kızlarrr ben 10 ay önce dekolman plesanta sebebiyle sezaryen oldum. kızımı 37 haftalık kaybettım... 6 ay korundum hemen tekrar hamıle kaldım.. bu kez de 6 haftalık kalp atışı durdu kürtaj oldum... ılkınde de ıkıncıde de doktorlar sebepsizdir araştırmaya gerek yok folık kullan sadece dedıler... ben rahat edemedim üniv. hastanesine gıttım pıhtı genetık vb testlerı yaptırdım... ve faktör v diye bı değer heterozigot yazıyo... mtfhr diye bı değer var o normal yazıyor.. doktrların bazıları sadece folık kullan pıhtı yok dıyo... bazıları da pıhtıya egılımlı o yüzden aspirin ya da crospın ve kan sulandırıcı iğne ol önlem amaçlı dıyo... kafam allak pullak.. 2 buçuk ay oldu kürtaj olalı yenıden düşünüyorum ama ne yapacağım bılmıyorum.... ne olur buna benzer durum yasayan varsa bısey desın bana![]()
canım buna benzer durum yaşayan lar genelde iğnede aspirinde kullanıyorlar riske atmamak için..ALLAH nasip eder bende tekrar gebe kalırsam kesinlikle doktora diyecem aspirin ve iğne kullanacam..bu kadar acı çekmişiz milyarda risk bile olsa o riske girmeye değermi..bir bütün önlemleri alalım..çünkü bu iğnenein bebeğe zararı yok..