• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yoktu canım .35.haftada 2900 -51cm olarak doğdu.bir hfta önden gidiyordu.yalnız iki gün önceki kontrolde tansiyonum 13/9 çıktı her zaman 10/6 idi. ama tehlikeli görmedi aslında ani yükselme düşme hepsinden tehlikeli imiş.

:( canim Allahin takdirati kim isterki evladi melek olsun insallah rabbim bi daha yasatmaz bizlere ben korunmuyorum normal dogumdu insalah hemen hamile kalirim

sen bizden daha şanslısın canım.Allah çok bekletmez inşallah.imkan olsa bunun üstüne bir 10 kadar çocuk yaparım heralde.

Cnm tabi normal dogum oldugu icin sansliyim ama.bakalim hemen hamile kalacakmiyim kalsam bile iste solemek bile istemiom rabbim bidaha yasatmasin insallah bende en az 3 evlat istiyorum hatya ikiz üçz rabbim bizi evlatsizlikla sinamasin inşallah

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım.bugün doktora gittim riskli gebelik uzmanına çok ilgilendi bebeğimi konuştuk ilk önce çok şaşırdı bebk kakasını yutabilir ama düzelebilir dedi çok detaylı sorular sordu bizim bile cvabını bilmediğimiz ben kendimi oğlumu nasıl bir doktora emenet etmişim yarabbi dedim.bunlar bahanede olacak olan zaten olacakmış.sonra dikişlerime baktı ultrasyonla iyileşmiş rahim oturmuş dedi.2 ay daha bekle dedi.tam olarak birşey olmaz demedi ama dedi gibide.hani bebeğin öyle oldu ya bizim lüksümüz olsun 6 ay olsun dedi.geç hamile kalsam başlardım şimdi ama ben eymenimde çok çabuk hamile kaldım.akıl verin bana dua edin neolur.şöyle düşünüyorum nisanda hamileliği öğrensem zaten daha kese yeni oluşacak kalp atışı duyduğumuzda 7-8 haftalık olmuş oluyor ee karnımda hemen çıkmıyor ya ben çok korkağım ya sinir oluyorum.:43:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım.bugün doktora gittim riskli gebelik uzmanına çok ilgilendi bebeğimi konuştuk ilk önce çok şaşırdı bebk kakasını yutabilir ama düzelebilir dedi çok detaylı sorular sordu bizim bile cvabını bilmediğimiz ben kendimi oğlumu nasıl bir doktora emenet etmişim yarabbi dedim.bunlar bahanede olacak olan zaten olacakmış.sonra dikişlerime baktı ultrasyonla iyileşmiş rahim oturmuş dedi.2 ay daha bekle dedi.tam olarak birşey olmaz demedi ama dedi gibide.hani bebeğin öyle oldu ya bizim lüksümüz olsun 6 ay olsun dedi.geç hamile kalsam başlardım şimdi ama ben eymenimde çok çabuk hamile kaldım.akıl verin bana dua edin neolur.şöyle düşünüyorum nisanda hamileliği öğrensem zaten daha kese yeni oluşacak kalp atışı duyduğumuzda 7-8 haftalık olmuş oluyor ee karnımda hemen çıkmıyor ya ben çok korkağım ya sinir oluyorum.:43:

güzel haberler almışsın canım.3ay bitti zaten hemen oluyo diyosan1-1,5 ay daha sık dişini. korkak falan değilsin canım her şey yeni gelecek bebişin ve senin için .önündeki bir ayı sana iyi gelecek şeylere ayır ruhunu bedenini biraz olsun toparla .sonra hemen hamile kalıcaksın. benim gebe kalmamda problem o yüzden korundum söylenemez

bence suçlu çıkaracak diye düşünmeyin yanlış düşünüyosunuz. kendisini toparlayıp faceden o mesajı atmış olması bile büyük bir incelik.fazladan bir beklenti içinde olmanız bile sizin yanlış bir yaklaşım içerisinde olduğunuzun göstergesi.siz kucağınıza almışsınız bebeğinizi ve geçen acı günlerinizide unutmuşa benziyosunuz.siz dua hayırlı olsun bekliyosunuzda asıl duaya ihtiyacı olan arkadaşınız.mantıklı düşünün arkadaşınızı siz arayın .görüşmeye çalışın eminim sizin samimiyetinizi görünce oda kendisini açar.

