Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 cikmadan gidilmez dedi annem bikac kisi daha ole dedi sen hemenmi gittin bana kalsa giderdim coktan zaten![]()
Eminimki bu site benim gibi hepinizi rahatlatıyor çünkü çevredeki hiç kimse bizi bizler gibi anlamıyo yaşanılanı anlamak için yaşamak lazımmış...arkadaşlar sizlerin sezeryan olma nedeni neydi?
Kesinlikle bu siteye girip yasananlari okuyunca bi benim yavrum gitmemis cennete diye dusundum kac kisinin cigeri yanmis icimi buraya dokunce ve doya doya aglayinca rahatliyorum esim dun kuzumun mezarligina gitti benim kuzumdan sonra yanina 6 mezar daha acilmis 6 annenin daha cigeri yanmis bi kezdaha icim ciz etti kuzuma arkadas gelmis maalesef... en cok annenin cigeri yanar icinde gun gun buyuttugu yavrusu ucmus karni kollari bombos...
Bende daha gıdemedım yavrumun mezarına kırkım cıksın oyle goturecek esım gun gunden acısı yıregımı daglıyor ınsanın hıc aklına gelmeyen basına gelıyor hamılelıgımın ılk haftalarında cok kanamalarım oldu ama yavrum hayata sımsıkı tutundu kucucukken bıle.tam 39 haftalık kocaman bı bebek oldu ama melek oldu yavrum
Benimde cift rahim oldugu icin dusuk riski ve erken dogum riskim vardi ruyalarimda dusuk yaptigimi gorurdum aglayarak uyandim kac kere esim teselli ederdi bisi olmucak korkm diye 2 aylikken ufak bi kanamam oldu ama hersey yolundaydi kuzucum benim cok rahat hamilelik gecirtiyodu annesine ahh melek anneleri yanginim sonmuyo nasil gecicek bu zamanlar bilmiyorum daha okadar yeniki aklim beynim almio ilk goz agrim gitti biliyorum hepimiz ayni acilari yasiyoruz cok zor gunler geciriyoruz ben yavrumu opmeye kiyamicakttim koklucaktim o kadar kiyamazdim kuzuma onun icin yemek yiyomusum onun icin uyuyomusum ben hayatimi ona yonlendirmisim hergun sut ceviz badem pekmez yumurta ac kalmazdim yavrum acmis gibi yerdim hersey onun icinmis meger simdi yemek yememin uyumamin anlami yok...
Rabbım sabırlar versın canım cok buyuk bı acı ama dayanıcaz baska caremız yok rabbım boyle uygun gormus melek annesı olmak bıze nasıp oldu cok buyuk bı seref.sukurler olsun rabbımıze.senınde sezeryanlamı alındı bebegın
rabbim sabır versin bidaha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlat nasip etsin ... normal doğum yaptım geçen hafta kontrole gittim herşey yolunda rahim toparlanıyo dedi 40 çıkınca tekrar gitcem eğer herşey yolundaysa ilk adetimden sonra korunmucam doktorum en az 6 ay beklemelisin dedi ama geçermi o 6 ay bekleyemem ki...
Bende daha gıdemedım yavrumun mezarına kırkım cıksın oyle goturecek esım gun gunden acısı yıregımı daglıyor ınsanın hıc aklına gelmeyen basına gelıyor hamılelıgımın ılk haftalarında cok kanamalarım oldu ama yavrum hayata sımsıkı tutundu kucucukken bıle.tam 39 haftalık kocaman bı bebek oldu ama melek oldu yavrum
dun dr ye gıttım tekrar..adetım tam gününde geldıgı için 6 ay beklemene gerek yok dedı..zaten korunmuyodum...rahım toparlaması önemlıymış arkadslar..adetım duzenlı olduğu için artık korunma dedı..ama bol vıtamın verdı..artık Rabbım ne zaman nası ederse..dua edelım bırbırımıze..burda eskılerın hepsının kcagı doldu..ınş. sımdı sıra bızdeeeeeee
dun dr ye gıttım tekrar..adetım tam gününde geldıgı için 6 ay beklemene gerek yok dedı..zaten korunmuyodum...rahım toparlaması önemlıymış arkadslar..adetım duzenlı olduğu için artık korunma dedı..ama bol vıtamın verdı..artık Rabbım ne zaman nası ederse..dua edelım bırbırımıze..burda eskılerın hepsının kcagı doldu..ınş. sımdı sıra bızdeeeeeee
of doğum yapalı düzenim bozuldu yine adetim gelmedi offfff
cnm sende mi yenisin senin bebeğin neden melek oldu sezeryanmıydın sende mrk ettim?
Rabbime binlercekez şükürler olsun minik mucizemi kucağıma aldım hayaldi gerçek oldu gibi aynı geçmez dediğim günleri ayları zorda olsa geride bıraktım Rabbim herkese yaşatsın kimseyi sınamasın bu acıyla melek ailelerinede peygamber sabrı versin![]()
Evet bende yenıyım canım.benımde bugu. Bır ay oldu evet sezeryan oldum canım.bebegımın olum sebebı bellı degıl doguma ıkımgun kala karnımda olmus bebegım doktorda saskın bı sebep bulamadı omru yokmus melegımın.senın ne kadar oldu cnm