• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin cümlemize. benim gitmideğim doktor hastane kalmadı. şimdi hiçbirine güvenmiyorum. ben preeklemsi ve hellp sendromu ile bebeğimi kaybettim. sıkıntılarımı söylediğimde hep normal dediler gönderdiler. ama normal değilmişim. bebeğimi 2 hafta içinde kaybettim. zehra kalınlı ve çetin arık a sürekli gidiyordum. hastalandığımdada rakip turana doğum evine hümaya nere denk gelirse gittim

Çok zor gerçekten.. Ben gitmedim ama Çetin Bey için iyi diyorlardı hep. Rakip bey'e de kaç defa gittim ben. Çok olumlu bir doktordur. Olacağı varmış demek ki. Sözün bittiği yer işte..Kaderden başka bişe diyemiyor insan. Bir daha hamile kalırsam Mustafa Başbuğ'a gideceğim ben. En azından prof. Bebeğimin rahatsızlıkları çıktığında gitmiştim. Minicik vücudunu didik didik muayene etmişti. 2 saat sürmüştü muayene. Özel hastane doktorları yoğunluktan dolayı üstünkörü bakıyor sanırım. Hellp sendromunu hiç duymamıştım. Nasıl birşey?

yeğenimin kazağı ıslanmış ablam yanında kıyafet getirmemiş hemen dönerim diye
kuzucuğumun kazağını çıkardım
ablam görünce şaşırdı bulamayım diye saklamışlar halbuki buram buram kokuları geliyor kızımın cicilerinin nasıl bulmayım ki
giydirmeye kalktım ellerim titredi çocuğun bi yerini acıttım galiba ağladı bıraktım giydiremiyorum sen giydir dedim ablama
çok yakıştı pembe pembe
biz herşeyini hazırlamıştık öylece kaldı herşey
ihtiyaç sahibi birine vereyim diyorum kıyamıyorum
siz ne yaptınız eşyalarınızı

Kızımın eşyaları da yok hepsini kaldırdılar kayınvalidemde saklamış bende nerde diye öğrenmek istemedim açıkcası ben kimseye vermeyi düşünmüyorum inşallah kardeşi giyecek haa erkek olursa bazılarını giyemez tabi onuda bi sevdiğimin kızına veririm bilmiyorum aslında düşünmedim sende düşünme inşallah bebişin olsun ondan sonra düşünürsün

Çok zor gerçekten.. Ben gitmedim ama Çetin Bey için iyi diyorlardı hep. Rakip bey'e de kaç defa gittim ben. Çok olumlu bir doktordur. Olacağı varmış demek ki. Sözün bittiği yer işte..Kaderden başka bişe diyemiyor insan. Bir daha hamile kalırsam Mustafa Başbuğ'a gideceğim ben. En azından prof. Bebeğimin rahatsızlıkları çıktığında gitmiştim. Minicik vücudunu didik didik muayene etmişti. 2 saat sürmüştü muayene. Özel hastane doktorları yoğunluktan dolayı üstünkörü bakıyor sanırım. Hellp sendromunu hiç duymamıştım. Nasıl birşey?

çok kötü birşey RABBİM kimseye vermesin. tansiyon yüksekliği idrarda protein atımı karaciğer yırtılması bu gibi belirtileri var. karaciğer yırtılmasana ben mide ağrısı sandım. doktora gittiğimde midem ağrıyo dedim ağrıyan yeri gösterdim normal olur dediler gönderdiler. bende mustafa başbuğa gidiyorum. bi sürü test verdi test sonuçları çıkınca gidecem tekrar

Surda yazdiklariniz onca ay icimde kalipta soyleyemedigim seyler. Ben hic gormedim melegimi mezarinada gitmedim mezar drken bile hefyerim aci ile doluyor melegimi hic oyle dusunmuyorum bizim meleklerimiz ahirette annelik duygumuza ordada devam ettirebilecegimiz nurlar. Rabbim buyuk imtihani derin sabir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/

meleğimin mezarı memlekette. her gittiğimde mezara gidecem diyorum ama gidemiyorm. ben de daha hiç gitmedim. sadece mezarin yanından geçerken çam ağaçlarınabakıyom. ççam ağaçlarının arasına yaırmışlar üztün kara toprakla örtmüsler. ben kucaklayamadan kara topraklar sarmıs küçüçük bedenini.

Surda yazdiklariniz onca ay icimde kalipta soyleyemedigim seyler. Ben hic gormedim melegimi mezarinada gitmedim mezar drken bile hefyerim aci ile doluyor melegimi hic oyle dusunmuyorum bizim meleklerimiz ahirette annelik duygumuza ordada devam ettirebilecegimiz nurlar. Rabbim buyuk imtihani derin sabir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım rabbim sabir versin cok zor öyle zorki bende kizimin mezarina gidemedim benimki karnimda kalbi durdu 38haftalikken hic gormedim 9ay oldu kızımı orda olduguna inanmak istemiyorum melegimi topragin altinda degilde cennette oldugunu bilmek iyi geliyor burdaki melek anneleri gitmis ben cesaretsizim bunu kaldiramam psikilojik olarak duzelemedim aklim fikrim kizim kizim:5:

Ben randevu aldım bile :( özeline mi gittin hastane mi yoksa önerebileceğin var mı peki

takiplerimi gazide yaptrdım orda kendisi zaten ama ayrıca muayanesı var kontrllere gidemedim şehirden dolayı ama transferide genartta yapıyo hayırlı oslun canım belkı sana ıı gelır

Canım rabbim sabir versin cok zor öyle zorki bende kizimin mezarina gidemedim benimki karnimda kalbi durdu 38haftalikken hic gormedim 9ay oldu kızımı orda olduguna inanmak istemiyorum melegimi topragin altinda degilde cennette oldugunu bilmek iyi geliyor burdaki melek anneleri gitmis ben cesaretsizim bunu kaldiramam psikilojik olarak duzelemedim aklim fikrim kizim kizim:5:

Canim benimde kizim 39 haftalikti melegim ben gitmem mezarina ayni senin gibi dusunuyorum somutlastirip dusunmuyorum melekyavrum en guzel yerde .sabir sabir sabir diliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herekeze hayırlı cumalar arkadaşlar

bu hafta yasin sıramız sademkaramel de herkez ne kadar okuyabilir

rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh canlarr tez zamanda kucaklarımız dolsunn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Kızlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir anne için dualarınıza ihtiyacımız var ve o anneyi siz iyi anlarsınız diye sizden dua istemek için burdayım. Murat'ımız hasta ve daha hastalığına teşhis konamadı her an herşey olabilir dendi. Allah rıza için dualarınızda sağlığına kavuşması için onada yer verir misiniz? Bu acıyı siz iyi bilirsiniz o annemizinde canı yanmaz inş. Tekrar kusuruma bakmayın zor durumdayız ve sizin dualarınızın tutacağına inandığımdan sizden yardım istiyorum

Kızlar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama bir anne için dualarınıza ihtiyacımız var ve o anneyi siz iyi anlarsınız diye sizden dua istemek için burdayım. Murat'ımız hasta ve daha hastalığına teşhis konamadı her an herşey olabilir dendi. Allah rıza için dualarınızda sağlığına kavuşması için onada yer verir misiniz? Bu acıyı siz iyi bilirsiniz o annemizinde canı yanmaz inş. Tekrar kusuruma bakmayın zor durumdayız ve sizin dualarınızın tutacağına inandığımdan sizden yardım istiyorum

inşallah iyileşir canım tabiki dua ederiz.Allah yardımcınız olsun

Back
X