Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar sizin yasadıgınız acıları bende yasadım 36 haftalık kızımı kaybettm 3 ay sonra gebe kaldım oda 5 aylıkken düştü herkes beni suçladı acele ettin ondan oldu diye 1 yıl bekle 2 yıl bekle ama kimseyi dinlemedim 3 ay sonra yine hamile kaldım ve oğlum kollarımda.inş sizlere özellikle melekyavruma umut olmak için yazdım

Allahım bin kere razı olsun canım senden
bebeğin sağlıkla sıhhatle büyüsün insallah cok mutlu olun beraber
inan okurken önce cok üzüldüm,sonra kucağımda yazını görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin
darısı biz melek annelerinin,tüp bebek aşılama tedavisi gören bebek isteyen herkesin basına insallah

Allahım bin kere razı olsun canım senden
bebeğin sağlıkla sıhhatle büyüsün insallah cok mutlu olun beraber
inan okurken önce cok üzüldüm,sonra kucağımda yazını görünce nasıl mutlu oldum bilemezsin
darısı biz melek annelerinin,tüp bebek aşılama tedavisi gören bebek isteyen herkesin basına insallah

amin cnm ben sizleri sürekli takip ediyordum yasadıgınız sıkıntılar insanların acımaszlığı evlat hasreti hepsini yasadım hamile ve bebek görmeye dayanamıyordum herkesten kaçıyordum şükürki Allah yüzümü güldürdü sizleride güldürsün bebek hayalinizi ertelemeyin yine kaybedilecek diye bişi kızlarımın acısı hala yüregmde ama oğlum en büyük tesellim

amin cnm ben sizleri sürekli takip ediyordum yasadıgınız sıkıntılar insanların acımaszlığı evlat hasreti hepsini yasadım hamile ve bebek görmeye dayanamıyordum herkesten kaçıyordum şükürki Allah yüzümü güldürdü sizleride güldürsün bebek hayalinizi ertelemeyin yine kaybedilecek diye bişi kızlarımın acısı hala yüregmde ama oğlum en büyük tesellim

Canım oğlunu kucağına almana sevindim.Sizler bizim umudumuzsunuz.İnşallah bizde sağlıcakla alırız kucağımıza.Bende Allahım nasip ederse ocak ayında başlamayı düşünüyorum.İnşallah bizde kuzularımıza kavuşuruz.

kızlar sizin yasadıgınız acıları bende yasadım 36 haftalık kızımı kaybettm 3 ay sonra gebe kaldım oda 5 aylıkken düştü herkes beni suçladı acele ettin ondan oldu diye 1 yıl bekle 2 yıl bekle ama kimseyi dinlemedim 3 ay sonra yine hamile kaldım ve oğlum kollarımda.inş sizlere özellikle melekyavruma umut olmak için yazdım

sende çok büyük acılardan geçmişsin. ama şimdi bebeğin var:)sağlıkla büyüt inşallah.
ilk bebeğin sezaryen doğum muydu?

tobeguk sen nasılsın canım
korunuyorsun dimi hala...
bende beklicem sanırım 6aydan daha fazla
korkuyorum cünkü
İyiyim canım. 10unda tiroit testlerim var yine... Bekliyorum canım. Dün 11. Ayım bitti:50: ben fazla beklemek zorunda kaldım. İnşallah son zamanlarım olur bu...
Hamileler sizden şahsım adına ismimle dua bekliyor, hepinizi tek tek öpüyorum....
Ne mutlu size... Allah evladınızla sağlıklı, hayırlı, uzun ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah...:16:

Merhaba kızlar. Bugün kimse gelmemiş ama size bir şey soracağım.
Benim sol tarafımdan yumurtladığım aylarda çok şiddetli ağrım oluyor. Regl bittikten 1-2 gün sonra başlayıp 1 hafta kadar sürüyor. Sizde de böyle bir şey oluyor mu???
Bir de benim plasenta sol yumurtalığımın olduğu yerin altından rahim ağzına kadardı acaba o deformasyon oluşturmuş olabilir mi o bölgede? Yani sizce ağrım bu yüzden olabilir mi???
Offfff çok ağrım var... bir kaç perinatologdan randevu almaya çalıştım ama hepsi yaklaşık 1 ay sonraya gün verdi:50::50::50:

Benim sol tarafımdan yumurtladığım aylarda çok şiddetli ağrım oluyor. Regl bittikten 1-2 gün sonra başlayıp 1 hafta kadar sürüyor. Sizde de böyle bir şey oluyor mu???
Bir de benim plasenta sol yumurtalığımın olduğu yerin altından rahim ağzına kadardı acaba o deformasyon oluşturmuş olabilir mi o bölgede? Yani sizce ağrım bu yüzden olabilir mi???
Offfff çok ağrım var... bir kaç perinatologdan randevu almaya çalıştım ama hepsi yaklaşık 1 ay sonraya gün verdi:50::50::50:

Eğer dediğin gibi birşey olsa doğumdan sonra kaç tane doktora gittin en azından biri bunu görmez miydi canım. Sonuçta ağrıya sebep olan bir deformasyon varsa bunu muayenede görürdü diye düşünüyorum. Gün aldın mı bilmiyorum ama 1 ay bekleyemem içim rahat etsin istiyorum dersen normal bir kadın doğumcuya gitsen, en azından bir fikrin olur.

Bir de yumurtlama iki adet döneminin tam ortasında oluyor. Senin ağrıların adet bittikten sonra başlıyormuş. Bence plasentanın yeriyle şimdiki ağrıyan yerin tamamen tesadüf.Kendini çok fazla dinleme ama dediğim gibi de normal bir kadın doğumcuya gidip muayeneni olup içini rahatlat. Perinatolojiye gidicem diye 1 ay boyunca bu fikirle yaşama canım.

tobeguk ben ilk evlendiğimde kazara hamile kalmısım haberim yoktu,ihtimal vermiyordum korunuyorduk cünkü
neyse canm bir gün bankaya gittim
ama yerlere yatıcam agrıdan,oturduğum yerden kıpırdayamadım
o kadar büyük bir agrıydı hemen acile gittim
ultrasonla baktılar bişi yok dedi doktor
hatta kistin var ama adet olman yakınsa gider dedi
bugün yarın olurum dedim
ama olmadım

megerse hamileymişim
anneminde öyle olmus aynı benim gibi

acaba diyorum canım bişimi var da haberin yok

canımcım bende onunla alakası olduğunu düşünmüyorum inciği cinciği düşünüp kafanı yorma lütfenn...
bırak perinatoloğu ayın 10undan sonra 9 ay gideceğin bir kadın doğumcu bul kendine:46::46::46:

Kızlar sinirimden catlicamm
Bu saat oldu uyuyamiyorumm
Yağmur yağıyor iyice sinirim bozuluyor

Dün isyerime benle beraber dogumu beklediğim kiz geldi
O da yıllar sonra bebek sahibi oldu tamam ama yeter ya gelmesin
Yok dalın cok iyi mamalardan su süper
Kızımın montu nasıl bilmem ne
Neyse pazar vardi bebeği bize koydu gitti
15 dk kucağımda kaldı
Beni gören müşteriler aaa kızı buyutmussun baya dedi
Yaklaşık 5 ayrı kisi
Aksam üstü en son bı kisi bebek nasildedi
Kaybettim dedim
Ama dogum yaptı dediler dedi
Anlattimfalan neyse
Elemanım dediki
Abla bugün seni cok üzdüler dedi
Sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya

Söyleyim mı sizce aysen bebebigini bıraktın ama ben 2 gun kendime gelemedim desemmi
Bide bu kiz cok rahattir suyunu çıkarır isin
Haftada 1 gun gelip oturuyor 2-3 saat ama artık yetti
Bana bir akıl verin

Anlaması lazım 5. Senesinde tüp Bebekle cocuğu oldu
Nasil bu kadar rahat millet

kimse anlamıyor...
bende bebeklerle vakit geçirdikten sonra kendimi toparlayamıyorum:(

iyiyim hamdolsun tatil yapıyorum ...izne ayrıldım bi kaç gün dinlenelim diye, biraz bulantım kusmam var halsizlik, buna da şükür diyorum rabbim hayırlısını versin arkadaşım, sen ne yaptın yolu hayırlısıyla yarıladın allahım sonunu hayreylesin inş. sağ salim kucaklarımıza alıp bir ömür boyu sağlıcakla yaşamayı nasip etsin cümlemize inş., tüm melek annelerini en tez manda sevindirsin inş. canım arkadaşlarımı elleri öpülesi anneler....

