 3 ay oldu sizce erken mi?

Allahımmm ne büyük acı!!! Keşke bizlerden biri olmasaydın da seni aramıza kabul etmeseydik:50::50: allahım gani gani sabırlar versin sana canım. Çooook zor! Gel buraya istediğin gibi içini dök!! Biz de burada salya sümüz ağlayarak, birbirimize destek olarak atlattık o günleri.. Allah'a emanet ol Canım...

Kızlar hepiniz sağolun.Hepimizin acısı aynı yavrularımız artık bizim meleklerimiz.O kadar özledim ki kızımı anlatacak kelimeler bulamıyorum.Ona hamileyken tutuğum günlüğüm vardı.Gözümden uzaklaştırmak için çekmeceye koydum.Baktığım herşey kızımı hatırlatıyor.Hep hayalimdi kızım büyüyüce onun için yazdığım günlüğü okuyacaktı.Doğuma gittiğim günü hatırlıyorum.Okadar sakindim ki.Nedennini o an bile anlayamadığım sakinlik içindeydim.Onu kaybettiğim günden beri çok tuhafım.Ben sanki onları yaşamamışım gibi konduramıyorum yavruma o yaşadıklarını :((
Şimdi işe başladım..İç dünyamda kızımı kaybettiğimin acısı dış dünyamda eski ben sanki hiçbişey olmamış gibi davranmalarım :(
Herkes atlattığımı sanıyor bilmiyolar ki her dakikam onu dşünmekle geçiyor.
Kızım için her doktor kontrolünden önce duamı eder öyle giderdim.Hamileyken 8. ayıma kadar çalıştım.Her kontrolümüzde izin alıyordum işten gidiyordum doktoruma.Onuda
kendimide çok yordum biliyorum.Sabırsızlıkla hep meleğimi bekledim.Onun aramıza gelişi aile olucağımız onunla ilgili herşey beni çok mutlu ediyordu.
Şimddi o yok ben onsuz yaşamaya devam ediyorum.Allahım hepimize sabır versin.
Allahım kısmet ederse aralık ayında tekrar bir bebeğimiz olsun istiyorum.Doğum yapalı 3 ay oldu sizce erken mi?

valla canım bilmiyorum bizim zamanlarımız aynı bana doktorlar 3-4 ay sonra deneyin dedi hemde 3 ayrı doktor ama ne bileyim, yazdıklarına aynen katılıyorum bir saniye aklımdan cıkmıyor yavrum bugün nasıl agladım,onu cok özlüyorum melek kızım benim, ben de günlük tutuyordum her doktor randevumuzda eşimle ben notlar yazıyorduk, ahhhh nasıl mutluymussuz eşimle o notları yazarken,tekrar hamile olursam ne çöp alıcam ne de umursayacam,kendimi kaptırmıcam bu sefer, sen ne zaman düşünüyorsun tekrar, ben nasipse aralık gibi calısmalara baslıcam, ah bu kızlar hep böyle nazlı meleklerimiz

bri daha bus iteye girmeyeceğim dedim ama yapamadım.bana bu sitedeki herşey oğlumu hatırlatıyor.hamileyken çok vakit geçridim burda.en küçük sorun için bu siteyi umut olsun diye.olmadı bebeğimi doğduktan 2 buçuk aylı sonra kaybettim.bebeğimi kucağıma alıp kokusunu içime çektiğim için hala göğsüm sıkışır.dayanamıyorum bazen keşke hamileyken olsaydı diyorum aklımı kaçırıyorum gittikçe.22 eylülde kbirden kucağımda derin bir nefes aldı ve o son nefesiymiş morardı ve yetiltiremedik hastaneye.kalbi sorunluydu ama herşey iyiye gidiyordu inanamıyorum ya doktorlar risk var bile demiyorlardı 1 hafta sonra anjiyo olacaktı.nası bi acı nasıl benancak sizler anlayabilirsiniz.içimde hiç sönmeyecek bir ateş var kaynıyor yüreğimde.1 kızım var 3 yaşında teselliyi onda arıyorum ama inanın hiçbirşey kokusunu aldığım öptüğüm bebeğimin acısını dindirmiyor.okula başladım öğretmenim.herkes herşey yolunda sanıyor oysa herboşluk bulduğumda ağlıyorum boğuluyorum hiç kolay değilmiş hiç kendimi şehit annelerinin yerine koymaya çalışıyorum teselli olsun diye onlar nasıl dayanıyorsa sen de dayanırsın diyorum yine olmuyor söz geçiremiyorum kendime.kimseye anlatamıyorum içimdekileri ne eşime ne anneme onlar bu kadar acı çektiğimi görmesinler Allahım hepimize sabır versin .sabır ya rabbim sabır

