• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Her cumleni agliyarak okudum.Canım başın sağolsun allah sabır versin.benim face yok kapattım kimseyi görmek istemiyorum die ama isterseniz tel veriyim whatsap dan yazarsaniz benimde sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim de beklenen doğum tarihim bugünlerdi. Ve benimle birlikte hamile kalan bir arkadaşım doğum yaptı. Ne zaman görsem bebeğinden bahsediyor, bebeğinin fotoğrafları, bebeğinin gazı, emme problemi vs vs.... Sabrediyorum.. Başka ne gelir ki elimden :5: Mükafatını alıcaz inşallah arkadaşlar. Evlatlarımız bizim için cennette köşk hazırladılar...[/Q

seni çok iyi anlıyorum benımde ark doğum yaptı ama ben suan görmeye hazır değilim hiçbirini evden çıkmıyorum dayanamıyorum görmeye kımseyı kızımı sorcaklar dıe

aynı duyguları bende yaşıyorum canım 4 ay bitti bebeğimi kaybedeli y 4-5 kez anca çıktım dışarı.güneş bulutlar soruyo sanki bebeğin nerde diye Allah yardımcımız olsun

Her cumleni agliyarak okudum.Canım başın sağolsun allah sabır versin.benim face yok kapattım kimseyi görmek istemiyorum die ama isterseniz tel veriyim whatsap dan yazarsaniz benimde sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım var

bende kapatmıştım şimdi yeni face açtım.yedi kişi falanız genelde sürekli açık hepimizin .

canım biz kızlarla facede görüşüyoruz sende gel istersen..benimde kızım gelişim geriliği nedeniyle erken doğdu.28 haftalık ama sadece 540 gr doğdu..aynı zamanda plasenteda aşırı büyük ve ödemliydi...ve meleğim , cennet meleğim sadece 3 gün yaşadı..tüp bebekti...onca tedavinin ardından elde etmiştim...kızım ölürken bile beni bekledi...son gün yanına gittim..topuğu kanıyordu..Çok halsizdi hareketsizdi.Allahım ne olur kızıma çekirme dedim o çok minik dayanamazki..ne olur bana çektir dedim...kızım kötü ölüyor ne olur birşey yapın dedim..elini tuttum..annem dayanacaksan elimi sık dedim...minicik elleri sıkamadı elimi..kokusunu çektim küvezden içime..dokundum ona..seni çok seviyorum güzel kızım dedim..dokununca harketlendi biraz..ama anladım bu son görüşümdü bebeğim ölüyordu...ve tam bir saat sonra kızım öldü..gerisini hatırlamıyorum..ne yaptım nasıl ettim bilmiyorum..sadece bir laf kulaklarımda kalan..annemin dediği..ağlama kızın gelin oldu el salla ardından ...camı açtım..babam sürüyordu kızımın gelin arabasını..el salladım...yıkanmışi cenaze namazı kılınmış..ve o topraklarda yatan benim kızımmıs..7 ocakta kaybettim bebeğimi, meleğimi..oysa şimdi doğması gerekiyordu..bildiğim tek bişey varki..hiçbişey eskisi gibi olmayacak..olamazda..her geçen gün her geçen saniye seni çok ama çok anıyorum kızım....seni yaşatamadım yavrum..ahhh öleydim öleydim ALLLAHIM...evlat acısıda yaşamak varmış kaderde..sen gittikten sonra hiç bişey dolduramazdı yerimi..parklara gidemedim..çocukları sevemedim bir müddet..hala daha ağlıyorum her gece ve gizli gizli lavaboda..peygamberimizi bile ağlatan acıya katlanmak ne zormuş..ve seni bir kez daha görme ümidiyle geçiriyorum günlerimi..ben seni çok seviyorum annem..meleğim..canım kızım...
Tabiki gelmek isterim arkadaşım. Grubun adını özelden yollar mısın? Allah bol bol sabır versin. Mübarek cuma vaktinde dualarımızı kabul etsin. Halik, Bari Musavvir isimleriyle kucağını yeniden doldursun. Muid ismiyle kaybettiğini geri versin inşallah...

Çakma bir hesap açabilirsin :34:

canım bende kapattım faceyi..hiçç kimseyle görüşmek istemiyorum aynen.yeni face açtım..sadece burdaki kızlar ve ailem ekli..genelde hepimizin açık oluyo faceleri telefndan giriyoruz bir çoğumuz çünkü..ve toplu konuşuyoruz...seninde başın sağolsun canım .Rabbim sabırlar versin..hikayeni diğer topiktede okuyunca ne olur mutlu bitsin dedim...ben fazla kkya giremiyorum..burada sayı artıkça çok üzülüyorum..yinemi bir annenin daha yüreği yanmış diyorum...tabi burda sadece bir kısmı var..ben küvez kapısındayyken 3 gün yüreği yanan o kadar çok anne vardiki:(((((

face açmassan özelden atarsan telefonunu eklerim bacım..şunu anladımki evladını kaybetmeyen hiçkimse bir diğerini anlayamıyor....