canım zaten ben onu anladığım için ilkbaşta arayıpta ben hamileyim demek istemedim çünkü onu en iyi ben anlardım. hatta hamile kaldığımda ona nasıl söylerim keşke o sorsa diye bekledim. herkesin duaya ihityaçı var canım sen şimdi hamile kalsan duaya ihityaçın olmayacak mı sanıyorsun. ve ben hamileliğim boyuncada halada o arkadaşıma dua ettim. hamile haberini duyayım aramızda karlar erisin diye. vede asla neden bana o zamanlra soğuk davrandın diyede sormayacağım. ben gayet mantıklı düşünüyorum onu benden başka kimse anlayamaz. ama ağızımdan çıkacak yanlış birşey onu tamamen kaybetmeme sebeb olur diyede endişe ettiğim için aramadım. sonuç olarak allahın izniyle onunda hamile haberini duyacağım birügn arayacağım. haa belki olmayabilir de hamile bir bahane bulacağım emini ol. ama onun anne olmayacağını düşünmek daha istemem. o kadar yani.:34:

için rahatlamış doktorunu buldun bak canım karnın çıkması önemli değil rahime yapışması orda yeri önemli zaten 6 haftadan sonra rahime tam yapışıyor plesanta gelişiyor ilk aylar zaten önemli sağlıklı bir gebelik için sen 2 ay daha bekle olacak sağlıkla

cnm beni en çok sen cesaretlendirdin sen kendin içinde biraz cesur olmalısın

merhaba arkadaşlar yorumlarınızı okudum teşekkür ederim hepinize.eşimde nisana erteledik her ay erteliyoz bakalım hayırlısı olsun.bulurgoc sen normal yaptın o yüden şanslısın ama rahim için adetin düzene girsin hayırlısı olsun sana 3 ay olacak zaten normal doğum için iyi bir süreç.ama dediğim gibi kontrole git mutlaka.

aaaa canım senindemi bebeğin kakasını yaptı benimde bebeüim kakasını yaptı.
Evet cnm kakasini yuttu dogumdan sonra bircok bebegin kakasini yuttugunu ogrendim ama olmadi iste benim kizim dogdugunda kandakinoksijen degeri dusukmus zaten yani anne karninda baya oksijensiz kalmis

bence keşke k hiç kullanmasaydın anti deprasan .uyuyarak uyuşarak değil düşünerek yaşayarak ağlayarak ta olsa bir an önce yüzleşmeliyiz gebelikten bi kaç ay önce bırakılması gerektiğini biliyorum. 8 ay olmuş başlamadınmı canım bebek düşünmeye.

bende 3,5 ay oldu bebeğimi kaybedeli.sürekli bunalımdayım evden dışarı çıkıp kimseyle görüşmüyorum .önce kendimle yüzleşip acımı doyasıya yaşamam gerek .eskidende böyleydim anca böle deşarz oluyorum.biraz kafayı sıyırdım,konuşmaya konuşmaya konuşmayı unutucam yakında...spor veya nefes egzersizleri yapabilirsin .ağlayabiliyorsan bolca ağla .benim artık gözümde yaşta kalmadı sanırım.daha kötü başağrısı yapıyor. ALlah güç kuvvet hemende bebeiş göndersin bizim tek ilacımız bebek eğer kendiliğine oluyorsa bekleme artık boş ver 1yıl 2 yıldiyenleri 6 aydan sonra bişi olmaz diyor çoğu doktor
canim 2 haftaya kadar korunmayi birakacagim aslinda 1 yil karalastirmustik esimle hem zayiflarim demistim ama zayiflayamadim 68 kiloyum ilkindede 62 kilo ike kaldim 6 kilo fazla olcaka canim olsun hem bunda daha dikkatli olurum ilkinde yemedihim sey yoktu o hun ruyada karnima bakiyorum nasintekme atiyor ama icimde bi karamsarlik bugunde bi arkadas aradi kuzenim dogum yapti bizi gotursene diye teli kapattim esime sarildim nasil agliyorum herkese dogurdu ben niye yapamadim diye sonra gittigim hast dogum yaptigim hastaneydi ilj defa gittim iceri hirmedim kapida bekledim arabadada agladim bir suru allahim sen hepimuze once sabir sonra bebek ver eve geldim ve esime dedim ben dayanamiyorum 1 yil bekleyemiycem diye simir vs test vermistim onlarin sonuclarini alayim insallah kalacam canim umarim hemen olurda seneye bu zamanlar kucagimda olur minigim

