• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kızlar bir coğunuzu ilk defa görüyorum
bende bilirim o korkunc acıyı
zamanında buraya girip bebegim oldu diyenler umut olurdu bana
hatta bu topiğin ilk bebeğinin adı da umut
bende 2 düşük 1 ölü doğum yasadım
korkunc günlerdi
cok şükür stresli bir hamilelikte olsa 4. gebeliğimde kızıma kavustum
inanın bu acının tek caresi yeniden denemek bebek sahibi olmak baska bir yolu yok
biz eşimle bebegimin vefatından sonra boşanma asamasına gelmiştik
psikyatra gitmiştim
su asamada bir kayıp daha yasama demişti
yoksa bosanacaktım
ama lütfen eşlerinizin yanında daha mutlu olmaya rol yapmaya calısın
bir de onlarla kavga edip mutsuzluğunuza mutsuzluk eklemeyin
ben inanıyorum bu topiğe yolu düsen bütün melek anneleri bir gün sağlıkla evlatlarını kucaklarına alacaklar
siz yeterki inanın
kilolarınız varsa verin
iyi bir perinatalog bulun
mümkünse profesör olsun
sonra yeniden tutunacaksınız hayata
Antalyalı olan varsa kendi dr mu şiddetle öneriririm

cnm seninde mi sezeryan belki normal doğum yapsaydım biraz daha teselli dikiş yerimi her gördükçe yada sızladıkça benimde içim sızlıyo

cnm seninde mi sezeryan belki normal doğum yapsaydım biraz daha teselli dikiş yerimi her gördükçe yada sızladıkça benimde içim sızlıyo

benimde sezeryandı
bilmemmi o acıyı
tam 1.5 ay bakamadım dikiş yerine
bakınca hüngür hüngür agladım
meleğim burama değip mi cıktı diye
hiç kolay değil
hala içim sızlıyor
kızıma bakıyorum
bir ablası olacaktı diye üzülüyorum

evet ilk göz ağrımızdı
biz adını bile evliliğimizin ilk zamanlarında koymuştuk
kızımız olsun adı da begüm olsun evimizin kıraliçesi olsun diyorduk
kızımız oldu adı da begüm oldu ama göremedim bile
sebebi belli değil kalbi duruvermiş
oysa ne kadar rahatlamıştım artık 35. haftaya girdik doğsa bile yaşar diye düşünüyordum
hiç aklıma içerdeyken kalbinin duracağı gelmemişti

benimde gelmemişti erken doğum beklioduk melek oldu kuzucum sizi çok iyi anlıyorum ilk olması bence çok daha zor biz 4 yılı geçti evleneli daha yeni evliydik bizde kızımıız adını koyduk hep hayal kuruyoduk eşimle kızımızla ilgili hamile kaldım ve kızımız olucağını öğrendik çok sevindik rabbim gönlümüze göre verdi şükür deyip duruyoduk kollarıma alamadım koklayamadım ama iyiki oldu benim kızım onu içimde hissetmek bile tarifi imkansız mutluluk rabbim yavrularımza ahirette kavuştursun inşallah kanatlı kızım benim

arkadasim bi defa erkeklerle kadinlarin her konuda olaylara karsi tavirlari ve dusunceleri farkli oluyor onlar bizim kadar uzulmuyor hrseye bunu kabul etmek lazim ama sundan da emin ol esinin o tavirlari ve sozleri daha cok sen uzulmeyesin diye cunku o da senle oturup uzulse ah vah tuh dese sen daha cok aglayip sizlayacaksin bir de esinle aran bozulursa iyice yipranirsin ve sukur ki bir kizin var bak bizim hic biz napalim o yuzden artik aglama normal hayTina donmeye calis ve kendini suclama insanlar mecbur oldugu icin ne agir isler yapiyolar da bebeklerine bisey olmuyor gidecegi varsa biseyin durmuyor iste benim de iki uc gundur psikolojim alt ust ama napayim uzulup aglamam bebegimi geri getirmiyor iste.....

