Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar eşim hastanede çalışıyor 2 gün önce nöbetten geldiğinde elinde telefon bir bebek resmi gösterdi bu kimin bebeği dedim dün gece bu bebek öldü dedi çok üzülmüş.2 aylık kız bebek ikizmiş annesi karnını doyurmuş uyumuş uyurken kusmuş kusmuğunu yutmuş annesi farketmemiş bebek çok rahatsız olunca hastaneye getirmişler geldiğinde sararmış nefes zor alıyor inliyormuş ciğerleri kusmuğundan kapanmış nefes alamamış ve vefat etmiş.eşim kucağında filme götürmüş sonra morga koymuşlar çok etkilenmiş bebeği öptüm durdum diyor.duyunca bende çok üzüldüm şimdi annesi ne kadar perişan olmuştur ikizini gördükce daha kötü oluyordur Allah yardımcısı olsun Allahım kimseye evlat acısı göstermesin
Allahım sabır versin o anneye babaya :((

Canlarım nasılsınız ?
Benim çok şükür adetim kesildi ya 15 gün sürdü resmen.Doktor 10 gün kullan dedi hapı ama kesildi bıraksam mı acaba ..
Verdiği ilacın adı primolut.

bırak cnm o ilac adet kesilince bırakılır,boşuna devam etme sakın

canlarımmmm ..
hepinize çok teşekkür ediyorum allah hakkımızda hyaırlısını versin inş. arkadaşlarım sonumuzu hayretsin allah izin verirse , rabbim bu güzellikleri hepinize yaşatsın en tez zmanda .....çok garip bir duygu içeririndeyim ,,,,hüzünlü, ağlamaklı, sevinemiyorum allahım beterlerinden korusun inş. yavrularımızı bizlere bağışlar,,, sen büyüksün allahım sen yar ve yardımcımız ol inş.....

özaycım varmı haber :)

aynı anda yazmışız canım iyiyim çok şükür var haber bhcg 45 :21::21:olmuş çok şükürrr Allahıma inşallah herşey güzel olur :32::32:

bu ay çok güzel oldu ya aynur doğa veeee ben beraber güzelce geçer hamişliğimiz inşallah diğer hamişlerimizinde tabiiiiii
darısı sana tubeguk e olsun ve aralık ve ocağı bekleyen tümmm melek annelerine inşallahhhhhhhh

Allahım yar ve yardımcımız olsun aynı acıları eksiğini fazlasını yaşatmasın inşallahhh

aynı anda yazmışız canım iyiyim çok şükür var haber bhcg 45 :21::21:olmuş çok şükürrr Allahıma inşallah herşey güzel olur :32::32:

bu ay çok güzel oldu ya aynur doğa veeee ben beraber güzelce geçer hamişliğimiz inşallah diğer hamişlerimizinde tabiiiiii
darısı sana tubeguk e olsun ve aralık ve ocağı bekleyen tümmm melek annelerine inşallahhhhhhhh

Allahım yar ve yardımcımız olsun aynı acıları eksiğini fazlasını yaşatmasın inşallahhh

ah canım çoooookkkkk sevindim gözün aydın anam aynı anda doğuracak bunlar maşallah maşallahhhh hepinizeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım sağlıkla kavuştursun sizi inşallahhhhhhhhhhh

oo herkes burdaymış ozayım inayım nasılsınız

iyi tatlım yaa bebişlerimizi kutluyoruz hepsine maşallahhh tabloda az kaldı bekleyenler çalışanlar hadi maşallah bakalım..
kız ben senin kulaklarını çınlatıyorum hep şunuda sorayım bunuda sorayım ama şuan unuttum not alayım bidakine :p

ah canım çoooookkkkk sevindim gözün aydın anam aynı anda doğuracak bunlar maşallah maşallahhhh hepinizeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım sağlıkla kavuştursun sizi inşallahhhhhhhhhhh

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
AMİNNNNN AMİNNNN AMİNNNNN
HEPİMİZ MUTLU OLALIM ARTIKIN İNŞALLAHHH İNŞALLAH İNŞALLAHH
DARISIDA İSTEYEN DİLEYEN BEKLEYEN HERKESE OLSUN İNŞALLAHHH

ay süpersinizzz ya çok sevindim ozaycım,insallah sağlıkla sıhhatle al yavrunu, cok rahat bir hamilelik geçir canım,resmen içim huzur buldu aynur sen ve doğa sayesinde,hepiniz bundan 7-8 ay sonra cok mutlu bir doğum geçirin insallah

bu arada ozay sen bebeğini neden kaybetmiştin canım bir de kaç ay oldu kaybedeli

Arkadaşlar merhaba geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun uzunca bir süredir giremiyordum şimdi gördüm iki yeni güzel haberimiz varmış doğa ve aynur tebrik ediyorum ikinizi de inşallah allah bu sefer yüzlerinizi güldürür kucaklarınızı doldurur arkadaşlar...Kimseye söylememek konusunda da haklısınız ben de aynı şeyi hissetmiştim ama mecbur söylüyor insan işyerinde doktora falan gitmeler sıklaşınca ama saklayabildiğiniz kadar saklayın boşverin...Bu arada ben de ayın 19 unda gittim doktora her şey yolunda çok şükür şimdilik bi sorun yok 3 lü test de temiz çıktı...şimdilik bu kadar arkadaşlar çıkmam gerek öpüyorum hepinizi inşallah tez zamanda hepimizin kucakları dolar da burda başka şeyler paylaşırız...

ay süpersinizzz ya çok sevindim ozaycım,insallah sağlıkla sıhhatle al yavrunu, cok rahat bir hamilelik geçir canım,resmen içim huzur buldu aynur sen ve doğa sayesinde,hepiniz bundan 7-8 ay sonra cok mutlu bir doğum geçirin insallah

bu arada ozay sen bebeğini neden kaybetmiştin canım bir de kaç ay oldu kaybedeli

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM AMİNN İNŞALLAH HERŞEY GÜZEL OLUR BU KEZ
38 haftalıkken kordon düğümlenmesinden kalbi durmuştu yavrumun 6.5 ay oldu canım

aaa özay sen de mi hamilesin ya benim gözümden kaçmış sanırım oo seni de kutluyorum bayram bu topiğe yaramış:)))

Arkadaşlar merhaba geçmiş kurban bayramınız ve cumhuriyet bayramınız kutlu olsun uzunca bir süredir giremiyordum şimdi gördüm iki yeni güzel haberimiz varmış doğa ve aynur tebrik ediyorum ikinizi de inşallah allah bu sefer yüzlerinizi güldürür kucaklarınızı doldurur arkadaşlar...Kimseye söylememek konusunda da haklısınız ben de aynı şeyi hissetmiştim ama mecbur söylüyor insan işyerinde doktora falan gitmeler sıklaşınca ama saklayabildiğiniz kadar saklayın boşverin...Bu arada ben de ayın 19 unda gittim doktora her şey yolunda çok şükür şimdilik bi sorun yok 3 lü test de temiz çıktı...şimdilik bu kadar arkadaşlar çıkmam gerek öpüyorum hepinizi inşallah tez zamanda hepimizin kucakları dolar da burda başka şeyler paylaşırız...

maşallah sizede hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah :):nazar::nazar:

Back
X