valla canım bilmiyorum bizim zamanlarımız aynı bana doktorlar 3-4 ay sonra deneyin dedi hemde 3 ayrı doktor ama ne bileyim, yazdıklarına aynen katılıyorum bir saniye aklımdan cıkmıyor yavrum bugün nasıl agladım,onu cok özlüyorum melek kızım benim, ben de günlük tutuyordum her doktor randevumuzda eşimle ben notlar yazıyorduk, ahhhh nasıl mutluymussuz eşimle o notları yazarken,tekrar hamile olursam ne çöp alıcam ne de umursayacam,kendimi kaptırmıcam bu sefer, sen ne zaman düşünüyorsun tekrar, ben nasipse aralık gibi calısmalara baslıcam, ah bu kızlar hep böyle nazlı meleklerimiz

Evet canım aynı zamanlarda bebeklerimiz kızlarımızı kaybettik :( Benim doktorum 1 sene sonra deneyin dedi.Ama bende o kadar bekleyemem.Bende aralıkta başlayalım istiyorum ama eşim erken diyo.Yaraların iğleşsin diyoda o zamana kadar zaten 5 ay geçmiş olucak.Bende bu sabah işe gelirken minübüste gözümün önüne geldi yine kızımın o ağlamaları düşündükçe ağladı.Artık nerde hatırlasam ağlıyorum.15 gün önce ablam doğum yaptı benim doğum yaptığım hastanede doğum yaptı.Yanna gidiyim dedim iş çıkışı hastaneye girdiğim anda tutamadım kendimi ağlaya ağlaya gittim eniştemin yanına.Ablamı göremedim.Eşim çok kızdı neden gittin diye.Eve gidene kadar ağladım herkes bir yandan mendil vermeye çalışıyor.Bilmiyorum ya o kkadar zor ki.Bir hevesle bekliyoduk herşeyini tam hazırlamıştık.Büyük bir sevgiyle odasını haırladık.Hayatımızın ışığıydı :( Sorma her doktordan döndüğümüzde ben yatak odama çekiliyodum yazıyodum günlüğe eşimde yine geçtiler ana kız diyodu.Bizde tekrar hamile olursam bişey almayı düşünmüyoruz.Onlar bizim nazlı meleklerimiz.Allahım ahirette kavuşturur inşallah bizler.İnşallah yeniden hayırlısıyla hamile kalırız ve sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz canım...

bri daha bus iteye girmeyeceğim dedim ama yapamadım.bana bu sitedeki herşey oğlumu hatırlatıyor.hamileyken çok vakit geçridim burda.en küçük sorun için bu siteyi umut olsun diye.olmadı bebeğimi doğduktan 2 buçuk aylı sonra kaybettim.bebeğimi kucağıma alıp kokusunu içime çektiğim için hala göğsüm sıkışır.dayanamıyorum bazen keşke hamileyken olsaydı diyorum aklımı kaçırıyorum gittikçe.22 eylülde kbirden kucağımda derin bir nefes aldı ve o son nefesiymiş morardı ve yetiltiremedik hastaneye.kalbi sorunluydu ama herşey iyiye gidiyordu inanamıyorum ya doktorlar risk var bile demiyorlardı 1 hafta sonra anjiyo olacaktı.nası bi acı nasıl benancak sizler anlayabilirsiniz.içimde hiç sönmeyecek bir ateş var kaynıyor yüreğimde.1 kızım var 3 yaşında teselliyi onda arıyorum ama inanın hiçbirşey kokusunu aldığım öptüğüm bebeğimin acısını dindirmiyor.okula başladım öğretmenim.herkes herşey yolunda sanıyor oysa herboşluk bulduğumda ağlıyorum boğuluyorum hiç kolay değilmiş hiç kendimi şehit annelerinin yerine koymaya çalışıyorum teselli olsun diye onlar nasıl dayanıyorsa sen de dayanırsın diyorum yine olmuyor söz geçiremiyorum kendime.kimseye anlatamıyorum içimdekileri ne eşime ne anneme onlar bu kadar acı çektiğimi görmesinler Allahım hepimize sabır versin .sabır ya rabbim sabır