benimde gelmemişti erken doğum beklioduk melek oldu kuzucum sizi çok iyi anlıyorum ilk olması bence çok daha zor biz 4 yılı geçti evleneli daha yeni evliydik bizde kızımıız adını koyduk hep hayal kuruyoduk eşimle kızımızla ilgili hamile kaldım ve kızımız olucağını öğrendik çok sevindik rabbim gönlümüze göre verdi şükür deyip duruyoduk kollarıma alamadım koklayamadım ama iyiki oldu benim kızım onu içimde hissetmek bile tarifi imkansız mutluluk rabbim yavrularımza ahirette kavuştursun inşallah kanatlı kızım benim

doğum iznine ayrılmıştım artık dinlenecek sadece kızımla ayçiçeğimle vakit geçirecektik
babamız işten gelince bugün ne yaptınız diyordu
eşim hala dilinden atamadı bunu, hala işten gelince bugün ne yaptınız diyor
burnumun kemiği sızlıyor sanki ama belli etmemeye çalışıyorum
ağladığımı farkedince gene mi begüşü özledin diyor, görmek kısmet olmadı ama biriciğimin tekmelerini bile özlüyorum
görsem yüzü gözü aklımda kalacaktı oysa şimdi kuzumun mezarı gözümün önünde hiç gitmiyor

Kızlar bir coğunuzu ilk defa görüyorum
bende bilirim o korkunc acıyı
zamanında buraya girip bebegim oldu diyenler umut olurdu bana
hatta bu topiğin ilk bebeğinin adı da umut
bende 2 düşük 1 ölü doğum yasadım
korkunc günlerdi
cok şükür stresli bir hamilelikte olsa 4. gebeliğimde kızıma kavustum
inanın bu acının tek caresi yeniden denemek bebek sahibi olmak baska bir yolu yok
biz eşimle bebegimin vefatından sonra boşanma asamasına gelmiştik
psikyatra gitmiştim
su asamada bir kayıp daha yasama demişti
yoksa bosanacaktım
ama lütfen eşlerinizin yanında daha mutlu olmaya rol yapmaya calısın
bir de onlarla kavga edip mutsuzluğunuza mutsuzluk eklemeyin
ben inanıyorum bu topiğe yolu düsen bütün melek anneleri bir gün sağlıkla evlatlarını kucaklarına alacaklar
siz yeterki inanın
kilolarınız varsa verin
iyi bir perinatalog bulun
mümkünse profesör olsun
sonra yeniden tutunacaksınız hayata
Antalyalı olan varsa kendi dr mu şiddetle öneriririm

doktorun kim canım.

kizlar bebeginin ölüm sebebini arastiran oldu mu icinizde test falan yaptiran??
ben araştırmadım belli zaten oğlum kakasını yapmış suyunu kirletmiş ciğerleri kirlenmiş ve 4.günü yoğun enfeksiyon vardı 5.gün kaybettik zaten 1 kere kalbi durdu tekrar çalıştırdılar ama dayanamadı canım oğlum.

doğum iznine ayrılmıştım artık dinlenecek sadece kızımla ayçiçeğimle vakit geçirecektik
ağladığımı farkedince gene mi begüşü özledin diyor, görmek kısmet olmadı ama biriciğimin tekmelerini bile özlüyorum
görsem yüzü gözü aklımda kalacaktı oysa şimdi kuzumun mezarı gözümün önünde hiç gitmiyor

bende kucağıma alamadım ama gördüm yüzünü kanatlı kızımın ve çok özlüyorum karnımda olması bile ayrıcalıktı sürekli konuşurdum yapıcaklarımızı anlatırdım olmadı hayalde kaldılar cnm görsende için yanardı üzülme diyemem elde deil seninde çok daha yeni benimde ole dün 40 gün oldu kızım kanatlanalı günler geçio ama zor rabbim begüşüne ahirette kavuştursun inşallah

meleğimi bende göremedim canım. sadece doğumda aralık kalan perdenin arasından gördüm oğlumu. ama şimdi diyorum keşke görseydim. keşke yavruma meleğime sarılsaydım o minicik ellerini bi kere olsa tutsaydım öpseydim koklasaydım. kokusunu içime çekseydim saçlarını okşasaydım meleğimin. inan canım tırnak yapısı nasıl onu bile çok merak ediyorum oğlumun. ama işte zamanı geri alamıyoruz.

Son düzenleme:
meleğimi bende göremedim canım. sadece doğumda aralık kalan perdenin arasından gördüm oğlumu. ama şimdi diyorum keşke görseydim. keşke yavruma meleğime sarılsaydım o minicik ellerini bi kere olsa tutsaydım öpseydim koklasaydım. kokusunu içime çekseydim saçlarını okşasaydım meleğimin. inan canım tırnak yapısı nasıl onu bile çok merak ediyorum oğlumun. ama işte zamanı geri alamıyoruz.

