• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

arkadaşlar bişi sorucam ben rabbim nasip ederde yeniden kızım olursa melek kızımın adını vericem ama bana dedilerki verilmez kaderi benzermiş :( siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında hatta bi arkadaşım dediki annemin ilk bebeği erkek olmuş adını erkan koymuş 8. ayda vefat etmiş sonrakide erkek olmuş onada erkan koymuş oda 8. ayında vefat etmiş dedi :( siz isimleri aynı koyucakmısınız

ben tamamen batıl olduğunu düşünüyorum.o laflar yüzünden ne saç kestirdim ne saç boyattım.yok bebeğin ömrü kısa olurmuş saç kestirince falan.valla hepsini yapan arkadaşımın kucaında bebeği...sonuç olarak neden koymayasın eskidende çok koyarlarmış hatta yeniden kimlik çıkartmayıp ölen bebeğin ismini kullandırırlarmış.hatta bu sitede var sanırım okumuştum ben.

ben tamamen batıl olduğunu düşünüyorum.o laflar yüzünden ne saç kestirdim ne saç boyattım.yok bebeğin ömrü kısa olurmuş saç kestirince falan.valla hepsini yapan arkadaşımın kucaında bebeği...sonuç olarak neden koymayasın eskidende çok koyarlarmış hatta yeniden kimlik çıkartmayıp ölen bebeğin ismini kullandırırlarmış.hatta bu sitede var sanırım okumuştum ben.

Bende öyle düşünüyorum ama biriside böyle soyleyince ister istemex korkuyorum biz kizimin ismini daha yeni evliyken bulduk kizimiz olursa koyucaz dedik bi kizimiz oldu ama kanatlandi o yüzden esimde bende melegimin ismini kardesi olursa vermek istiyoruz offf insanlar neden surekli beymimi yiyiyolar bilmiyorum :(

arkadaşlar bişi sorucam ben rabbim nasip ederde yeniden kızım olursa melek kızımın adını vericem ama bana dedilerki verilmez kaderi benzermiş :( siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında hatta bi arkadaşım dediki annemin ilk bebeği erkek olmuş adını erkan koymuş 8. ayda vefat etmiş sonrakide erkek olmuş onada erkan koymuş oda 8. ayında vefat etmiş dedi :( siz isimleri aynı koyucakmısınız

ben koymam ona koydum onun olacak bence başka isim koyarsan daha güzel olur onlar bizim meleklerimiz olacak hep

Rabbim bazı insanların kalbine azcık merhamet koysun
bir çocuk neden gelir ve teyze senin bebeğin mi öldü der ki
yada o çocuğa ölümün hiç yakışmadığı bir bebeğin öldüğü anlatılır ki
o annenin hiç mi merhameti yok 3-4 yaşındaki çocuğa ölümü anlatıyor
şaşkınım üzgünüm paramparçayım

Rabbim onların merhametine ihtiyaç duyurmasın öyle bir merhamet etsinki kimsenin merhametine ihtiyaç kalmasn...isanoğlunun merhameti ancak o kadar olur.

eşimde eğer tekar kızımız olursa begüşümüzün adını veririz dedi ama ben istemiyorum
bagüşüm bitaneydi diyorum kendi kendime öyle bir sürü şey diyorum ama bence aynı isim verilirse de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
bende hamileliğim boyunca saçımı kestirmedim bembeyaz saçlarla dolaştım sonuç ortada

Rabbim onların merhametine ihtiyaç duyurmasın öyle bir merhamet etsinki kimsenin merhametine ihtiyaç kalmasn...isanoğlunun merhameti ancak o kadar olur.

amin
daha öncede aynı şeyi yaşadım eltimin çocuğu aynı şeyi söyledi cahiller çocuğa bunu mu anlatmışlar diye geçirmiştim içimden
öz ablamın bunu konu edeceği hiç aklıma gelmezdi
oturup çocuklarla bunları mı konuşuyorsunuz yani nedir bu

amin
daha öncede aynı şeyi yaşadım eltimin çocuğu aynı şeyi söyledi cahiller çocuğa bunu mu anlatmışlar diye geçirmiştim içimden
öz ablamın bunu konu edeceği hiç aklıma gelmezdi
oturup çocuklarla bunları mı konuşuyorsunuz yani nedir bu

ablan olmazsa gözün olsun canım anlamazlar,anlayamazlar...

ablan olmazsa gözün olsun canım anlamazlar,anlayamazlar...

