Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

arkadaşlar bende çok kötüyüm hiç atlatamıycam sanki hiçbişeyden zevk almıyorum birde benim bidaha lursa 3. sezeryan olcak 33 gün oldu meleğimi kaybedeli daha dikişimin ucundaki ipler duruyo sizinkilerde öylemiydi ne zaman düştü ipler.birde 3. sezeryan daha acılı oluyo diolar aranızda 3. sezeryanlar varsa yorum bekliyorum

bende 6 ay önce sezeryanla bebeğimi kaybetim 3 sezeryanımdı ama 2 hafta sonra iplerini aldırdım maşalah şimdi ileşti çok zorlanmadım vucütla alakalı ileşme süresi sorun yapma gebe kalırsam 4 ameliyatım olacak dış gebelikle birlikte 5 ameliyat oluyor ama korkmuyorum yüce rabbim ne yazmışsa o olur hakımızda

bende hiç emzirmedim doğumdan 3 saat sonra vefat etmiş yanıma hiç getirmediler morgta görebildim sadece o güzel melek yüzünü oğlumun.. doğduktan sonra nefes alamamış cılız ağlamış kötülemiş hemen makineye bağlamışlar. yoğun bakıma götürdüklerinde kalp atışı yokmuş. akciğerinde sorun olabilir dediler artık bilmiyorum.. 9 ay boyunca hiçbir sorunumuz yoktu çok sağlıklı bi bebekti. şubatın 1 inde 3 ay olacak.. birdaha hamile kalırsam doğumdan çıkana kadar korkucam nasıl geçer o 9 ay..

benım de bebegım hırıltılı ve cılız ağlamış..akcıgerının bırı gelışmemıştı 14 gun yasayabıldı..9 ay boyunca hıçbı sorun görmedıler:(
en çokta o canımı acıtıyor..
ben korunmyorum ya sen?

ya arkadaşlar TOBEGÜK doğurdu diyorum duyanlar duymayanlara söylesin, nurtopu gibi güzeller güzeli kızıyla uğraşıyor şu anda :119::119::119::119::16::nazar::nazar::nazar:

ayyyyyyyyyyyyyyyy
kaç gündür haber arıyordum ondan nasıl sevindim anlatamam lütfen selam söyle Allahım onunda yüzü güldü sonunda ay ağlıcam bi dakka :)))))))))))

doğumundan kaç ay sonra hamile kaldın

6 ay korunduk 8 ayda hamile kaldım cnm
bende çok korkuyorum inş sag salim bu defa nasip eder rabbim
son anda bi aksilik olmasın diye dua ediyorum.benim kızımın rahatsızlığı pek görülmeyen bi durummuş.
şimdi oğlumda da bağırsaklarında sorun var diyorlar ama herşey rabbimin elinde
inşş doktorlar yanılacak sağ salim olacak oğlum

inşallah bana da haber ver canım.bende salı günü memlekete gideceğim aralıklarla siteye girmeye çalışırım bana yaz mutlaka.iyi haberlerini bekliyorum

canım doktora gittim bugün. adet tarihim 23 ' ü. 23 ' ünü bekle bakalım adet olmazsan kan testi yaptır dedi. oluşan bir yumurtan var. 23 ' ünden sonra belli olcak bakalım canım. inşallah hastalanmam. haber veririm.

canım doktora gittim bugün. adet tarihim 23 ' ü. 23 ' ünü bekle bakalım adet olmazsan kan testi yaptır dedi. oluşan bir yumurtan var. 23 ' ünden sonra belli olcak bakalım canım. inşallah hastalanmam. haber veririm.

doğum yapalı ne kadar oldu?hamılelık beklıyosun ne kadar korundun

benım de bebegım hırıltılı ve cılız ağlamış..akcıgerının bırı gelışmemıştı 14 gun yasayabıldı..9 ay boyunca hıçbı sorun görmedıler:(
en çokta o canımı acıtıyor..
ben korunmyorum ya sen?

canım bizim bebeklerimizin durumu aynı o zaman. doktor bana da inlemeye başladı demişti. bu akciğer sorunları ultrasonda belli olmuyormuş. anne karnında akciğerlerini kullanmadıkları için. doğduğunda belli olurmuş. akciğerler var mı yok mu gözükürmüş ama sorunlar ultrasona yansımazmış.. benim daha 3 ay olmadı doğum yapalı kasım 1inde kaybettim.. bi 6 ay olsun bide testlerimi yaptırcam. acaba sen yaptırdın mı akciğer sorunları genetik bişeymiymiş.. ben bi doktora sormuştum binde bir görülen bişey oda sana denk gelmiş demişti bidahakinde aynısı olmaz demişti ama yine de korkuyorum.. bide sen doğum yapalı kaç ay oldu.. çok soru sordum ama:)

6 ay korunduk 8 ayda hamile kaldım cnm
bende çok korkuyorum inş sag salim bu defa nasip eder rabbim
son anda bi aksilik olmasın diye dua ediyorum.benim kızımın rahatsızlığı pek görülmeyen bi durummuş.
şimdi oğlumda da bağırsaklarında sorun var diyorlar ama herşey rabbimin elinde
inşş doktorlar yanılacak sağ salim olacak oğlum

inşallah cnm Allah'tan umut kesilmez.. Rabbim tekrar evlat acısıyla imtihan etmesin bizleri..