Bugunde bir arkadadim veni gormus ruyasinda onumda ni cantanin icine bebegimi koymusum bi kizim olmus onu koymysum hayirdir insallah dedim he anlama gelirse artik

canim 2 haftaya kadar korunmayi birakacagim aslinda 1 yil karalastirmustik esimle hem zayiflarim demistim ama zayiflayamadim 68 kiloyum ilkindede 62 kilo ike kaldim 6 kilo fazla olcaka canim olsun hem bunda daha dikkatli olurum ilkinde yemedihim sey yoktu o hun ruyada karnima bakiyorum nasintekme atiyor ama icimde bi karamsarlik bugunde bi arkadas aradi kuzenim dogum yapti bizi gotursene diye teli kapattim esime sarildim nasil agliyorum herkese dogurdu ben niye yapamadim diye sonra gittigim hast dogum yaptigim hastaneydi ilj defa gittim iceri hirmedim kapida bekledim arabadada agladim bir suru allahim sen hepimuze once sabir sonra bebek ver eve geldim ve esime dedim ben dayanamiyorum 1 yil bekleyemiycem diye simir vs test vermistim onlarin sonuclarini alayim insallah kalacam canim umarim hemen olurda seneye bu zamanlar kucagimda olur minigim

inşallah canım.seninde sezeryan sanırım çok bile beklemişsin bence inşallah çok bekletmez ALLAHIM hiçbirimizi

neden verilmesinde canım uğur koşarın bana ALLAH YETER KİTABI iyi geldi.YAZAR AYNI ZAMANDA DANIŞMANLIKTA YAPIYOR SANIRIM güzel kitaptı

ahh canımı öpeyim seni söylemek istediğim yazar tamda buydu

kızlar bugün tesadüf eseri gülben ergenin geçmiş tekrar programına denk geldim konuk uğur koşardı adam beni kendime getirdi ve bunu söylemem doğrumu bilmiyorum ama kızımı ziyaretten gelmiştim çok saçma düşünceler içersindeydim bence yüce rabbim bu adamla bana işaret gönderdi kendine gel dedi bugün Allah de gerisini bırak kitabını okudum şiddetle tavsiye ediyorum yarın bana Allah yeter kitabını alıp okucam çok iyi anlatım kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorummmm

neden verilmesinde canım uğur koşarın bana ALLAH YETER KİTABI iyi geldi.YAZAR AYNI ZAMANDA DANIŞMANLIKTA YAPIYOR SANIRIM güzel kitaptı

evet cnm psikolojik danışmanlıkta yapıyomuş ben ilk defa rast geldim şimdi bakıyorumda bi sürü programa çıkmış hiç izlemem normalde nasıl olduysa bugun kaldım öyle kanalda iyikide kaldımmm

arkadaşlar yazıları okudumda bi tanıdıgım var van depreminde 2 çocuğunu kaybetmiş onda cennet cocukları adlı kitap varmış çok güzel dio bana tavsiye etti ben daha okumadım okuyup beğenirsem size yazarım inşlh belki aranızda okuyanınızda vardır

Back
X