sanki herkes aynı şaeyleri birebir yaşıyobenim kardeşimin eşi kuzenlerim teyzem hepsi benim meleğimle beraberdiler maşallah diyeyim hepsinin yanında yada karnında ve benimki yok
(arkadaşlar yine bazılarınızın ölüm sebebi belli ama benim hep benim yüzümden oldu başka hiç bi sebep bulamadılar bebeğin sapasağlam dediler yaptığım temizlik yüzünden kanama ve sancıyı durduramadıkları için bebeğimi almak zorunda kaldılar bu beni kahrediyor 40 gün oldu ama ilk günkü gibiyim bunu yazarken bile gözyaşlarına boğuluyorum hiçbirşeyden zevk alamıyorum çocuğu olan kimseyi görmek istemiyorum sizce bebeğim benden sefaatçiminolcak yoksa dünya işi yüzünden onu koruyamadığım için şikayetçimi?
canım acın senı bun ıtıyor..bende kullandığım camasır suları yüzünden cıgerı gelışmedı dıye kendımı suçluyorum ama hepsı BAHANE..yabancı bı ülkede belkı ızlemışsındır;tuvalete atılan bebek 3 gun boruda yasıyor...yaniRabbım onu yasatacaksa eger naparsan yap yasayacaktı...ben ıkızım. annem bızı düşürmek için merdivenlerden atlamış ılac kullanmış ama bak yasıyoruz....
bıze sadece sabretmek düşüyor..senın bı sucun yok..Rabbım senı de bızım gıbı cennete ''vıldan''için taşıyıcı yaptı..yanı ana rahmine düştüğü günden ıtıbaren bellıydı böle olacakları

benım başka cocugum yok suan tek umudum ahırette ıkı bebegım var ınş. Rabbım bu dunyadada ıkı evlat nasıp eder edecekte ınanıyorum.. senın cocugun var mı başka?