canım bizim bebeklerimizin durumu aynı o zaman. doktor bana da inlemeye başladı demişti. bu akciğer sorunları ultrasonda belli olmuyormuş. anne karnında akciğerlerini kullanmadıkları için. doğduğunda belli olurmuş. akciğerler var mı yok mu gözükürmüş ama sorunlar ultrasona yansımazmış.. benim daha 3 ay olmadı doğum yapalı kasım 1inde kaybettim.. bi 6 ay olsun bide testlerimi yaptırcam. acaba sen yaptırdın mı akciğer sorunları genetik bişeymiymiş.. ben bi doktora sormuştum binde bir görülen bişey oda sana denk gelmiş demişti bidahakinde aynısı olmaz demişti ama yine de korkuyorum.. bide sen doğum yapalı kaç ay oldu.. çok soru sordum ama:)

ben doçente gıdıyorum teste gerek duymadı.cunku genetık testler %10 sonuç verıyomuş.tekrarlıcak sorun degıl dedı..ınsallah tabı..ben cok beslenemedim bıde camasır suyu cok kullandım ona bağlıyorum..bende 11 kasımda doğum yaptım aramızda 10 gun var..korunmuyorum ben.zaten olana kadar bayağı vakıt geçer..hayırlısı ınş.

merhaba arkadaşlar ben de dokuz ay önce sezeryanla bebeğimi kaybettim,geçenlerde de altı haftalık düşüğüm oldu talihsizlik diyelim.İki aya korunmayı bırakacaz artık hayırlısı inş..

merhaba arkadaşlar ben de dokuz ay önce sezeryanla bebeğimi kaybettim,geçenlerde de altı haftalık düşüğüm oldu talihsizlik diyelim.İki aya korunmayı bırakacaz artık hayırlısı inş..

benimde meleğim gideli 9 ay oldu cnm.. sezaryen olmuştum... 6 ay sonrada tekrar hamıle kaldım 6 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım.. ne kadar benziyoruz:(

ben doçente gıdıyorum teste gerek duymadı.cunku genetık testler %10 sonuç verıyomuş.tekrarlıcak sorun degıl dedı..ınsallah tabı..ben cok beslenemedim bıde camasır suyu cok kullandım ona bağlıyorum..bende 11 kasımda doğum yaptım aramızda 10 gun var..korunmuyorum ben.zaten olana kadar bayağı vakıt geçer..hayırlısı ınş.

ben çok iyi beslenmiştim.. kimyasal maddelere de maruz kalmadım hiç. yani hiç onlara bağlama.. Allahın takdiri ömürleri o kadarmış. doğum ve ölüm saati değişmezmiş.. demek %10 sonuç veriyo..ben korunuyorum çünkü korkuyorum yeni bi gebeliğe hazır hissetmiyorum daha kendimi.. hayırlı zamanda hayırlı vakitte olsun inşallah..

benimde meleğim gideli 9 ay oldu cnm.. sezaryen olmuştum... 6 ay sonrada tekrar hamıle kaldım 6 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım.. ne kadar benziyoruz:(
Allah sabır versin arkadaşım bende oglumu yeni kaybettim altı ay sonra hamile kalmayı düşünüyorum ilk bebeginizi kaç haftalık kaybettiniz nedeni neydi?

Merhaba kızlar.
Doğacağım yazmış ama bir de ben yazayım. Malesef acımızın tek ilacı yeni bir evlat :((((
Şükürler olsun geçen hafta nihayet yavrumu kucağıma alabildim. Rabbim isteyen bütün melekannelerime bu duyguyu en kısa sürede tattırsın inşallah. Yavrusu doğanların yavrularına da uzun ömürler versin..
Doğa, inay, melekyavrum ve merak eden bütün arkadaşlar öpüyorum hepinizi:)))
yeni gelen arkadaşlara da sabırlar diliyorum:((

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
Doğacağım yazmış ama bir de ben yazayım. Malesef acımızın tek ilacı yeni bir evlat :((((
Şükürler olsun geçen hafta nihayet yavrumu kucağıma alabildim. Rabbim isteyen bütün melekannelerime bu duyguyu en kısa sürede tattırsın inşallah. Yavrusu doğanların yavrularına da uzun ömürler versin..
Doğa, inay, melekyavrum ve merak eden bütün arkadaşlar öpüyorum hepinizi:)))
yeni gelen arkadaşlara da sabırlar diliyorum:((

gözün aydın plesanta privia konsuundan bılıyorum sizi
darısı basımıza ama denemeye hıc halim ve isteğim yok korkuyorum ve bu işi uzayabildiği kadar uzatmak istiyorum

aynen canım ya aynı şeyleri yaşamışız.İnşallah bundan sonra ki yaşayacaklarımız güzel şeyler olsun.Allah ın izniyle daha iyi mutlu haberlerimizi de paylaşırız inşallah canım..

Back
X