Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın cuma saatı dua edersenız yasınlerı vesıle ederek sewınırım..yarın ruzgaralı arkadaşa okuyoruz degılmı bebegı için?
yarın cuma saatı dua edersenız yasınlerı vesıle ederek sewınırım..yarın ruzgaralı arkadaşa okuyoruz degılmı bebegı için?
ben her yasini okuduktan sonra duanı ettim senin adına yarın tekrar dua edeyimmi regliyim bide
tamam tatlım saolasın..ruzgaralıden sonra ıdılfırata okuyoruz arkadslar...
evet bugünden haberleşelim kim nekedar okuyacak birde perşembe akşamı saat belirleyelim herkes aynı anda buraya girsin yasinler kesinleşsin kim nekadar okudu yada okuyamadı kime okunacak bunlarla ilgili.rüzgarali arkadaşımızın ismi ney onuda yazarsa yada bilen varmı.
bende mart sonu nisan başı bebeğimi yapmaya başlayacağım banada okuyalım ozaman kadar gerçi çok var dahada birbuçuk ay var nedeyse.bittikçe kişiler tekrar dönelim yani gün gibi olsun.yine nurten hanımda başlayalım bitince herkes.olabilirmi bebekler olana kadar doğana kadar sağlıklı şekilde.inşallahhhh.
ALLAH razı olsun kızlar. çok seviniyorum bu hafta bebişime okuduğunuz için. bu arada kalp atışlarını duyduk kızlar. nolur nispet olarak algılamayın. beni en iyi sizler anlarsınız. o yüzden sizlerle paylaşıyorum. inanın daha annem babam bile bilmiyor. ilk öğrenenlerdensiniz. okuyacak olanlara adımı özel mesaj atabilirim. okuyacaklar belli olsun. mesaj atayım.bende 7 okuyabilirim.
ALLAH razı olsun kızlar. çok seviniyorum bu hafta bebişime okuduğunuz için. bu arada kalp atışlarını duyduk kızlar. nolur nispet olarak algılamayın. beni en iyi sizler anlarsınız. o yüzden sizlerle paylaşıyorum. inanın daha annem babam bile bilmiyor. ilk öğrenenlerdensiniz. okuyacak olanlara adımı özel mesaj atabilirim. okuyacaklar belli olsun. mesaj atayım.bende 7 okuyabilirim.
cok cok sewindim canim allah yawrunuzu be defa size bagislasin insallah olur mu hic nispet falan tam tersi sen bize umut oldun benim de adetimin ucuncu gunu bugun pazartesiye kadar biter heralde ben de 7 tane okurum adini biliyorum zaten
ya olurmu ne nispeti inanki ben çok mutlu oldum ki burdaki herkez aynı düşünür hem umut oluo bende 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum çevreme bakalım kısmet daha ortada hamilelik yok ama planlar hazır bende
ya olurmu ne nispeti inanki ben çok mutlu oldum ki burdaki herkez aynı düşünür hem umut oluo bende 3 aya kadar söylemeyi düşünmüyorum çevreme bakalım kısmet daha ortada hamilelik yok ama planlar hazır bende
ALLAH razı olsun canım. vakti zamanı gelince olur canım. hiç canını sıkma. sen planlarını yap hazır olsun. hiç ummadağın anda geliverir inşallah bebişin.
ALLAH razı olsun canım. vakti zamanı gelince olur canım. hiç canını sıkma. sen planlarını yap hazır olsun. hiç ummadağın anda geliverir inşallah bebişin.
canim senin normalde yumurtan gelismiyomuydu
kendi durumumu seninkine cok benzettigim icin soruyorum canim ins ben de senin gibi kendiliginden hamile kalabilirim