Bende hep senin gibi düşünüyordum canımBana herşey kızımı hatırlatıyor.Burda ilk hamile olduğum zaman yazmıştım mutluluğumu paylaşmıştım ..Başın sağolsun canım benim.Çok zor birde 2,5 ay geçirmişsin.Ah o kokusu o mis kokusu Allahım sabırlar ver bizlere ...Kalbindeki problem neydi canım benimkide kalp damarları tersti.Benim kızım 10 gün yaşayabildi.7.günü kızımı ameliyata gönderdik öpüp kokladım canım yavrumu.O ateş sönmez onlar bizim canımız kanımız.Allahım birdaha evlat acısı yaşatmasın.Canım senin yine bir kızın var tabiki oğlunun acısını dindirmez ama..Bende aynı yerden tekrar işe başladım aynı şekilde bende dolu dolu eve dönüyorum evde ağlıyorum.Bizde eşimle ilk zamanlarda beraber konuşur ağlardık.Şimdi ona belli etmiyorum her akşam düşünerek ağlayarakuyuyorum.Yüce rabbim tüm melek annelerine sabır versin.İnşallah sağlıklı evlatlarımız olur.

kızlarrrr ben bebeğim için hiç hazırlık yapmadım...tabi benim durumumda drlerin sürekli erken doğum olur ihtimali ve burda bebek doğmadan bişey alınmaz derler ikisinin de etkisi var.yani bunla bi alakası yok kızıma bi hazırlık yapmadım ama yine kaybettim.

ne gözüm kalıodu kız elbiselerinde mağazaların önünde duruodum bakıodum vitrinlere şimdi de gözümü kaçırırom ama yine de en güzel kız eşyalarını görüom. böle uzun uzun bi bakasım alasım var allah o günleri de nasip etsin hepimize.

bu arada cuma dr yegittim .buralarda bilinen biri. 3 ay sonra hamile kalabilirsin dedi. başına gelenler sadece bi talihsizlik dedi bana.ben yinede 3 ay sonra hamile kalma sözüne bi sevindim akşam olunca eşime söledim. biz yine bekleyelim dedi.noldu dedim. bizim okulda bi arkadaşın bebeği erken doğmuş fakültede bir ay kalmış. dr lere neden böle old sorunca 2 sezeryan arasının 15 ay olması demişler. yani eşi bu durumda 6 ay sonra hamile kalmış. şuan bebeğin bağırsaklarında problem varmış ve kilo alamıomuş.

bende sezeryana girerken bir yıl beklenmesi gerekir demişlerdi. bilmiorum bu drler nie farklı farklı konuşuo anlamıorum.

kızlar burada riskli gebelikler konusunda uzman bi prof var. doğum yapalı 2,5 ayı geçio. şimdi gidip bi durumumu görüşsem mi yoksa ocak ayını mı beklesem? napmalı acaba bi fikir verin bana...

