• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım benim adetim normalda düzensizdi. yumurtalarım tembelmiş gelişiyordu ama geç gelişiyordu. ama doğumdan sonra 40 ım çıkınca adetim 2 ay düzenli geldi. 3. ay hamile kaldım.

canım gözün aysın inşallah hiçbir sıkıntı olmadan kucağına almayı Allah nasip eder.darısı bizlere olsun.

ewet ruzgaralı arkadaşa ben 6 tane alıyorum...ewet gun gıbı olsun bıttıkce basa saralım bebekler sağlıklı bı sekılde olana kadar ınş.
ınş. bızde ruzgar alı gıbı burdan paylaşırız cok ıstıyorum...banada zaman gecmıyor..adetıme 15 gun var onu bıle hesaplıyorum eşim kızıyor..böyle taktıkça olmaz dıyor doğru söyluyo:(
napcaz bılmıyorum

ewet ruzgaralı arkadaşa ben 6 tane alıyorum...ewet gun gıbı olsun bıttıkce basa saralım bebekler sağlıklı bı sekılde olana kadar ınş.
ınş. bızde ruzgar alı gıbı burdan paylaşırız cok ıstıyorum...banada zaman gecmıyor..adetıme 15 gun var onu bıle hesaplıyorum eşim kızıyor..böyle taktıkça olmaz dıyor doğru söyluyo:(
napcaz bılmıyorum

bende 7 tane okurum canım. inşallah canım inan bende güzel haberlerinizi duymayı çok istiyorum.

ya canim inan hepimizin psikolojisi ayni plan yapmayi gectim hadi hava burda mayis haziran gibi oldu sicak yani hamileligimi ogrendigim zamanki havalar var suan adetim ustelik hamileyim gibi gelmeye basladi havayi gorunce durumum cok mu vahim ne:)))

Yok yok vahim falan degil bu durumlarda mantik aranmaz saten hepimiz ayniyiz ben gecen hafta halsizlik mide bulantisi falan yasadim hamilemiyim diyorum dusunku iliskiye girmioz lahusayim daha bendeki nasil supheyse artik kafadan kontak oldum :(

yavrumrumeysam 6
eymen46 6
idilfırat 7
rüzgarali 10
bulutgoc 4
mesenu 5
ferhatt 5

arkadaşlar toplam 43 oldu çok teşekkur ederim ALLAH razı olsun.

Back
X