iyi olduguna sevindim. Sukurler olsun yuce Rabbime. Evet bizde iyiyiz gunbegun buyuyoruz, gerci bebegin ne kadar buyuk oldugundan henuz haberim yokda ben baya bir buyudum:) Ama olsun varsin yuz kilo olayimda ama yeterki bebegim saglikli olsun kucagimda olsun. Senin ruh halin nasil? Oncelikle ruh halini iyi tutman cok onemli. Ne olursa olsun karnindakine haksizlik etme, o senin umudun, yarim kalmis sevincini tamamlayacak hediyyen. Onu sev, ona iyi bak, melegini dusundukce aglayarak, uzulurek onuda uzme. Ne olursa buna hakkimiz yok. Cunku bu bebekler bizim kurtaricimiz. Allahim butun melek annelerine bu guzel duygulari tekrar yasamayi nasib etsin insallah. Kendine cok iyi bak.

sagol canım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin inş. üzülmemek ağlamamk elde değil herşey çok zor allah sabırlar versin hepimize, rabbim meleklerimizin kardeşlerini bilzere bağışlar inş. yarım kalmış annelik duygularımızı tamamıyla hayırlısıyla yaşamayı nasip etsin cümlemize inş... allahım her melek annesini en tez zmanda sevindirsin, acılar unutulmuyor kızlar sadece insan acılarına alışıyor o kadar gerisi boş bu acıyı yaşayan sadece anne....dışardakiler nedense bana hepppp boş geldi,,allah yar ve yardımcımız olsun...
Kızlar sinirimden catlicamm
Bu saat oldu uyuyamiyorumm
Yağmur yağıyor iyice sinirim bozuluyor

Dün isyerime benle beraber dogumu beklediğim kiz geldi
O da yıllar sonra bebek sahibi oldu tamam ama yeter ya gelmesin
Yok dalın cok iyi mamalardan su süper
Kızımın montu nasıl bilmem ne
Neyse pazar vardi bebeği bize koydu gitti
15 dk kucağımda kaldı
Beni gören müşteriler aaa kızı buyutmussun baya dedi
Yaklaşık 5 ayrı kisi
Aksam üstü en son bı kisi bebek nasildedi
Kaybettim dedim
Ama dogum yaptı dediler dedi
Anlattimfalan neyse
Elemanım dediki
Abla bugün seni cok üzdüler dedi
Sinirlerim boşaldı başladım ağlamaya

Söyleyim mı sizce aysen bebebigini bıraktın ama ben 2 gun kendime gelemedim desemmi
Bide bu kiz cok rahattir suyunu çıkarır isin
Haftada 1 gun gelip oturuyor 2-3 saat ama artık yetti
Bana bir akıl verin

Anlaması lazım 5. Senesinde tüp Bebekle cocuğu oldu
Nasil bu kadar rahat millet

canım arkadaşım işin gereği bu konuda seni çok üzüyolar yanına gelmeler uğramalar, nedense insanlar düşünmek istemiyorlar bu kadar basit olunmamalı haklısın ne desen haklısın....allah sabırlar versin sana ben hala bebek kucaklayamıyorum.....çok zor allahım sen güç ver hepimize sen meleklerimizin mekanını cennet kabirlerini nur eyle allahım.....bizleri şefaatlerinden hiçççç mahrum etme yarabbimmm sabret arkadaşım sabrın selametine erişeceksin allahın izniyle ....

Tobeguk tatlım
arkadaşlar haklı bence normal kadın doğumcuya bi görün bencede bişe yoktur arada oluyor ağrı sızılar ama kafan rahat olur 1 ay bekleme tatlım..

Melekyavrum
bence söyle arkadaşına tatlı bi dille yada varsa ortak arkadaşınız ona söyle o söylesin insanlar ne rahat yaaaa

ay sinirlendim sabah sabah :27::27::27:
bi kave içimmmm

aynurcum naber burdasın sanırım

melekyavrum
Bu sabah biri geldi farklı bir yerde çalışıyo.Sürekli görmiyoruz birbirimizi bana bebeğin nasıl dedi.Ya zaten adamın ofise geldiğini görünce çok tedirgin oldum baktım hemen geldi sordu.İçim paramparça.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Bebeğim vefat etti dedim.Neden dedi ama düğüm düğüm oldu boğazım.Kalbinde problem vardı dedim.Çok zor insanlara durumu anlatmak.İçim dağlanıyor resmen.

