Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melek anneleri kim ne kadar yasin okuyacak söyleye bilirmisiniz ona göre toplanacak
idilfırat giremiyormuş topiğe 7 tane okuyacak
Bende ciğerimi tanatoforik displazi sebebiyle 19. Haftasında sonlandırdılar gebere gebere kendimden utanarak verdim bu kararı kokusu hala burnumun ucunda ama yaşamak zorundaydım kızım için normal doğum yaptırdılar 6 ay ıstirahat verdi dr ama acım hafifler diye daha erken olsun istiyorum ne olurki
idilfırat 7
yavrumrümeysam 5
cennet meleğim 5
sadekaremel 7 şimdiilk 24 etti
Bende ciğerimi tanatoforik displazi sebebiyle 19. Haftasında sonlandırdılar gebere gebere kendimden utanarak verdim bu kararı kokusu hala burnumun ucunda ama yaşamak zorundaydım kızım için normal doğum yaptırdılar 6 ay ıstirahat verdi dr ama acım hafifler diye daha erken olsun istiyorum ne olurki
idilfırat 7
yavrumrümeysam 5
cennet meleğim 5
sadekaremel 7 şimdiilk 24 etti
arkadaşım bende 7 tane okuyacağım inşallah kalırsa söyle yine okurum tamam mı
canım özelden msj yazamıyorum.doktorum tavsiye etmişti riskli gebeliklerde iyiymiş. prof dr.cüneyt evrüke.özele gittim tahlillerim için balcalıya yönlendirdi .tahlillere hiç ücret ödemedim.doktorlara ii demeyede korkuyorum artık inşallah ii gelir
hmm o doktoru hatırladım işim gereği de bu konularla iç içe olduğumdan galiba
sana hatırlatmak istemiyorum ama geçen yıl kötü bir konuda adı geçmişti inşallah iyi olur
daha önümde uzun bir zaman var ama ben hem devlete hem özele gitmeyi düşünüyorum ikinci gebelikte
tabi olacağın önüne geçilmez ama en azından sık sık ultrasonda bebeği görüp içimi rahatlatmak iyi gelecek
evet bende okudum o haberi canım.hatta gitsemmi diye kararsız kaldım ama bbaşka doktor tavsiyeside alamadım.pıhtılaşmada ii oldunu söylediler artık hayırlısı.kibar ilgili bi doktor
inşallah iyi olur
mutlu ol pozitif ol neşeli ol herşey iyi olacak diye dua et
her halukarda akrabalar doktoru suçluyor zaten o da var
benim ablam doktoruma demediğini bırakmadı kadıncağız sesini bile çıkarmadı sadece acınızı anlıyorum dedi
halbuki başka bir doktor da baktı ve sebep bulamadı
doğum iznine ayrılmıştım artık dinlenecek sadece kızımla ayçiçeğimle vakit geçirecektik
babamız işten gelince bugün ne yaptınız diyordu
eşim hala dilinden atamadı bunu, hala işten gelince bugün ne yaptınız diyor
burnumun kemiği sızlıyor sanki ama belli etmemeye çalışıyorum
ağladığımı farkedince gene mi begüşü özledin diyor, görmek kısmet olmadı ama biriciğimin tekmelerini bile özlüyorum
görsem yüzü gözü aklımda kalacaktı oysa şimdi kuzumun mezarı gözümün önünde hiç gitmiyor
canım senle aynı haftalarda kaybetmişiz meleklerimizi bende 35. haftada kaybettim ani kalp durması nedeniyle. sana ne dediler sebebini araştırdın mı
yok araştırmadım doktorum otopsi için balcalıya gitmem gerektiğini söyledi ben gitmek istemedim kıyamadım daha doğrusu
iyiki gitmemişim eminim daha çok üzülürdüm otopsi olsaydı
ama benim doktorumda pıhtılaşmadan şüphelendi
eminmisin son geldiğinden beri hareketli olduğuna dedi
bende evet dışardan bile farkediliyordu hareketleri dedim
ama son geldiğinden bu yana gelişmemiş dedi büyük ihtimal bebeğine kan gitmedi gitmedi ve kalbi durdu dedi
trombofili testinden tut da guatrın için de çeşitli testler yapacağız amniyon sıvısına da bakarız 2. gebeliğinin 5. ayın da da adanaya gönderirim orada da çeşitli testler yapılır 6 ay sonra konuşalım bunları dedi
benimle birlikte doktorum da üzüldü keşke böyle olmasaydı dedi
şimdi herkes doktorumu değiştirmemi söylüyor halbuki yeni gideceğim doktor benim neler yaşadığımı bilmeyecek belki senin dediğin gibi başından savacak umursamayacak. bu biliyor neler yaşadığımı ne yapması gerektiğini de bilecek aynı hastaya aynı şeyleri yaşatmak istemez heralde
bide hamile olduğumu duyan hangi doktora gidiyorsun ona gitme şuna git demişti baştan beri beni tedirgin ediyordu herkes