öyle arkadaşım başına gelmeyen anlamazmış
o kadar kolay bazı şeyler söyleniyor ki şaşıp kalıyorum
demek bu kadar kolay sanıyorlar diyorum
kimsenin bizi anlamasını beklemiyorum anlayış göstermesini de beklemiyorum
zaten bende onları anlamıyorum yaptıklarına anlam veremiyorum

Rabbim bazı insanların kalbine azcık merhamet koysun
bir çocuk neden gelir ve teyze senin bebeğin mi öldü der ki
yada o çocuğa ölümün hiç yakışmadığı bir bebeğin öldüğü anlatılır ki
o annenin hiç mi merhameti yok 3-4 yaşındaki çocuğa ölümü anlatıyor
şaşkınım üzgünüm paramparçayım

cnm benim benim yiğenimde bana soruyo senin kızın öldümü falan diye ama konuşmalarımızı duyduğu için bide anlamıyo ölümü hala soruyo arya ne zaman doğcak doğsun oynayalım hatta bi kere bunun kızı ölmüş diye oyun yaptı anlamıyoki ablam sürekli özür diliyo onun suçu yokki çocuk 4 yaşında ne bilsin yanında konuşulunca oda duyuyo muhtemelen o çocuğunda yanında konuşulmuştur

öyle arkadaşım başına gelmeyen anlamazmış
o kadar kolay bazı şeyler söyleniyor ki şaşıp kalıyorum
demek bu kadar kolay sanıyorlar diyorum
kimsenin bizi anlamasını beklemiyorum anlayış göstermesini de beklemiyorum
zaten bende onları anlamıyorum yaptıklarına anlam veremiyorum

cnm benim kuzeniminde7 aylık bebeği karnında melek olmuştu çok üzülüyodu acısını hiç hiç hiç anlamamışım inan doğmamış bebeğin bi anneyi bu kadar kahrediceni bilemezdim yaşamayan asla tahmin bile edemez...

cnm bence oyle bişey yapma onu yasıyor gibi saysan 2 çocuguna aynı ısmi koyarmısın tabikide kymazsın ent kuzucun oldu amam o yinede senin yavrun bu değişmeyen bişey o ablası olarak kalsın bide kızına her seslendiğinde aklına meleğin gelcek:(

canlar bu hafta yasin sırası benim heralde değilmi bulutgoç

evet cnm bu hafta sana okunacak

cnm bence oyle bişey yapma onu yasıyor gibi saysan 2 çocuguna aynı ısmi koyarmısın tabikide kymazsın ent kuzucun oldu amam o yinede senin yavrun bu değişmeyen bişey o ablası olarak kalsın bide kızına her seslendiğinde aklına meleğin gelcek:(

ben sanki yıllar sonra kızımı unutucakmışım gibi gelio öyle korkuyorum ki bazen okuyorum burda unutmuşlar yeni bebekleri olunca ben kuzucumu asla unutmak istemiyorum isminide çok isteyerek beğenerek koymuştuk daha yeni evliydik kızımız olursa koycaz demiştik olduda cennete uğurladık işte ne bileyim yaa eşimde koyalım dedi ilk söylediğinde istemedim ama şimdi aynı ismi koymak istiyorum bilmiom cnm rabbim nasip ederde kızım olursa artık o anki psikolojim ne gösterir bilemiyorum:5:

5 tane yasin alıyorum ALLAH kabul etsin bana okuduğunuz yasinler için ALLAH razı olsun kabul olsun inşallhhhh meleklerimiz tez zamanda gelsinnn

5 yasin aldım canım.

5 tane yasin alıyorum ALLAH kabul etsin bana okuduğunuz yasinler için ALLAH razı olsun kabul olsun inşallhhhh meleklerimiz tez zamanda gelsinnn

cnm Allah kabul etsin inşallah okudum yasinleri cennetmeleğimde okumuş

canlar bu hafta yasin sırası benim heralde değilmi bulutgoç

Ben de okumak isterim. Detayları anlatır mısınız? Ne kadar sürede kaç tane okuyorsunuz?
mrb frambuaz cumadan cumaya süremiz kaç tane okuyabilirsen sayı veriyosun hepimizin toplamı 41 olmalı

selam olsun canlarımm bu hafta yasin mesenu

hame 5
cennetmeleğim 5
ferhat 5
yavrumrümeysam 5

arkadaşlar sayıları verelim kim kaç tane okuyabilecek :emir_bebek:

Back
X