evt ceren cok haklısın aman onlar bahane ben de 7.5 aylık hamileyken almaya baslamıstım, hiç de erken baslamadım onlar laf sadece ama işte birseylere bahane buluyoruz, cep telimde hala görüntü resmim kızımın son ultrason görüntüsü nasıl güzel nasıl, bakmaya doyamıyorum, acımın sebebi belki de o kadar güzel olması ya da bana o kadar güzel gözükmesi...
cereen ve melis ikinizin dediklerine aynen katılıyorum, bu acı dermansız, ama insallah sağlıkla bebeklerimiz olurda bir nebze diner acımız, bebeklerini kucaklayan arkadaslarım sizlerin acısı daha tarifsiz Allah size daha cok sabır versin, ben dayanamam diyorum heralde, belki de ALlah bunu bildiğinden doğuma girmeden 5 dakka önce öğretti bunu bana, yoksa ölü doğum yaptın deselerdi,offff offf düşünmek bile korkunc...

köpekler gibi özlüyorum kızımı ama care yok yarın sadece gene mezarına gidicem elimden gelen tek sey o, hepimizin melekleri nurlar içinde yatsın, gerçi onlar melek duamıza bile ihtiyacları yok bence, asıl duaya ihtiyacı olan bizleriz, cennette yavrularımızla kavusuruz insallahhhh

bu ara da genelde kaybedilen hep kız bebekler...

bence görüş mutlaka, tavsiyeleri olur en azından ayrıca doktor nerde bende gitmek istiyorum riskli gebelik uzmanına ama nerden bulucam bilmyorum

melisse bende o hatayı yaptım benle aynı anda doğum yapan kişilerden birine 3 ay sonra gittim ama bebekde sorun vardı, hasta doğmustu ama aksam eve geldim, 1 hafta kendime gelemedim, gitmem gerekn 2 kişi daha var öyle ama gitmicem, isteyen kusura baksın isteyen küssün, umrumda değil, onların sevincine sevinecek halim yok,ben ve eşim daha önemliyiz benim için, senin ablanmıs ama keske hastaneye keske gitmeseydin, ben bebeğimi kaybettiğim hastaneye her gidişimde salya sümük aglıyorum herkes sakinleştiriyor biliyorlar yasadıklarımı çünkü

kızlar burada riskli gebelikler konusunda uzman bi prof var. doğum yapalı 2,5 ayı geçio. şimdi gidip bi durumumu görüşsem mi yoksa ocak ayını mı beklesem? napmalı acaba bi fikir verin bana...

Canım bekle bence benimde doğumumun üzerinden 3 ay geçti.Bende aralık ayına kadar beklemeyi düşünüyorum.Yada ocakta başlarız bilmiyorum.Kontrole gidicem ona göre karar vericem.Benim ablamın eltisinin yengesi vardı bebeği karnında vefat etmişti sezeryanla doğum yaptı .Üzerinde 2 ay geçtikten sonra tekrar hamile kaldı.Şuan hamile bir sorunda yaşamamış sanırım.Bünyeden bünyeye farklılık gösterebiliyor canım.

evt ceren cok haklısın aman onlar bahane ben de 7.5 aylık hamileyken almaya baslamıstım, hiç de erken baslamadım onlar laf sadece ama işte birseylere bahane buluyoruz, cep telimde hala görüntü resmim kızımın son ultrason görüntüsü nasıl güzel nasıl, bakmaya doyamıyorum, acımın sebebi belki de o kadar güzel olması ya da bana o kadar güzel gözükmesi...
cereen ve melis ikinizin dediklerine aynen katılıyorum, bu acı dermansız, ama insallah sağlıkla bebeklerimiz olurda bir nebze diner acımız, bebeklerini kucaklayan arkadaslarım sizlerin acısı daha tarifsiz Allah size daha cok sabır versin, ben dayanamam diyorum heralde, belki de ALlah bunu bildiğinden doğuma girmeden 5 dakka önce öğretti bunu bana, yoksa ölü doğum yaptın deselerdi,offff offf düşünmek bile korkunc...

köpekler gibi özlüyorum kızımı ama care yok yarın sadece gene mezarına gidicem elimden gelen tek sey o, hepimizin melekleri nurlar içinde yatsın, gerçi onlar melek duamıza bile ihtiyacları yok bence, asıl duaya ihtiyacı olan bizleriz, cennette yavrularımızla kavusuruz insallahhhh

bu ara da genelde kaybedilen hep kız bebekler...

