Allahımmm ne büyük acı!!! Keşke bizlerden biri olmasaydın da seni aramıza kabul etmeseydik

allahım gani gani sabırlar versin sana canım. Çooook zor! Gel buraya istediğin gibi içini dök!! Biz de burada salya sümüz ağlayarak, birbirimize destek olarak atlattık o günleri.. Allah'a emanet ol Canım...
Kızlar hepiniz sağolun.Hepimizin acısı aynı yavrularımız artık bizim meleklerimiz.O kadar özledim ki kızımı anlatacak kelimeler bulamıyorum.Ona hamileyken tutuğum günlüğüm vardı.Gözümden uzaklaştırmak için çekmeceye koydum.Baktığım herşey kızımı hatırlatıyor.Hep hayalimdi kızım büyüyüce onun için yazdığım günlüğü okuyacaktı.Doğuma gittiğim günü hatırlıyorum.Okadar sakindim ki.Nedennini o an bile anlayamadığım sakinlik içindeydim.Onu kaybettiğim günden beri çok tuhafım.Ben sanki onları yaşamamışım gibi konduramıyorum yavruma o yaşadıklarını

(
Şimdi işe başladım..İç dünyamda kızımı kaybettiğimin acısı dış dünyamda eski ben sanki hiçbişey olmamış gibi davranmalarım

Herkes atlattığımı sanıyor bilmiyolar ki her dakikam onu dşünmekle geçiyor.
Kızım için her doktor kontrolünden önce duamı eder öyle giderdim.Hamileyken 8. ayıma kadar çalıştım.Her kontrolümüzde izin alıyordum işten gidiyordum doktoruma.Onuda
kendimide çok yordum biliyorum.Sabırsızlıkla hep meleğimi bekledim.Onun aramıza gelişi aile olucağımız onunla ilgili herşey beni çok mutlu ediyordu.
Şimddi o yok ben onsuz yaşamaya devam ediyorum.Allahım hepimize sabır versin.
Allahım kısmet ederse aralık ayında tekrar bir bebeğimiz olsun istiyorum.Doğum yapalı 3 ay oldu sizce erken mi?