Son düzenleme:
Tabiki gelmek isterim arkadaşım. Grubun adını özelden yollar mısın? Allah bol bol sabır versin. Mübarek cuma vaktinde dualarımızı kabul etsin. Halik, Bari Musavvir isimleriyle kucağını yeniden doldursun. Muid ismiyle kaybettiğini geri versin inşallah...

canım grup değil..face açtık ama toplu konuşuyoruz sohbette..ben özleden adımı yolluyorum sana.kızlarında adreslerini yollarım eklersin canım benim..

canım bende kapattım faceyi..hiçç kimseyle görüşmek istemiyorum aynen.yeni face açtım..sadece burdaki kızlar ve ailem ekli..genelde hepimizin açık oluyo faceleri telefndan giriyoruz bir çoğumuz çünkü..ve toplu konuşuyoruz...seninde başın sağolsun canım .Rabbim sabırlar versin..hikayeni diğer topiktede okuyunca ne olur muylu bitsin dedim...ben fazla kkya giremiyorum..burada sayı artıkça çok üzülüyorum..yinemi bir annenin daha yüreği yanmış diyorum...tabi burda sadece bir kısmı var..ben küvez kapısındayyken 3 gün yüreği yanan o kadar çok anne vardiki:(((((

face açmassan özelden atarsan telefonunu eklerim bacım..şunu anladımki evladını kaybetmeyen hiçkimse bir diğerini anlayamıyor....

cnım sana mı dua ediyoz bu hafta sonrada sanırım sıra bende yanılmıyosam

aminnn kardeşim....ne güzel dua....inşALLAH Rabbim hepimizin kucağını doldurur..canım senin doğupmu melek oldu..karnındamı melek oldu kuzucun

14-21 subat yavrumrumeysa
21-28 subat rüzgarali
28 subat-7 mart idilfırat
7-14mart bulutgoc
14-21 mart eymen46
21-28 mart ferhat
28 mart 4 nisan mesenu
2-11 nisan cennetmeleğim
11-18 nisan sadem-karamel
18-25 nisan hame

herkez bittikten sonra tekrar başa dönücez öpüyorum ben 2 gün giremeyebilirim düğünümüz var görüşürüz rabbim dualarımızı kabul etsin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah...

arkadaşlar bulutgoc ün sıralamasına göre bu hafta cennetmeleğim e okunacak galiba gelecek haftada inşallah bana
ben bu hafta 5 yasin alıyorum cennetmeleğim

ben kuzucuğumun hediye paketi içinde bana sunulmuş nimet olduğunu düşünüyorum
bu düşünce içime serin sular döküyor sanki
Rabbim bize bir hediye gönderdi şükürler olsun annelik duygusunu yaşattı
kuzucuklarımız olmasada hepimiz anneyiz
bizi baki dünyada bekleyen yavrularımız var
Rabbim bir gün bizimle bir pazarlık yaptı yani bizimle iletişime geçti aslında bizi muhatap aldı çok büyük bir şeref
gel senin bu hediye paketini alayım baki dünyada geri vereyim
üç günlük dünyada yaşayacaklarımız karşılığında sonsuz alemi verdi

ama işte bizler aciz kullarız yine de canımız yanıyor yaşama olasılığımız olan hayatımız elimizden alınmış gibi hissediyoruz

Rabbim bir gün bizimle bir pazarlık yaptı yani bizimle iletişime geçti aslında bizi muhatap aldı çok büyük bir şeref

ama işte bizler aciz kullarız yine de canımız yanıyor yaşama olasılığımız olan hayatımız elimizden alınmış gibi hissediyoruz

biz melek anneleri bebeğimizin ölümünde bile rabbimizin rahmetini arıyoruz insanlar gözlerinin önündeki rahmeti merhameti göremezken .belkide rabbim bu yüzden bizleri melek annesi yapmış.rabbim bu dünyadada öbür dünyada da merhametinden rahmetinden mahrum etmesin

biz melek anneleri bebeğimizin ölümünde bile rabbimizin rahmetini arıyoruz insanlar gözlerinin önündeki rahmeti merhameti göremezken .belkide rabbim bu yüzden bizleri melek annesi yapmış.rabbim bu dünyadada öbür dünyada da merhametinden rahmetinden mahrum etmesin

amin
dayanamıyorum öldüm deyip duruyorum ama ölmüyorum mevlananın dediği gibi
bahaneler buluyorum kendime işte

bu hafta dua sırası kimde kızlar kime okuyoz yasinleri ben 5 aldım.

Ben de 5 tane almak isterim. Sıranın kimde olduğunu ben hiç bilmiyorum zaten. Sonradan katıldım aranıza...

cnım sana mı dua ediyoz bu hafta sonrada sanırım sıra bende yanılmıyosam

canım listeyi çok iii bilmiyorum ..ama sen yazınca geriye baktım şimdi..evet bendeymiş sıra..

arkadaşlar bulutgoc ün sıralamasına göre bu hafta cennetmeleğim e okunacak galiba gelecek haftada inşallah bana
ben bu hafta 5 yasin alıyorum cennetmeleğim

canlarım bu hafta yasin sırası CENNET MELEĞİM de herkez kaç tane okuyabilir yazsın akşam hesplama yapıcam hepinizi çoook kocaman seviyorum yoldaşlar...

mesenu 5
franbuaz 5
sadem karamel 5

oyy kurban olurum onun adınaa çok güzelmiş ismi bende kızıma düşünmüştüm aryayı annanemiz elif beray istedi iyikide dinlemişim annemi güzel kızımın adıda kendi gibi güzeldi çok yakışmıştı ona ismi..bende korunmuyorum ama umudumda yok inşş dualarımız kabul olur

umut en güzel ilaçtır bizlere cnm ne olursa olsun umutsuzluluga kapılmamak lazım tabiki bende bazen hatta çoğu zaman acaba evladım olucakmı die düşünmeden edemiyorum ama umudum herzaman var umutlar yaşatmıyomu bizi kaybetmemek lazım ben hepimizin evladının olacağına inanıyorum inşallah rabbim dualarımızı kabul eylesin kucaklarımızı tez zamanda doldursun :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm benim yaaa ne güzel yazmışsıın çok hoşuma gitti hediyemizi baki dünyada alıcaz aslında bundan güzel özel ne olabilirki sonsuz hayatta evlat sahibi olucaz bizler aslında ne şanslıyız ama dediğin gibi aciz kullarız anlayamıyoruz

Son düzenleme:
Back
X