5 tane yasin alıyorum ALLAH kabul etsin bana okuduğunuz yasinler için ALLAH razı olsun kabul olsun inşallhhhh meleklerimiz tez zamanda gelsinnn
cnm ben giremedim ama sana 5 tane okudum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 tane yasin alıyorum ALLAH kabul etsin bana okuduğunuz yasinler için ALLAH razı olsun kabul olsun inşallhhhh meleklerimiz tez zamanda gelsinnn
yasin için mi sordun ben kimsenin ismini bilmiyorum rumuzu ferhat olanın niyetine diyorum
dua ederkende rumuzlarınızı sayıyorum yanlış mı yapıyorum ki
5 yasin aldım canım.
evet cnm bu hafta sana okunacak
ben sanki yıllar sonra kızımı unutucakmışım gibi gelio öyle korkuyorum ki bazen okuyorum burda unutmuşlar yeni bebekleri olunca ben kuzucumu asla unutmak istemiyorum isminide çok isteyerek beğenerek koymuştuk daha yeni evliydik kızımız olursa koycaz demiştik olduda cennete uğurladık işte ne bileyim yaa eşimde koyalım dedi ilk söylediğinde istemedim ama şimdi aynı ismi koymak istiyorum bilmiom cnm rabbim nasip ederde kızım olursa artık o anki psikolojim ne gösterir bilemiyorum![]()
tşk edrim cnm allah razı olsun kucagınızı doldursun inşallah
arkadaşlar toplam 27 oldu demi ...yasin okuyan bebeişşş bulsun inşlh:)herkese tşk edrim.bide untmadan MÜMİN MÜMİNE DUA EDERSE MELEKLERDE AYNISI SANA DİE DUA EDERMİŞ.....bu yuzden allah dualarınızı ve dualarımı kabul etsin......
geçmişe baktım fakat göremedim senin kuzucun ne kadarlıkken neden melek oldu
7 tane alıyorum
arkadaşlar toplam 27 oldu demi ...yasin okuyan bebeişşş bulsun inşlh:)herkese tşk edrim.bide untmadan MÜMİN MÜMİNE DUA EDERSE MELEKLERDE AYNISI SANA DİE DUA EDERMİŞ.....bu yuzden allah dualarınızı ve dualarımı kabul etsin......
canım bende 5 alıyorum
rüzgar ali ie birlikte 32 oldu.
Canim temmuz ayinin sayfalarinda varim canim ramazanin ilkgunu kizimin tekmelerini hisstmeyince önce sağlık ocağı sonra hastaneye gittim ebeler kalp atışı bulamadilar dr geldi ultrasonda bakti bebek ölmüş dedi soka girdigim andi evliligimin 7yilimizda onca tedeviden sonra 2tupbebege hazirlanirken hamile oldugumu öğrendim
38 haftalikken kalbi durmus otopsiye gondermedik
gece sezeryana giren dr kakasini yemis olabilir kendi drda beyinkanamasi olabilir kalp krizi vs vs nedenler
9ay oldu zor gebe kaldigim için 3aydan sonra korunmayi biraktim
2aydirda gebeligimi takip eden dr gidiyorum yumurta takipi yaptiriyorum canim benimki daha zor gebe kalamiyorumki
bazi kadinlar neguzel istedikleri zaman hamile kalabiliyorlar ama ben....n
hame 5
cennetmeleğim 5
ferhat 5
yavrumrümeysam 5
sademkaramel 7
rüzgarali 5
bulutgoc 4
mesenu 5
41 oldu cnm Allah kabul etsin inşallahh iyi geceler
Dolmuş bile..Allah kabul etsin...Ben de haftaya alayım. O zamana kadar hepimiz için Ya halik, ya bari, ya musavvir, ya muhyi, ya mübdi okuyorum. Esmaül HÜsna ile dua etmeyi çok seviyorum ben.
üzülmeyin arkadaşlar allah büyüktür çocuk isteyen herkese rabbim hayırlısından sağlıklısından bahşetsin allah hiç kimseyide evladı ile imtihan etmesin.rabbim herkesin gönlüne göre hayırlı bir şekilde versin.
Canim temmuz ayinin sayfalarinda varim canim ramazanin ilkgunu kizimin tekmelerini hisstmeyince önce sağlık ocağı sonra hastaneye gittim ebeler kalp atışı bulamadilar dr geldi ultrasonda bakti bebek ölmüş dedi soka girdigim andi evliligimin 7yilimizda onca tedeviden sonra 2tupbebege hazirlanirken hamile oldugumu öğrendim
38 haftalikken kalbi durmus otopsiye gondermedik
gece sezeryana giren dr kakasini yemis olabilir kendi drda beyinkanamasi olabilir kalp krizi vs vs nedenler
9ay oldu zor gebe kaldigim için 3aydan sonra korunmayi biraktim
2aydirda gebeligimi takip eden dr gidiyorum yumurta takipi yaptiriyorum canim benimki daha zor gebe kalamiyorumki
bazi kadinlar neguzel istedikleri zaman hamile kalabiliyorlar ama ben....n
başın sağolsun canım .çok zor biliyorum.helede kıymetli gebelik olunca üzüntün artıyo .çocuk yapmak bi zor üstüne bide kaybedince bebeği yıkılıyosun.benimze zorlu süreçlerden sonra kendiliine gelmişti bebeğim.mucize gibiydi ama bende senin gibi 35 te hareket etmiyor diye gittim yıkıldım.o küçücük bebeğe ölümü yakıştıramiyosun.kaybedeli 4 ay olacak .bebeğimi kaybettikten sonra tahlil yaptırdım bendede pıhtılaşma çıktı mthfr 677-1298 heterezigot gebelikte iğne ve aspirin kullanıcam .sana ne dediler tahlil yaptırdınmı
seçimin benim için eennnn en en güzel sonucu bu galiba
yarın eşim için mesai yokmuş seçim nedeniyle
ve biz kuzucuğuma gideceğiz
çok uzağa götürdüler benim kuzumu çok
bu nasıl bir mutluluk böyle burnumun kemiği sızlıyor
Seninde basin sagolsun canim hangi dr gittiysem genetik testlere gerek yok dediler ama nisanin 10da isten çıkıyorum burada istda cerrahpasada yapiliyormus bu testler yaptircam öyle umutsuzumki anlatamam![]()