Canım o bayanda dediğin gibi ne rahatmış öyle.Gerçi benim eltimde arada getiriyordu oğlunu bende kötü oluyodum ama insanlar anlamıyorlar işte bizi.Bence içinden geçenleri söyle böylede olmaz ki.Üzlüyorsun sonuçta.

aynen kızlar diyicem
gene gelicek eminim,çünkü inanılmaz rahat bir kızdır

bebeğini bu sefer kucaklamıcam asla sevmicem de
aysen gecen sefer senin kızı benim bebeğim sanmıslar
aksama kadar 5 kişi sordu perişan oldum sonra dicem
millet bu kadar düşüncesizse bende lafımı esirgemicem

Eğer dediğin gibi birşey olsa doğumdan sonra kaç tane doktora gittin en azından biri bunu görmez miydi canım. Sonuçta ağrıya sebep olan bir deformasyon varsa bunu muayenede görürdü diye düşünüyorum. Gün aldın mı bilmiyorum ama 1 ay bekleyemem içim rahat etsin istiyorum dersen normal bir kadın doğumcuya gitsen, en azından bir fikrin olur.
Evet canım bir dahaki aya gün aldım. 3 farklı perinatoloğa gittim. Bir tanesi bana rahmin sola doğru senin demişti. Bir yerde de "previa rahimde kendine yer bulabilmek için rahimde şekil bozukluğuna sebep olur" diye okumuştum. Sonra kendi Dr. Uma sorduğumda alaycı bir şekilde gülmüştü ve hiç bir şey söylememişti. Biliyorsun önceki gebeliğimde en iyi Dr ların elinde heba olduğumdan şimdi iyi ya da kötü bir şey dediklerinde kıllanıyorum. :26:
Bir de yumurtlama iki adet döneminin tam ortasında oluyor. Senin ağrıların adet bittikten sonra başlıyormuş. Bence plasentanın yeriyle şimdiki ağrıyan yerin tamamen tesadüf.Kendini çok fazla dinleme ama dediğim gibi de normal bir kadın doğumcuya gidip muayeneni olup içini rahatlat. Perinatolojiye gidicem diye 1 ay boyunca bu fikirle yaşama canım.
ya evet tesadüf olabilir ama kıllanıyorum işte. bir de hep sol yumrtalığımın yumurtladığı aylarda oluyor. canım zaten ağrı da aşağı yukarı 8-9. Günlerde başlıyor, 14. Gün gibi bitiyor. Ki ben 12. Gün yumurtluyorum. Yani yumurtlama zamanıma denk geliyor. Nerden biliyorsun dersen yumurtlama zamanı çok ağrım olur benim. Bekarken az hastaneye kaldırılmadım...
Normal k. Doğumcular anlamıyor ki previadan:50:
tobeguk ben ilk evlendiğimde kazara hamile kalmısım haberim yoktu,ihtimal vermiyordum. korunuyorduk cünkü. neyse canm bir gün bankaya gittim ama yerlere yatıcam agrıdan,oturduğum yerden kıpırdayamadım.
o kadar büyük bir agrıydı hemen acile gittim. ultrasonla baktılar bişi yok dedi doktor hatta kistin var ama adet olman yakınsa gider dedi. bugün yarın olurum dedim ama olmadım megerse hamileymişim. anneminde öyle olmus aynı benim gibi acaba diyorum canım bişimi var da haberin yok
Yok bir şey canım eminim ayıptır söylemesi şakır şakır kırmızıları gördüm:19:
canımcım bende onunla alakası olduğunu düşünmüyorum inciği cinciği düşünüp kafanı yorma lütfenn... bırak perinatoloğu ayın 10undan sonra 9 ay gideceğin bir kadın doğumcu bul kendine:46::46::46:
Ah güzelim çok iyimsersin ama kocamı 11 inden sonra şehir dışına görevli gönderiyorlar malesef:50::50::50: başka baharları bekleyeceğiz artık:19::19::19:

Melekyavrusu nasılsın canım??
O arkadaşına da açık açık sakin bir şekilde anlat durumu, hatta gelmesin işyerine bir daha....:47::47:

Back
X