Herşey nasip kısmet bilmiyorum canım artık nasıl oldu neden oldu ........ Umarım diner acılarımız yavrularımıza kavuşuruz canlar.
Sabır Allahım..

melisse bende o hatayı yaptım benle aynı anda doğum yapan kişilerden birine 3 ay sonra gittim ama bebekde sorun vardı, hasta doğmustu ama aksam eve geldim, 1 hafta kendime gelemedim, gitmem gerekn 2 kişi daha var öyle ama gitmicem, isteyen kusura baksın isteyen küssün, umrumda değil, onların sevincine sevinecek halim yok,ben ve eşim daha önemliyiz benim için, senin ablanmıs ama keske hastaneye keske gitmeseydin, ben bebeğimi kaybettiğim hastaneye her gidişimde salya sümük aglıyorum herkes sakinleştiriyor biliyorlar yasadıklarımı çünkü

Napıcağımı bilemedim ki ..Çok fena oldum hemde çok........Eniştem geldi sarıldı beraber ağladık.Ben kızımla yanyana 7 gün geçirdim bir gününü yoğun bakımda geçirdi ama yanına gidip geliyordum.Onunla çok konuştum kızım annen -babam seni bekliyor.Odana götürücem seni derdim.Ellerinden öperdim.O güzel yüzüne bakardım.Oy kuzuuummmmmmmm.........

riskli gebelik uzmanı samsunda tayfun alper. önceden fakültede çalışıodu ama şimdi özel bi hastanede.

ben hamile iken burda özel bi has. gittim ve dr bizi hep umutlandırdı her şey güzel olcak dedi sonra 6. ayımızda siz fakültede devam edin dedi. yani bebeğin ii olmayacağı anca aklına geldi saolsun. o yüzden o özel has. önünden geçemiorummmm. geçsem de o tarafa bakmadan devam ediorum.napim.

ben bebeğimi kaybettikten sonra ablamda kalmıştım ve bebek muhabbeti geçmişti aramızda ablam bi tane daha bebeğim olsun isterdim dedi ve ben hemen sakın düşünme ben çok üzülürüm demiştim. yani seni anlıorum. sen her ikisini de yaşamışsın hem hastane konusunda hem de ablanın bebeği. allah dayanma gücü versin sana. ablan da bebeğini güle güle büyütsün. bize de allah çifter çifter versin inşallhhhhh.... sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar...

riskli gebelik uzmanı samsunda tayfun alper. önceden fakültede çalışıodu ama şimdi özel bi hastanede.

ben hamile iken burda özel bi has. gittim ve dr bizi hep umutlandırdı her şey güzel olcak dedi sonra 6. ayımızda siz fakültede devam edin dedi. yani bebeğin ii olmayacağı anca aklına geldi saolsun. o yüzden o özel has. önünden geçemiorummmm. geçsem de o tarafa bakmadan devam ediorum.napim.

ben bebeğimi kaybettikten sonra ablamda kalmıştım ve bebek muhabbeti geçmişti aramızda ablam bi tane daha bebeğim olsun isterdim dedi ve ben hemen sakın düşünme ben çok üzülürüm demiştim. yani seni anlıorum. sen her ikisini de yaşamışsın hem hastane konusunda hem de ablanın bebeği. allah dayanma gücü versin sana. ablan da bebeğini güle güle büyütsün. bize de allah çifter çifter versin inşallhhhhh.... sağlıklı ve uzun ömürlü olsunlar...

Aminn canım.İnşallah bundan sonraki olacak bebeklerimizle sağlıklı uzun ömürler geçiririz.Unutulmayacak kocaman bir acımız var ama inşallah bizde mutlu oluruz..

kızlar bende hamileyken 7. ayıma kadar süper gidiyordum ama 7den sonra birden şiştim, cok da yemek yedim ama albumin cıktı bende tansiyon da, beni acayip şişirdi, 58 kilodan 83-85 e kaadr şiştim şimdi 66 kiloyum sizin kilolar nasıl, veremiyorumda ya kiloyu,

kızlar bende hamileyken 7. ayıma kadar süper gidiyordum ama 7den sonra birden şiştim, cok da yemek yedim ama albumin cıktı bende tansiyon da, beni acayip şişirdi, 58 kilodan 83-85 e kaadr şiştim şimdi 66 kiloyum sizin kilolar nasıl, veremiyorumda ya kiloyu,[/

