Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba melek anneleri ben okurdum 3 gündür hasta oldum 3 gün sonra olursa bende okuya bilirim
ben=9
eymen46=10
ıdılfırat=8
bulutgoc=8
35 oldu....6 kaldı arkadslar bugun netlessın.
ewet
1.ben
2.bulutgoc
3.eymen46
başka varsa haber versın
9 ben, 10 eymen46 başka kım kac tane alıyo?
hepınızı merak edıyorum tanışmak ısterım hepınızle..ınş. bırbırımızın bebeklerıne gelrız ınsallahhhhhhh
suan doğum yapan arkadslarıma gıtmek ıstemıyorum![]()
5tane de ben alıyım de simdi anlamadım önce bikişi için sonra ayrı ayrımı okuycaz bu önce senin için mi okunacak cnm
ewet önce benım için hafta yada başka arkadsa öyle her hafta bır arkadaşa okucaz ınş. cuma gunu cuma saatıne kadar
ben=9
eymen46=10
ıdılfırat=8
bulutgoc=6
toplam 33 tane oldu..7 tane okuyan olmazsa ben eşime okutabılırım arkadslar
gecen ayin18 inde adet olmustum bu aralar olurmu bilmiyorum ama ben sekiz tane okurum insallah
merhaba arkadaslar uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum yeni uye olabildim oncelikle allah hepimize sabir versin acimiz ayni aci.ben de kasim15 te bebegimi kaybettim.her kontrolde doktor gayet saglikli diyordu hicbir sorun yokken birden amniyon sivisi 28.haftada sinira dustu dr bol su ic dedi ama hic biseye yaramadi 30.haftada su tamamen bitmisti ve bebegimi sezaryenle aldilar uc gun kuvezde kaldi ama cigerleri tam gelismedigi icin dayanamadi.polikistik over hastasiyim tam asilama yaptiracagimiz ay hamile oldugumu ogrendim dunyalar benim olmustu ama yarim kaldi
allah sabır versin cnm seninde ilk çocukmuydu
cnm sende yeni melek annesimisin