Cnm ben gördüm hemde hem dogumda hemde sabah morgta ama dokunmadim salak gibi neden dokunmadim bilmiyorum keske opseydim tenine dokunsaydim öyle pismanim ki kucagima alsaydim hergün kahroluyorum şimdide gecmise donemiyorum tabi yani ben gördüm ama yetmedi cnm belki dokunsam opsem yinede yetmezdi tabide baska seyi düşünürdüm herdurumda melek oldu onlar ve dönüşü yok

bende kucağıma alamadım ama gördüm yüzünü kanatlı kızımın ve çok özlüyorum karnımda olması bile ayrıcalıktı sürekli konuşurdum yapıcaklarımızı anlatırdım olmadı hayalde kaldılar cnm görsende için yanardı üzülme diyemem elde deil seninde çok daha yeni benimde ole dün 40 gün oldu kızım kanatlanalı günler geçio ama zor rabbim begüşüne ahirette kavuştursun inşallah

hayalini kuruyorduk saçları sana benzesin gözleri bana kaşına kadar tırnaklarına kadar hayalini kurmuştuk
çok zoruma gidiyor göremediğim için çok
kuzenim kefenlemiş anlattırdım nasıldı biye siyah saçları varmış henüz kaşları çıkmamış dudağının üzerinde kan varmış elleri ayakları minicikmiş bembeyaz teni varmış kurban olduğumun

ben paşamı gordum kızlar :( dogumdan sonra kuvozunun oldugu yerdekı kameradan ızleyebıldım :( esım fotograflarını cektırdı :( sımdı elımde ondan kalan bı o fotografları var :( yıne hamıleyım ama ben onu ck ozluyorum :( ozledıkce mezarlıgına gıdıyorum fotograflarına bakıyorum :(

yıne kızımı rüyamda gördüm:(((((((((((((((((( tekrar kızıma hamıle olmak ıstıyorum:(((((((( bu kadar taktığım için hamıle kalmamda zor ama elımdede degıl napıcam:( bana dua edın nolur

yıne kızımı rüyamda gördüm:(((((((((((((((((( tekrar kızıma hamıle olmak ıstıyorum:(((((((( bu kadar taktığım için hamıle kalmamda zor ama elımdede degıl napıcam:( bana dua edın nolur

cnm cok stres yapiyosun sanirim bende isterdim ama onlar melek oldu bu kadar uzuntu yaparsan yeniden hamile kalman zor psikologa gitmeyi istemiyomusun bide yumurtlama tarihini hesapladinmi

ben paşamı gordum kızlar :( dogumdan sonra kuvozunun oldugu yerdekı kameradan ızleyebıldım :( esım fotograflarını cektırdı :( sımdı elımde ondan kalan bı o fotografları var :( yıne hamıleyım ama ben onu ck ozluyorum :( ozledıkce mezarlıgına gıdıyorum fotograflarına bakıyorum :(

Allah sabir versin insallah sanirim yavrunuz melek olduktan 4 ay sonra hamile kalmisiniz sezeryanmi normal dogummu yaptiniz insallah rabbim ikinci kuzunuza saglikla kavusturur sizi

Allah sabir versin insallah sanirim yavrunuz melek olduktan 4 ay sonra hamile kalmisiniz sezeryanmi normal dogummu yaptiniz insallah rabbim ikinci kuzunuza saglikla kavusturur sizi

allah razı olsun sezeryan oldum 4-5 ay sonra hamıle kaldım.. doktrum bı sıkıntı olmayacagını soyledı.. ve ben sımdıkı doktorum COK GUVENIYORUM.. İNŞ sag salım alabıleyım kucagıma ...

allah razı olsun sezeryan oldum 4-5 ay sonra hamıle kaldım.. doktrum bı sıkıntı olmayacagını soyledı.. ve ben sımdıkı doktorum COK GUVENIYORUM.. İNŞ sag salım alabıleyım kucagıma ...

Benim yarin 40im doluo doktora gitcem rahim toparlandi derse korunmucam hic ben normal dogum yaptim hangi doktora gidiosunuz istanbuldami insallah rabbim bidaha evlat acisi yasatmaz

Benim yarin 40im doluo doktora gitcem rahim toparlandi derse korunmucam hic ben normal dogum yaptim hangi doktora gidiosunuz istanbuldami insallah rabbim bidaha evlat acisi yasatmaz

amin rabbim sizde yasatmasın kımseye yasatmasın.. bn izmirdeyım HALUK ERKUR A gidiyorum.. tez vakıttı göbüşünüz dolsun inş :)

Back
X