Aynı şekilde bende 7. aydan sonra çok şiştim 75 kiloyla hamile kaldım 90 kiloyla doğurdum.Şimdi 80 de kaldım ..Bir ara verdim yine aldım kendimi yemeye verdim nasıl başa çıkıcam bilmiyorum ama böyle giderse çok kötü olucak :( Bide ocakta tekrar çocuk düşünücez .O zamana kadar düzenli beslenmek lazım ..

55 kiloyla hamile kaldım 64 le doğumdaydım. şimdi 60 kiloyum bende veremiorum ya. kıyafetlerime sığamıorum sonuçta normal yaşantıma dönmem lazım. yeni kıyafet mi alayım. ama son bi aydır dikkat de ediom yine veremiom bende diom acaba sezaryenle mi alakalı ?

Aa ceren süpermissin sen ya, bende nasipse bir dahaki hamilelikte 12 kilodan fazla almamak için cabalıyacağım, tansiyon olsun istemiyorum cünkü....
Kızlar adet oldum cok mutluyum..ama adet düzenlerim 30-30 19 şimdi de 26 günde bir oldu doğumdan önce 28 günde bir olurdum hep ama şimdi bozuldu sizde de varmı bu durum...

Yarın arkadaslarla spora baslıyoruz,gerçi ben hafif hafif spora basladım ama, 1 haftadır da yediklerime biraz dikkat etmye calısıyorum,67den 65.5 a düştüm, insallah devam eder, kilolar gitmeden hamile olmak istemiyorum,, ama hamilelikte olusan selülitler sporla resmen yok oluyor gözle görünüyor fark tavsiye ederim...

selamlar aynurcumm ben iyiyim kızlardan ses soluk yok vallaha sende iyisin inşallahh değilmi arkadaşım yine yeni bir haftaya başladık allahım hayırlı eylesin hepimiz içinn

55 kiloyla hamile kaldım 64 le doğumdaydım. şimdi 60 kiloyum bende veremiorum ya. kıyafetlerime sığamıorum sonuçta normal yaşantıma dönmem lazım. yeni kıyafet mi alayım. ama son bi aydır dikkat de ediom yine veremiom bende diom acaba sezaryenle mi alakalı ?
Senin ne güzel canım ya 5 kilo fazlan var ben ne yapim ki :( 20 kilo vermem lazım ocak ayına kadar.Bende spor ve diyete başlıycam...

Aa ceren süpermissin sen ya, bende nasipse bir dahaki hamilelikte 12 kilodan fazla almamak için cabalıyacağım, tansiyon olsun istemiyorum cünkü....
Kızlar adet oldum cok mutluyum..ama adet düzenlerim 30-30 19 şimdi de 26 günde bir oldu doğumdan önce 28 günde bir olurdum hep ama şimdi bozuldu sizde de varmı bu durum...

Yarın arkadaslarla spora baslıyoruz,gerçi ben hafif hafif spora basladım ama, 1 haftadır da yediklerime biraz dikkat etmye calısıyorum,67den 65.5 a düştüm, insallah devam eder, kilolar gitmeden hamile olmak istemiyorum,, ama hamilelikte olusan selülitler sporla resmen yok oluyor gözle görünüyor fark tavsiye ederim...

Canım bendede o mutluluk var adet oldum şükür düzene giriyor adetlerim :) Bende başlıycam spora ama ne yazik ki çalışıyorum o yüzden vaktim olmuyor ama akşam gelince bişeyler atıştırdıktan sonra direk koşuya gidicem.Önümüzdeki ay spor salonuna yazılmyı düşünüyorum bakalım ..

selam canlar nasılsınız bakim...

Yeni bir haftaya başladık.Ben pazartesi sendromundayım :) Canım sen nasılsın?

Back
X