canım bende 5 tane alıyorum
bende 5 aldım cnım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım bu hafta yasin sırası CENNET MELEĞİM de herkez kaç tane okuyabilir yazsın akşam hesplama yapıcam hepinizi çoook kocaman seviyorum yoldaşlar...
mesenu 5
franbuaz 5
sadem karamel 5
bende 5 aldım cnım
kızlar 25 oldu başka yokmu
aminnn kardeşim....ne güzel dua....inşALLAH Rabbim hepimizin kucağını doldurur..canım senin doğupmu melek oldu..karnındamı melek oldu kuzucun
Amin. İnşallah. Hamileliğimin 24. haftasında kaybettim ben oğlumu. Sonra sezeryan oldum...
Bende okurum canim 5 tane
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mesenu 5
franbuaz 5
sadem karamel 5
ruzgarali 5
HAME0101 5
ferhat 5
bulutgöç 5
Allah kabul etsin inşallahh tez zamanda hayırlısıyla dolsun kucaklarımız evlatlaırmızla
Amin canim insallah. Bi sey soracaktim malatyada doktor onerecek olanvarmi acaba ben kmaras elbistanda oturuyorum .
güzel haberler var mı canım
eşim ile ikimiz okadar tedirginiz ki hala daha test alıp yapmadım. biraz daha bekleyelim belki daha belli olmaz diye bekliyoruz. benim sat 1 mart dı . ne hevese kapılalım diyoruz nede üzülelim istiyoruz. ama bugün işten öğle arasında çıktığımda arkadasımı gördüm . pat diye bebek nasıl hamilesin diye duydum çok sevindim diyince bende aptal gibi iyi dedim .niye öyle dediysem beynimde sürekli uğrastığımdan olsa gerek. daha ben bile bilmezken hamile olduğumun lafını kim yaydı onu sormayı bile unttum sersemliğimden[/QUOTİ
İnşallah Allah söletmiştir canım ama ii sabretmişsin ben dayanamazdım.sen gebelikte coraspirin falan kullanıyomuydun,iğne için erken hafta çok önemli
selamün aleyküm melek anneler.. bende 25 ocakta oğlumu 28 haftalık erken doğumla kaybettim. dualarınıza bende katılmak isterim. RABBİM hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. birde kayseride önerebileceğiniz doktor varmı
eşim ile ikimiz okadar tedirginiz ki hala daha test alıp yapmadım. biraz daha bekleyelim belki daha belli olmaz diye bekliyoruz. benim sat 1 mart dı . ne hevese kapılalım diyoruz nede üzülelim istiyoruz. ama bugün işten öğle arasında çıktığımda arkadasımı gördüm . pat diye bebek nasıl hamilesin diye duydum çok sevindim diyince bende aptal gibi iyi dedim .niye öyle dediysem beynimde sürekli uğrastığımdan olsa gerek. daha ben bile bilmezken hamile olduğumun lafını kim yaydı onu sormayı bile unttum sersemliğimden[/QUOTİ
İnşallah Allah söletmiştir canım ama ii sabretmişsin ben dayanamazdım.sen gebelikte coraspirin falan kullanıyomuydun,iğne için erken hafta çok önemli
İnsallah canim rabbim nasip ederse . ben ilk hamileligimde de 10 gun sonra test yapmistim. Kendimi tutuyorum . daha erken yaptiginda hep negatif cikmisti. cok farkli duygular var icimde.yok canim ben coraspirin kullanmadim
selamün aleyküm melek anneler.. bende 25 ocakta oğlumu 28 haftalık erken doğumla kaybettim. dualarınıza bende katılmak isterim. RABBİM hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. birde kayseride önerebileceğiniz doktor varmı
Kızlar Ankarada doktor öneriniz var mı Ahmet Erdem ve Özgür Deren arasında kaldım
Ahmet erdem benim drum tavsiye etmem hiç ilgilnmıyo
Bende okurum canim 5 tane
Amin canim insallah. Bi sey soracaktim malatyada doktor onerecek olanvarmi acaba ben kmaras elbistanda oturuyorum .